Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 09:58
Becker 7926 - problem z językiem polskim
Autor Wiadomość
bogusnr
Waypoint


Dołączył: 17 Sty 2010
Posty: 21
  Wysłany: 2010-02-14, 20:27   Becker 7926 - problem z językiem polskim

Witam.
Mam problem z nawigacją Becker BE 7926.
Kolega używał oprogramowania IGO i oryginalnego BECKER zmieniając tylko karty SD,
po jednym takim razie nawigacja się zrestartowała i włącza się tylko w języku Angielskim.
Aby uruchomić język Polski musiałem edytować plik NaviLib, gdzie nie czyta mi wszystkich języków (jest ich 16 a czyta do 12). Więc nadal nie mogłem ustawić polski język gdyż nie był w tych 12, to ustawiłem aby czytał 2 język(niemiecki) i zamieniłem nazwy langGER.dll na langPOL.dll. I dzięki temu nawigacja włącza się po Polsku, tyleż że znów są inne problemy że nie czyta oprogramowania bo wyskakuje komunikat:
"NIE ZNALEZIONO PLIKU DOTYCZĄCEGO WYBRANEGO JĘZYKA. SPRAWDŹ CZY W URZĄDZENIU ZNAJDUJE SIĘ ODPOWIEDNIA KARTA PAMIĘCI."

Moje podejrzenia są że soft padł.
Myślę że zaktualizowanie software by coś pomogło, tylko że na stronce http://www.mybecker.com gubię się, bo jest chaotycznie.
Do tego pisze że zaktualizować można przez program Content Manager 2.0 ale jest tylko do niego instrukcja i nie ma pliku by jego pobrać.

Tak więc zwracam się do was w pomocy, może ktoś wie jak to rozwiązać.
I jeżeli ktoś ma to proszę o link do tego programu.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-01-24, 13:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2010-02-14, 21:50   

Link do Content Manager.
http://www.przeklej.pl/pl...ip-0009ou6b21dc
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
bogusnr
Waypoint


Dołączył: 17 Sty 2010
Posty: 21
Wysłany: 2010-02-15, 09:19   

Spoko już zrobiłem, poszedłem na skróty i wgrałem kopie zapasową (zasaną z netu).
Teraz śmiga po polsku.

Jeszcze mam problem z IGO8, gdyż był uruchamiany z osobnej karty i poprzez wejście na obrazy (tak ustawił koledze serwisant) na nic nie reaguje. Po wejściu na kartę przez kompa widzę folder IGO8 później są 3 foldery content/ custom/ save/ które są puste i nie zawierają żadnego pliku (choć folder igo zajmuje 1,8gb).
Nie wiem jak wygląda struktura Igo8, więc się pytam czy mam racje że coś tu jest zje***e :?:
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2010-02-15, 09:33   

Masz włączone pokazywanie plików ukrytych/systemowych?
_________________

 
 
bogusnr
Waypoint


Dołączył: 17 Sty 2010
Posty: 21
Wysłany: 2010-02-15, 09:37   

Oczywiście.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 11