Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Carrera A350 odblokowanie, inny program nawigacyjny
Autor Wiadomość
nikigra
Waypoint


Dołączył: 12 Paź 2009
Posty: 17
Wysłany: 2009-10-14, 18:38   

ITaskMgr.exe
MobileNavi..
rnaapp.exe
udp2tcp.exe
rapisrv.exe
JBSHello.exe
repllog.exe
GPSMC.exe
OVL_Manager
explorer.exe
gwes.exe
shell.exe
device.exe
filesys.exe
NK.EXE

tylko te widze
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2009-10-14, 18:43   

Dzięki.
Zaraz przygotuję pulpit + skrypcik do testów
_________________

 
 
nikigra
Waypoint


Dołączył: 12 Paź 2009
Posty: 17
Wysłany: 2009-10-14, 18:59   

JBSHello.exe pojemnosc - 153.5k jest w windowsie
shell.exe pojemnosc 67.5k j/w
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2009-10-14, 19:05   

Dzięki - pulpicik gotowy: KLIK Rozpakuj i folder AdJa wrzuć na kartę SD
I skrypcik: KLIK - po rozpakowaniu pojawi się folder Mobillenavigator, wrzuć go na kartę.
Spod NAWIGACJA wystartuje ten pulpit: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13259 Po zamknięciu przez X w lewym dolnym rogu powinien wrócić pulpit Binatone
_________________

 
 
nikigra
Waypoint


Dołączył: 12 Paź 2009
Posty: 17
Wysłany: 2009-10-14, 19:38   

a czy jak sciagne ten \mobilenawigator to mam go zastapic istniejacym juz tym samym folderem??
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2009-10-14, 19:43   

Tak. Oczywiście, najpierw zrób kopię.
_________________

 
 
nikigra
Waypoint


Dołączył: 12 Paź 2009
Posty: 17
Wysłany: 2009-10-14, 19:56   

wyskakuje mi error:

String not closed (mising quote)
Line 3
(\SDMMC\MobileNavigator\MobileNavigator.mscr): RunWait("SDMMC\Adja\Asja.exe

Invalid parameter count for "Run"
(\SDMMC\MobileNavigator\MobileNavigator.mscr): RunWait("SDMMC\Adja\Asja.exe
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2009-10-14, 19:59   

Mój błąd - wpisałem Asja.exe, a powinno byc AdJa.exe. Popraw w mobilenavigator.mscr.
Przepraszam
_________________

 
 
nikigra
Waypoint


Dołączył: 12 Paź 2009
Posty: 17
Wysłany: 2009-10-14, 20:07   

niestety nadal jest ten sam komunikat

String not closed (mising quote)
Line 3
(\SDMMC\MobileNavigator\MobileNavigator.mscr): RunWait("SDMMC\AdJa\AdJa.exe

Invalid parameter count for "Run"
(\SDMMC\MobileNavigator\MobileNavigator.mscr): RunWait("SDMMC\AdJa\AsJa.exe

[ Dodano: 2009-10-14, 20:21 ]
weszlo mi do tego menu czarnego ale jak zrobilam folder na karcie explorer.exe skasowalam ten folder i niestety nie chce wejsc przez nawigatora do tamtej skorki.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2009-10-14, 20:58   

Jednak pospiech to zły doradca. Powinno być:
Kill("JSBHello.exe")
Kill("Shell.exe")
RunWait("\SDMMC\Adja\Adja.exe")
Run("\Windows\Shell.exe")
Zabrakło zaznaczonego cudzysłowu

[ Dodano: 2009-10-14, 20:59 ]
nikigra napisał/a:
weszlo mi do tego menu czarnego ale jak zrobilam folder na karcie explorer.exe skasowalam ten folder i niestety nie chce wejsc przez nawigatora do tamtej skorki.
Nie za bardzo rozumiem - na karcie powinny być dwa foldery - Mobilenavigator (z pliczkami skryptu) oraz AdJa.
_________________

 
 
nikigra
Waypoint


Dołączył: 12 Paź 2009
Posty: 17
Wysłany: 2009-10-14, 22:30   

mam 2 foldery navigator i adja35. A do adja35 weszlam przez windowsa z navki poprzez utworzenie folderu explorer.exe i na karcie znalazlam ta adja35 i kliklam adja.exe i mi sie uruchomila ta nakladka. Tylko dalej nie mam map. Sciaglam i sprobuje zgrac zobacze moze pomoze.
 
 
pannonia75 
guru



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 1030
Skąd: U.K.
Wysłany: 2009-10-14, 23:41   

ok - chwilę mnie nie było. jestem w trakcie uploadu na rapidShare ale to cholerstwo idzie 60kb/s to potrwa parę dni :-/
myślę że lepiej będzie żebym podzielił to na wiele części (jakieś 5M każda) i wysłał Ci na @?
chyba że ktoś ma jakiś pomysł?
całość to 1,72G po spakowaniu

ok - ustawiłem żeby wysyłało 10 cześci na raz to idzie z 400 - 500K/s

teraz spadło znacznie do 7-8K/s to potrwa z 8 godz a ja nie mam tyle czasu.

pakuję to w małe pliki po 2M i wysyłam ci na @

to będzie jakieś 800 plików :lol:

ile masz miejsca na skrzynce? - sprawdź
Ostatnio zmieniony przez pannonia75 2009-10-15, 00:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
nikigra
Waypoint


Dołączył: 12 Paź 2009
Posty: 17
Wysłany: 2009-10-15, 00:01   

OKI DZIEKI

udalo mi sie z tego Twojego 2giego linka sciagnac mapke i dziala tylko musze przez explorera odpalac czyli winde bo automatyczne wlaczenie nie dziala. Tylko ja potrzebuje mapki z UK i ROI a ta jest z PL.

Mam TomToma z UK postaram sie sciagnac te mapy do tego jak Mysisz pomoze??


Dzieki ze mi Pomagasz:)
 
 
pannonia75 
guru



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 1030
Skąd: U.K.
Wysłany: 2009-10-15, 00:10   

którą masz edycję A350?

poczekaj trochę - pośpiech jest złym doradcą. Ta ode mnie jest razem z UK i całą EU. na stronie Binatone w support masz update do radarów - podmieniasz plik na karcie i działa.
Pozwoliłem sobie zmienić ten przeeeeeeeeeraźliwy sygnał radarów na nieco przyjemniejszy dla ucha. Jak chcesz to możesz sam go zmienić na inny - ale to może później.

teraz jest jakieś 30% i plików jest blisko 300 no to będzie ich trochę :shock:
Ostatnio zmieniony przez pannonia75 2009-10-15, 00:19, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
nikigra
Waypoint


Dołączył: 12 Paź 2009
Posty: 17
Wysłany: 2009-10-15, 00:16   

pisze na niej tylko BINATONE A350


a na @ mam 7380 mb wolnego
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10