My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Manta GPS470 Easy Rider Europa
Manta GPS470 Easy Rider Europa
118.98 PLN
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
Goclever NAVIO 520 DVR Polska
199.00 PLN
TomTom Start 60 Europa
TomTom Start 60 Europa
499.00 PLN
Goclever NAVIO 520 DVR Europa
Goclever NAVIO 520 DVR Europa
184.00 PLN
Garmin Nuvi 54 LM Europa
Garmin Nuvi 54 LM Europa
524.50 PLN
VORDON 5 Europa
VORDON 5 Europa
195.50 PLN
TomTom Via 135 Europa
TomTom Via 135 Europa
395.00 PLN
TomTom Start 25 M Europa
TomTom Start 25 M Europa
389.00 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-09-04, 18:48
AM NA NAVIGON 2100 CANADA 310 TUTORIAL
Autor Wiadomość
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 102
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3705
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-04-21, 16:34   

Wybierz sobie tutaj i wrzuć do katalogu głównego AM:
http://www.miplo.pl/community/?a=voices będzie pasował i do Twojej AM.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
domel777
Waypoint



Dołączył: 08 Sty 2010
Posty: 42
Wysłany: 2010-04-22, 10:14   

głos nadal nie działa wrzucilem do katalogu głównego AM i nic,czy trzeba zmienić plok z głosem na inny format ?
co jest nie tak?
_________________

 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 102
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3705
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-04-22, 10:22   

Zastosowałeś się według tej instrukcji którą miałeś w paczce wraz z głosem :?:

[ Dodano: 2010-04-22, 10:34 ]
Sprawdz jeszcze te są najnowsze głos męski i żenski:
http://www.megaupload.com/?d=8SNXS7DK
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
domel777
Waypoint



Dołączył: 08 Sty 2010
Posty: 42
Wysłany: 2010-04-22, 10:39   

nie tam nie ma żadnej instrukcji
głos nie jest spakowany
_________________

 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 102
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3705
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-04-22, 10:46   

Przetestuj jeszcze te ,które Ci podałem.
http://www.megaupload.com/?d=8SNXS7DK wrzuć Reset navki i musi zadziałać z tymi głosami.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
domel777
Waypoint



Dołączył: 08 Sty 2010
Posty: 42
Wysłany: 2010-04-22, 11:55   

Ok sciągnolem jeszcze raz i działa.
Wielkie dzieki za Pomoc
Pozdrawiam
_________________

 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 102
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3705
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-04-22, 11:56   

Nie ma za co :lol: i polecam się na przyszłość :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
dawid8210 
azymut


Dołączył: 28 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-28, 18:27   navigon canada 310

Witajcie
Wpadł mi w ręce navigon Canada310 (2100 o ile sie nie mylę), plus czysta karta 1GB. Chciałbym wgrać lepszą , dokładniejszą mapę do tej nawigacji. Jak to zrobić? Siedzę nad tym już 3 dzień i prawdę mówiąc zgłupiałem :)
Jestem zielony w te klocki,więc prosiłbym o łopatologiczne wytłumaczenie. Dziękuję za wszelką pomoc.
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 102
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3705
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-07-28, 19:15   

Możesz mieć AM tu przepis :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...ight=canada+310 :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...ight=canada+310
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
dawid8210 
azymut


Dołączył: 28 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-28, 20:06   

Dzięki o takie coś mi chodziło. Rozumiem że muszę pobrać nowszą auto mapę niż tą 5.5.2, tak?
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6479
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-28, 20:16   

dawid8210, dokładnie tak. Przepis był robiony jak w obiegu była AM 5.5.2 a teraz jest 6.5 i beta 6.6
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
dawid8210 
azymut


Dołączył: 28 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-28, 20:20   

Aha, rozumiem. Jak na razie :P. Dzięki wielkie

[ Dodano: 2010-07-29, 14:01 ]
No więc postąpiłem zgodnie ze wskazówkami jak w pierwszym linku i urządzenie nie widzi Am. Gdzie może być haczyk?
 
 
isiek 
azymut


Dołączył: 10 Gru 2008
Posty: 1
Wysłany: 2010-08-02, 13:23   AM 6.5 nie działa mapa

Po wrzuceniu tej mapki wersja 6.5 mapa 1004 i posłodzeniu nie chce zaczytać mapy EU pokazuje, że nie zarejestrowana mapka. Używałem patcha 1.5.2 i 2.2.
 
 
CR7
[Usunięty]

Wysłany: 2010-08-02, 16:00   

Pokaż loga z Patchera nie miałeś błędu: BRAK PLIKÓW *.exe?!
 
 
lysywujta 
azymut


Wiek: 39
Dołączył: 11 Cze 2009
Posty: 2
Skąd: Będzin
Wysłany: 2010-08-02, 16:59   

Navigon Canada 310 plus Automapa 6.5.0. Działaja super.Dzieki wielkie :-P
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 13