To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
My Navia
Windows CE - forum użytkowników nawigacji GPS

iGO, Primo - Android - IGO Primo ver.9.6.7.235654

rspol - 2011-07-08, 10:22
Temat postu: IGO Primo ver.9.6.7.235654
Witam,
ma ktoś z forumowiczów działający polski głos do Igo na Androida?
Miałem zainstalowanego iGO MyWay v8.4.2.139242 teraz mam zainstalowany ze skórką motogis. Prawie swszystko działa wyśmienicie, pomijając głos. Komunikaty są przerywane nakładają się na siebie, ucina część komunikatu. Często mówi "na dwa głosy". Głosy które testowałem to Knapik, Anna ver 2.1 i Marek ver. 2.1.
Igo mam zainstalowane na Macie MID001 - zarówno jak i Navigon działa dość płynnie, szybko łapie fix'a. Tylko ten głos...

janusz_40 - 2011-07-08, 16:29

rspol napisał/a:
ma ktoś z forumowiczów działający polski głos do Igo na Androida?
Ma ktos.. ja mam, a link jest tutaj:
Kod:
http://www.multiupload.com/JB50Y8JLW0
wewnatrz archiwum glos meski (marek), zenski (Anna) oraz Pl-lang - gdzie skopiowac chyba wiesz..
rspol napisał/a:
działa wyśmienicie, pomijając głos.

u mnie dziala wysmienicie (pomimo slabego sprzetu - Samsung Galaxy G-i5700), nie pomijajac niczego - glosy sa super.. Cos masz skopane - sprawdz ustawienia...

Pozdrawiam..

Danielos 102 - 2012-07-22, 19:36

Witam,coś jest nie tak bo w czasie rozpakowania wywala błąd,że plik jest uszkodzony lub że jest nieprawidłowe hasło.Pozdrawiam
nokia345 - 2012-07-22, 19:46

Danielos 102 napisał/a:
Witam,coś jest nie tak bo w czasie rozpakowania wywala błąd,że plik jest uszkodzony lub że jest nieprawidłowe hasło.Pozdrawiam


Pobierz jeszcze raz !!!
ja pobrałem przed chwilą i jest wszystko OK

dynamic - 2012-07-22, 20:22

Hej,
ja pobrałem ale przy instalacji mam komunikat global_cfg not found
Czy ktoś wie o co chodzi?
Z góry dzieki za info. :lol:

Danielos 102 - 2012-07-22, 20:24

Siedem razy pobierałem i dopiero po 7 razie wszystko poszło ok.Pozdrawiam i dzięki za wstawkę
Pablo77 - 2012-07-22, 21:32

dynamic napisał/a:
Hej,
ja pobrałem ale przy instalacji mam komunikat global_cfg not found
Czy ktoś wie o co chodzi?


A odinstalowałeś poprzednie iGO ?

Voycek - 2012-07-22, 22:42

Czółko

Pójdzie na 320x480? Mapy, jak do zwykłego igo? Czy jest możliwość, przy ustawianiu trasy, dodawania punktów pośrednich?

Pablo77 - 2012-07-22, 23:14

1. Teoretycznie tak, po takim zabiegu w pliku sys.txt

Kod:

[rawdisplay]
screen_xy="800_480:480x320/320x480:fullscreen"


2. Tak
3. Nie widziałem takiej opcji, dlatego wracam do Amigo w oczekiwaniu na jakąś zmodyfikowaną skórę :mrgreen:

dagetto - 2012-07-23, 00:03

Voycek napisał/a:
dodawania punktów pośrednich

Oczywiście, że jest tak jak w Amigo (bez skórki). Ustawiasz, jeden adres, ustawiasz kolejny i wybierasz opcję "punkt trasy"

jurek7806 - 2012-07-23, 14:35

dagetto czy ruszyło Ci to na HD2, a jeśli tak to jaki masz rom. Mam z romem Nexus 3.2a na karcie SD i nie chce. Uruchamia się, pojawia się komunikat coś w stylu illegal voice, następnie jest ekran wyboru języka, wybieram polski, idzie dalej trochę długo i wywala do pulpitu. Dzieje sie tak z wgraną mapą jak i bez żadnej.
Danielos 102 - 2012-07-23, 15:27

Witam,zainstalowałem na swoim Goclever T72 z Androidem2.3.3 Igo Primo 9.6.7,wybrałem język instalacji PL,wszystko poszło ok,natomiast jeżeli chodzi o glos to tylko mam angielski,w czasie uruchamiania wyświetla się komunikat"Unsupported voice,please see the log."Sygnał łapie po paru sekundach ,wszystko działa płynnie tylko brak głosu PL.Dzieki za wstawkę.Pozrawiam
Shaom - 2012-07-23, 15:31

Pablo77 napisał/a:
1. Teoretycznie tak, po takim zabiegu w pliku sys.txt

Kod:

[rawdisplay]
screen_xy="800_480:480x320/320x480:fullscreen"



Dodałem wpis do sys.txt i zmodyfikowałem multimode.ini i niestety nie działa. Przy uruchamianiu komunikat: "User interface resolution [0x0] is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application.

Xperia X8

Pablo77 - 2012-07-23, 15:33

dagetto napisał/a:
Oczywiście, że jest tak jak w Amigo (bez skórki). Ustawiasz, jeden adres, ustawiasz kolejny i wybierasz opcję "punkt trasy"


No faktycznie :mrgreen: , co nie zmienia faktu, że jest to tragiczny sposób, tak klikam na mapie i mam chorągiewki, gdzie sobie wybieram czy to ma być START, KONIEC czy VIA.

Shaom napisał/a:

Dodałem wpis do sys.txt i zmodyfikowałem multimode.ini i niestety nie działa. Przy uruchamianiu komunikat: "User interface resolution [0x0] is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application.

Xperia X8


No to niestety, chwilowo będziesz musiał się zadowolić poprzednią wersją. Może to dopracują, lub ktoś pokusi się o skórę do tych małych rozdzielczości.


Danielos 102 napisał/a:
"Unsupported voice,please see the log."

Co do złych głosów tu macie działające:
http://speedy.sh/WGSkm/voice.zip

Danielos 102 - 2012-07-23, 15:49

Kolego Pablo77 pomogło z głosem,Wielkie Dzięki.Pozdrawiam


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group