To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
My Navia
Windows CE - forum użytkowników nawigacji GPS

Lark 50.4 - lark 50.4 BT i inne programy nawigacyjne

renron - 2012-03-24, 20:20

TR_THE_BEST napisał/a:
czy ktoś wgl napisał takie menu??

I znów nie czytałeś/szukałeś, bez obrazy, ale jest cały dział poświęcony pulpitom, wystarczy tam zajrzeć, poczytać, zrozumieć, a będzie jasność.
Może być każdy pulpit dla rozdzielczości jaką posiada Twoje urządzenie, odpowiedni skrypt startowy, prawidłowe ścieżki dostępu do programów w pulpicie i gotowe.

Jak poświęcisz trochę czasu to wszystko znajdziesz na forum, jak już będziesz wiedział dokładnie co chcesz mieć, a coś Ci nie zadziała to wtedy zapytaj, ale nie oczekuj że ktoś da Ci gotowy pulpit, napisze skrypt, a Ty tylko skopiujesz i będziesz się cieszyć. ;-)

TR_THE_BEST - 2012-03-26, 22:06

no i dało rade :D

Ale mam pytanko co do przycisku restart a właściwie to do programu restartującego.
czy program restartujący winCE 5 nie powinien restartować winCE 4??

jak rozwiąże problem restartu wrzuce swój pulpit i instrukcję

wojtekd - 2012-06-22, 12:46
Temat postu: Problem po instalacji automapy 6.10B
Witam serdecznie.
posiadam nawigacje Lark firebird 50.4 BT. Jest odblokowana (wchodzi odrazu na win CE).
Mam problem tego typu. do wczoraj mialem wersje automapy 6.9 EU i była to wersja "gotowiec" na karte sd. Teraz zamarzylem sobie zrobic aktualizacje map wiec sciagnałem wersje instalacyjną w pliku .iso 6.10B ze scrackowaną mapa. Poprzednią wersje zachowałem kopiując na dysk. Sformatowałem karte, zainstalowałem aplikacje na karcie, wkładam karte do navi, chce właczyc automape a tu wyskakuje błąd cannot run aplication:/ probowałem na wszelkie sposoby sciagałem witaminki patchery i nic. doszedłem do wniosku ze najlepszym wyjsciem bedzie podmianka calego folderu Maps w miejsce tego "gotowca który miałem wczesniej. No i wszystko spoko automapa sie włączyla ale znowu wyskakuje błąd że nie można pobrać pliku hubnet czy jakos tak. Co mam zrobic? wyczytalem sie tych artykółów ale zadnego wniosku nie wysnułem. prosze o pomoc z góry dzieki
Wojtek;)

jacekp1313 - 2012-06-22, 12:48

Pliku hubnet nie mozna przenosić między wersjami AM.

Format SD + ponowna instalacja i patchowanie dokładnie według poradnika
Który plik uruchamiasz? Wce5AM?

wojtekd - 2012-06-22, 12:55

ok sprobuje tak zrobic jak mówisz
w tym głównym folderze są 2 pliki .exe ten o którym mówisz i automapa cos tam, ale przy obu jest to samo czyli cannot run.
a może jakies pliki zostały w rejestrze z poprzedniej wersji i sie gryzą?



edit:
Zrobiłem reinstal i teraz wszystko smiga. nie wiem czemu wczesniej nie chciało się włączyć.
Dzieki wielkie za pomoc;)
pozdrawiam

Tadeusz74 - 2012-08-17, 15:27

renron napisał/a:
mepsik, usuń te wynalazki które dotychczas skopiowałeś do ResidentFlash (skrypt), pobierz z tego linku archiwum,
http://www.przeklej.pl/pl...ar-002bbpa8ebq4
rozpakuj i otrzymany folder Skrypt w całości skopiuj do ResidentFlash, jako program nawigacyjny na urządzeniu ustaw

Witaj renor potrzebuje tego skryptu a link nie działa

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-10-12, 08:36 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Przyciąłem przydługie przytoczenie

Lejna - 2012-09-17, 18:22

podpinam się pod temat

czy posiada ktoś działającego Navigona pod Lark`a 50.4 z opisem jak zainstalować i jak odpalić ??

jestem_ktoś - 2012-09-17, 20:39

W dziale o navigonie są wersje na WinCE5 i 6 - na pewno jakas podpasuje
Andrzej P - 2012-09-18, 20:30

Ostrzegam, że Navigon chodzi na Larkach bardzo topornie. Może 50.4 ma lepszy procesor i zapewni płynną nawigację. Na 50.1 raczej kiszka.
soundkail - 2012-11-10, 16:42
Temat postu: Jaka mapa dla sam. cieżarowego
Witam mam larka z wgraną automapą i szukam jakiejś mapy eu dla sam ciężarowych. Jaka będzie najlepsza ? Pozdrawiam
jestem_ktoś - 2012-11-10, 22:06

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1306
5zef - 2013-01-31, 19:52
Temat postu: Problem z larkiem
ściągłem igo z tej strony http://www.mynavi-expert....l-pl-multi.html wgrałem na karte pamięci dałem w ustawieniach ścieżki do iigo primo , włanczam ikone nawigacji i nic się nie dzieje , wcześniej miałem automape powiem szczerze że nie wiem czy jest odblokowane czy nie i czy to jest konieczne ... proszę o szybką odp. jutro jade w trasę a automapa strasznie męczy.
jacekp1313 - 2013-01-31, 19:57

Uruchom z Windowsa, żeby było widać komunikaty błędów.
Który plik wskaząłeś?

suchy866 - 2014-10-11, 21:13
Temat postu: Problem z AM Lark 50.4 HD BT
Witam,dzisiaj zakupiłem nawigacje Larka 50.4 i kartę Emteca micro SDHC 8 Gb Class 10 no i wgrałem najnowszą AM 6.16 14.09 i mam pytanie bo mam nawigacje po raz pierwszy,mam tylko mapę Polski i strasznie mapa klatkuje...nie wiem czy ma chodzić płynnie czy nie ale chodzi chyba kiepsko,AM zainstalowałem na karcie.Odptaszkowałem sporo rzeczy i ekran dotykowy i menu troszkę przyspieszyło ale mapa sama w sobie nie chodzi płynnie.Wiecie czy da się to jakoś poprawic?Czy ten Lark mój jest za słaby?Czy mapa jest za nowa i dlatego zamula?Czy ściągnąć z innego źródla AM?Pomocy:)
___Olivia_ - 2014-10-11, 21:57

suchy866,
Format karty SD, usuń z urządzenia wszystko co jest związane z AM i ponowna instalacja.
AM pobierz tu :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=438826#438826



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group