To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
My Navia
Windows CE - forum użytkowników nawigacji GPS

Lark 50.3 - Problem MesBox.exe

sprinter000 - 2012-08-17, 18:56
Temat postu: Problem MesBox.exe
Witam, koledzy poratujcie jutro jadę w trasę i mam problem z moim larkiem. Wyskakuje mi taki bła na IGO:


Błąd wyskakuje albo przy próbie wyłączenia urządzenia, nieraz też w trakcie przeglądania trasy. Mam też zaintarlowaną AM 6.10 i tam wystepuje inny błąd coś win.exe itd, zapomniałem zrobić screena. Jeśli taki temat już był to z góry przepraszam, ale mam sprawę gardłową. Dodam, że na telefonie ta sama wersja IGO chodzi super.

___Olivia_ - 2012-08-17, 20:07

sprinter000,
Masz uszkodzony plik MesBox.exe , lub masz gotowca z innego urządzenia.
proponuję ponowną instalację IGO/AM

sprinter000 - 2012-08-20, 09:41

___Olivia_, dzięki za podpowiedź dzisiaj spróbuję przeinstalować na nowo IGO i AM, dodatkowo 2 bła który mi wyskoczył na AM


Wydaje mi się, że pewnie też wina gotowca :roll:

[ Dodano: 2012-08-27, 10:47 ]
Format karty i pobrany instalator z działu linki pomogło :mrgreen:

maciek1111 - 2014-01-05, 22:23

Chcialbym sie podpiac do tematu. Takze mam problem z bledem mesbox. Instalowalem juz rozne wersje igo, konfigurowalem kazda wersje zgodnie z poradnikiem na tym forum i nadal wyskakuje mi od czasu do czasu ten blad.
___Olivia_ - 2014-01-05, 22:35

maciek1111 napisał/a:
wyskakuje mi od czasu do czasu ten blad.
sprinter000 napisał/a:
Format karty i pobrany instalator z działu linki pomogło



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group