Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
jak chcę wrzucić Europę do tak jakby się zawiesza i nie prze
Autor Wiadomość
zyga976
azymut


Dołączył: 10 Mar 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-03-10, 19:35   

Witam mam problem z zainstalowaniem AM 4.1.2 na akire.Zainstalowałem oprogramowanie na karte 2 GB potem wrzuciłem folder z Polską i to mi śmiga,lecz jak chcę wrzucić Europę do tak jakby się zawiesza i nie przerzuca plików,a na kompie otwierają się PL i EU.Może ktoś wie o co chodzi .Dzięki
 
 
michal1957
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 1154
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2008-03-10, 20:39   

Jeżeli robisz to za pomocą kabelka USB to można faktycznie odnieść wrażenie że sie to wszystko zawiesza, a to z powodu małego transferu, jeżeli kopiujesz folder Europa ( w końcu ponad 1,5 Gb) bezpośrednio na kartę za pomocą czytnika zewnętrznego i zaiwesza Ci się...wydaje mi się że albo problem z sama kartą SD albo z czytnikiem.

Robiłem dokładnie to samo co Ty, też na karcie 2Gb i wszystko odbywało się dość sprawnie ( czas kopiowania około 12 min)
_________________
Jeżeli wydaje Ci się że masz zawsze rację, masz rację, wydaje Ci się.
 
 
zyga976
azymut


Dołączył: 10 Mar 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-03-10, 20:52   

Dzięki za zainteresowanie.Kopiuję to przez kabelek,lecz czekałem 1 h i nic,a przez czytnik zewnętrzny mi nie idzie,bo jak podłącze pod kompa karte to wyskakuje,że nie sformatowana.Daje formatuj,lecz po chwili wyskakuje,że nie da się dokończyć formatu i to tyle,na innej karcie to samo.
 
 
Paolo 
azymut


Dołączył: 08 Mar 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-03-11, 00:56   

Witam. Ja mam podobny problem a mianowicie pobrałem AM 4.1.2 z mapa Europy i podczas instalacji wywala mi komunikat ze brak pliku program\synonyms.txt i musze przerwać instalację. Zainstalowałem więc AM z mapa Polski i podczas próby skopiowania folderu "Europe" (znajdował sie w rarze z AM Europy), za pomoca kabla USB po ponad 1h oczekiwania tylko wskakiwal i znikał jeden paseczek wiec przerwalem. Bardzo prosze o pomoc. Z gory dziekuje.

PS. Nigdzie na forum nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie.
 
 
navigator
Administrator


Pomógł: 24 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 722
Wysłany: 2008-03-11, 09:18   

Przerzucenie Europy za pomocą USB do nawigacji : czas oczekiwania DO KILKU GODZIN ! + post michal1957
 
 
grzegorz321 
azymut


Wiek: 46
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-03-11, 22:33   

witam
Jak skopiować do Akiry z Biedronki folder EUROPA z Automapu?
bo przez Przerzucenie Europy za pomocą USB do nawigacji : czas oczekiwania DO KILKU GODZIN

Prosze o Pomoc ???
_________________
grzegorz321
 
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3459
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-12, 08:07   

grzegorz321 napisał/a:
Jak skopiować do Akiry z Biedronki folder EUROPA z Automapu?

Raczej nie zmieści się, jeśli nie masz karty flash; jeśli masz, to najszybciej przez czytnik.. :mrgreen:
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 10