Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navigon TS7000T reanimacja
Autor Wiadomość
luckyman49 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-03-15, 21:53   Navigon TS7000T reanimacja

Przeglądnąłem całe forum i jestem ślepy albo nie ma pliku który wyrzuciłem z My flash disk.
Czy może ktoś ma taki plik byłbym wdzięczny, albo może wskazać miejsce pobrania.
lucky-man@wp.pl
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-07-27, 13:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-15, 21:57   

A skąd mamy wiedzieć jaki to plik??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
luckyman49 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-03-19, 10:02   

Myślę , że we wszystkich navigonach TS7000T są identyczne.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2010-03-19, 10:28   

Nadal nie wiemy, o jaki konkretny plik Ci chodzi.
_________________

 
 
luckyman49 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-03-19, 20:23   

Kiedy rozkodowałem GPS NavigonTS7000T w urządzeniu na " My flash disk" był jakiś plik, pewnie startujący windowsa.Pewnie jakiś inicjujący.
Plik ten skasowałem, a w tej chwili nie pamiętam nawet jego nazwy.
GPS nie startuje.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-19, 20:53   

To może byś napisał ze Ci nawigacja nie działa, co sie nie włącza, staje na jakim napisie??
Podałeś tyle szczegółów ze głowa boli.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
luckyman49 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-03-20, 21:08   

Na "My flash disk" chyba był plik inicjujący start urządzenia.Wyrzuciłem go i GPS (windows) nie uruchamia się.
Urządzenie to Navigon TS7000T MN6.
Cytuję "Towarzysze pomożecie? Noo, pomożecie?"
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-20, 21:09   

Tyle to wiemy. Staje na jakimś napisie?? cokolwiek??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
luckyman49 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-03-20, 21:41   

Po przyciśnięciu przycisku startu otwiera się ekran z tapetą i paskiem na dole ekranu i koniec zabawy.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-20, 21:42   

Jakim paskiem. Moze to windows??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
luckyman49 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-03-20, 21:44   

wcześniej odpalał i meldował, że nie ma karty (SD), teraz nawet nie piknie

[ Dodano: 2010-03-20, 21:49 ]
tak to windows, ponadto wyświetlone są ikonki m.inn. Start i Player
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-20, 21:51   

To jest odblokowany. Co grzebałeś??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
luckyman49 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-03-20, 21:58   

tak, jest odblokowany, coś było zapisane na dysku "MY FLASH DISK" i ja to wyrzuciłem.
W tej chwili nawet nie pamiętam jaki to był plik.Najlepiej żeby była kopia dysku My flash ... który znajduje się w urządzeniu
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 27
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-20, 22:00   

Rozumiem. A może wgrasz sobie jakiem menu i tyle?? Albo autostart mapy i tyle.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
luckyman49 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-03-20, 22:26   

ale jakie , autorun z oryginału nie inicjuje

[ Dodano: 2010-03-20, 22:30 ]
i player i start są martwymi ikonkami takimi nie windowsowymi, takie blade, nieaktywne
Ostatnio zmieniony przez luckyman49 2010-03-21, 17:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10