My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-09-04, 18:48
AM NA NAVIGON 2100 CANADA 310 TUTORIAL
Autor Wiadomość
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 103
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3679
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-04-21, 16:34   

Wybierz sobie tutaj i wrzuć do katalogu głównego AM:
http://www.miplo.pl/community/?a=voices będzie pasował i do Twojej AM.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
domel777
Waypoint



Dołączył: 08 Sty 2010
Posty: 42
Wysłany: 2010-04-22, 10:14   

głos nadal nie działa wrzucilem do katalogu głównego AM i nic,czy trzeba zmienić plok z głosem na inny format ?
co jest nie tak?
_________________

 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 103
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3679
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-04-22, 10:22   

Zastosowałeś się według tej instrukcji którą miałeś w paczce wraz z głosem :?:

[ Dodano: 2010-04-22, 10:34 ]
Sprawdz jeszcze te są najnowsze głos męski i żenski:
http://www.megaupload.com/?d=8SNXS7DK
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
domel777
Waypoint



Dołączył: 08 Sty 2010
Posty: 42
Wysłany: 2010-04-22, 10:39   

nie tam nie ma żadnej instrukcji
głos nie jest spakowany
_________________

 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 103
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3679
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-04-22, 10:46   

Przetestuj jeszcze te ,które Ci podałem.
http://www.megaupload.com/?d=8SNXS7DK wrzuć Reset navki i musi zadziałać z tymi głosami.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
domel777
Waypoint



Dołączył: 08 Sty 2010
Posty: 42
Wysłany: 2010-04-22, 11:55   

Ok sciągnolem jeszcze raz i działa.
Wielkie dzieki za Pomoc
Pozdrawiam
_________________

 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 103
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3679
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-04-22, 11:56   

Nie ma za co :lol: i polecam się na przyszłość :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
dawid8210 
azymut


Dołączył: 28 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-28, 18:27   navigon canada 310

Witajcie
Wpadł mi w ręce navigon Canada310 (2100 o ile sie nie mylę), plus czysta karta 1GB. Chciałbym wgrać lepszą , dokładniejszą mapę do tej nawigacji. Jak to zrobić? Siedzę nad tym już 3 dzień i prawdę mówiąc zgłupiałem :)
Jestem zielony w te klocki,więc prosiłbym o łopatologiczne wytłumaczenie. Dziękuję za wszelką pomoc.
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 103
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3679
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-07-28, 19:15   

Możesz mieć AM tu przepis :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...ight=canada+310 :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...ight=canada+310
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
dawid8210 
azymut


Dołączył: 28 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-28, 20:06   

Dzięki o takie coś mi chodziło. Rozumiem że muszę pobrać nowszą auto mapę niż tą 5.5.2, tak?
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6448
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-28, 20:16   

dawid8210, dokładnie tak. Przepis był robiony jak w obiegu była AM 5.5.2 a teraz jest 6.5 i beta 6.6
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
dawid8210 
azymut


Dołączył: 28 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-28, 20:20   

Aha, rozumiem. Jak na razie :P. Dzięki wielkie

[ Dodano: 2010-07-29, 14:01 ]
No więc postąpiłem zgodnie ze wskazówkami jak w pierwszym linku i urządzenie nie widzi Am. Gdzie może być haczyk?
 
 
isiek 
azymut


Dołączył: 10 Gru 2008
Posty: 1
Wysłany: 2010-08-02, 13:23   AM 6.5 nie działa mapa

Po wrzuceniu tej mapki wersja 6.5 mapa 1004 i posłodzeniu nie chce zaczytać mapy EU pokazuje, że nie zarejestrowana mapka. Używałem patcha 1.5.2 i 2.2.
 
 
CR7
[Usunięty]

Wysłany: 2010-08-02, 16:00   

Pokaż loga z Patchera nie miałeś błędu: BRAK PLIKÓW *.exe?!
 
 
lysywujta 
azymut


Wiek: 40
Dołączył: 11 Cze 2009
Posty: 2
Skąd: Będzin
Wysłany: 2010-08-02, 16:59   

Navigon Canada 310 plus Automapa 6.5.0. Działaja super.Dzieki wielkie :-P
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,27 sekundy. Zapytań do SQL: 10