To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
My Navia
Windows CE - forum użytkowników nawigacji GPS

Lark 50.3 - Uszkodzone tło w menu

SQT - 2012-12-28, 13:04
Temat postu: Uszkodzone tło w menu
Witam, natknałem się na dosyć dziwny problem. Nawigacja Lark 50.3 wróciła z serwisu ze zaktualizowanym softem. OKazuje się że w menu gdzie wybiera się ścieżkę do programu nawigacyjnego, te pomarańczowe tło wygląda jak krzaki jakieś. Przyciski i napisy są dobre tylko to tło. W innych opcjach menu jest ok. Czy to wina nowego softu ? Ponownie wgrać go ?
___Olivia_ - 2012-12-28, 13:09

SQT, Mój kolega ma tak samo po wgraniu nowego softa.
SQT napisał/a:
Ponownie wgrać go ?
Nic to nie zmieni , wgrywał parę razy i nic to nie dało.
SQT - 2012-12-28, 13:16

Dzięki, czyli nie ma się czym przejmować. Widocznie to jest wina producenta.
___Olivia_ - 2012-12-28, 13:17

SQT napisał/a:
nie ma się czym przejmować
Dokładnie tak ;-)
SQT - 2012-12-28, 14:33

Jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło. Czy to normalne że na tym sofcie, nawigacja uruchamia się gdy podłączę ją pod komputer w celu ładowania ? :-|
___Olivia_ - 2012-12-28, 14:36

SQT napisał/a:
nawigacja uruchamia się gdy podłączę ją pod komputer w celu ładowania ?
Tak to jest normalne w tym sprzęcie ;-)
SQT - 2012-12-28, 14:40

Kurczę, myślałem że już co nie co załapałem w temacie nawigacji, a jednak dużo mi brakuje. I do każdego modelu trzeba podchodzić indywidualnie. Dzięki jeszcze raz.
___Olivia_ - 2012-12-28, 14:42

SQT napisał/a:
do każdego modelu trzeba podchodzić indywidualnie
Niby to samo , ale różnica jest wielka ;-)
Jacobobo - 2013-01-01, 14:46

U mnie się nie włącza .


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group