Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-11-02, 14:08
jak zrobic screenshota zrzut z ekranu nawigacji?
Autor Wiadomość
ralf66 
Waypoint
I Łasica



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Lis 2007
Posty: 107
Wysłany: 2007-12-13, 19:48   Zrzuty ekranu

poszukuję programu do robienia zrzutów ekranu pda
pomocy
_________________
真相大白

芳草鮮美,落英繽紛 (芳草鲜美,落英缤纷)
 
 
 
chris_m
guru
-od podpierania muru



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1031
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-12-13, 20:33   

centrala przyjęła i ambulans w drodze:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=394#394

miłych zrzutów ;-)
_________________
...łoncka łoncka nasa zielona
pod kazdym dzewkiem Kubuś w dzień i w noc

... a hen wysoko hen satelitek
wcionz dla nas kronzy łoj straśliwa moc...

>takiej łoncki sukać ze świecką<
;-)
 
 
 
ralf66 
Waypoint
I Łasica



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 20 Lis 2007
Posty: 107
Wysłany: 2007-12-13, 21:57   

chris ty to chyba wiesz wszystko :mrgreen: nie minęło 30 min.i już
dzięki
_________________
真相大白

芳草鮮美,落英繽紛 (芳草鲜美,落英缤纷)
 
 
 
chris_m
guru
-od podpierania muru



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 1031
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-12-13, 22:05   

no cóż....wszystko to raczej nieee :-|
...ale...
jesteś całkiem blisko :mrgreen:


-----
zresztą sam zobacz na avatarek,
w tej brodzie to postów schować można wieeele...więc i nie dziwota ;-)
 
 
 
muzior 
Waypoint
Moderator



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 170
Skąd: Kraina Oz
Wysłany: 2008-04-28, 18:23   jak zrobic screenshota zrzut z ekranu nawigacji?

Fajny program do bezpośrednich zrzutów ekranu z PDA, PPC wprost na PC

Do ściągnięcia z TĄD

Niestety tylko dla rozdzielczości 240x320 a więc w ustawieniu pionowym
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-11-02, 14:11, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
kafi333 
Waypoint


Wiek: 36
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 51
Skąd: warszawa
Wysłany: 2009-03-17, 12:41   jak zrobic screenshota zrzut z ekranu na komputer?

czy ktos pomoze w tej kwestii?
_________________
navia n35->nv47->nv33
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-03-17, 13:03   

Cytat:
jak zrobic screenshota zrzut z ekranu na komputer?


Np. tym : http://odsiebie.com/pokaz/2025219---ba5b.html
_________________

Ostatnio zmieniony przez elektro69 2009-04-02, 06:17, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
wojewoda 
Waypoint
Navia II



Pomógł: 8 razy
Wiek: 37
Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 129
Skąd: E 16 N 51
Wysłany: 2009-03-17, 13:42   

ewentualnie Resco Screen Capture z tego forum. Zapisuje zrzuty do folderu Captures w My Dokuments (jak masz zmienione wpisy w rejestrze na pamięć nieulotną to zapisze w niej). Nie pamiętam tylko, czy musiałem go instalować.

Resco Screen Capture.rar
Pobierz Plik ściągnięto 316 raz(y) 111,92 KB

 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2733
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2009-03-17, 13:52   

Do zrzucania screenów możesz też używać "My Mobiler".
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
kafi333 
Waypoint


Wiek: 36
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 51
Skąd: warszawa
Wysłany: 2009-03-17, 14:05   

niestety nie umiem zainstalowac tego mobilera:(
_________________
navia n35->nv47->nv33
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-03-17, 14:13   

kafi333 napisał/a:
niestety nie umiem zainstalowac tego mobilera:(


Kliknij 2x na setup.exe ^^
Połącz się z nawigacją przez AS.
Uruchom program.
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
kafi333 
Waypoint


Wiek: 36
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 51
Skąd: warszawa
Wysłany: 2009-03-17, 14:15   

z resco viewer cos jest nie tak bo mozna tylko 2 zrzuty z ekranu zrobic i juz wiecej nie chce:(
_________________
navia n35->nv47->nv33
 
 
wojewoda 
Waypoint
Navia II



Pomógł: 8 razy
Wiek: 37
Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 129
Skąd: E 16 N 51
Wysłany: 2009-03-17, 14:34   

kafi333 napisał/a:
z resco viewer cos jest nie tak bo mozna tylko 2 zrzuty z ekranu zrobic i juz wiecej nie chce:(

Jeśli chodzi ci o Resco Screen Capture to właśnie napstrykałem 10 zrzutów i dalej można robić następne. U ciebie może to kwestia pamięci. Ja mam zmienione w rejestrze my documents na flascha i nie mam problemów. MY Mobiler instalowałem kiedyś, ale coś nie chciał mi chulać...
I raczej nie 2 zrzuty tylko 2 rodzaje; natychmiastowy i z 10 sec. opóźnieniem
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-17, 16:52   

kafi333 napisał/a:
niestety nie umiem zainstalowac tego mobilera:(

Do poczytania:
http://www.my-navia.pl/vi...ghlight=mobiler
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
veneda 
młodszy inspektor GPS
VENEDA


Dołączył: 11 Mar 2009
Posty: 7
Skąd: Warszwa
Wysłany: 2009-03-24, 20:12   Dzięka za screenshota zrzut z ekranu na komputer

elektro69 napisał/a:
Cytat:
jak zrobic screenshota zrzut z ekranu na komputer?


Np. tym :


Dobre jest! :-)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 13