Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-10-10, 11:07
Mio M300 backup, reanimacja
Autor Wiadomość
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-06-04, 23:07   

Masz połączenie z komputerem?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
patrzan 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 38
Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 6
Skąd: Głogów
Wysłany: 2010-06-04, 23:08   

tak
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-06-04, 23:15   

Grzebałeś coś w niej?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
patrzan 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 38
Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 6
Skąd: Głogów
Wysłany: 2010-06-04, 23:20   

w sumie może to zabrzmieć głupio i małoletnio ale zamiast kopiuj z robiłem del i wywaliło mi wszystkie pliki,po prostu oczyściło mi dysk navi,oczywiście przed zabawą zrobiłem kopię i ją wgrywam ale to nić nie daje.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-06-04, 23:31   

patrzan, poczekaj do jutra na ekspertów. Ja już idę spać.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9632
Wysłany: 2010-06-05, 05:04   

Masz płytkę z softem do niej? Jeśli tak, to spróbuj zainstalować.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
marek216 
GPS instruktor
serwis elektroniki



Pomógł: 18 razy
Wiek: 40
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 754
Wysłany: 2010-06-05, 06:20   

Opisywane x razy w przypadku całej serii moov.
Instalacja oprogramowania z płyty lub kopia zawartości innej sztuki tego modelu.
_________________

Serwis elektroniki: www.soft-serwis.eu
Części i narzędzia: www.sklep.soft-serwis.eu
Projektowanie urządzeń: www.fenikstech.pl
Ogłoszenia dla elektroników: www.elektronika.sprzedawaj.eu

Nie pomagam na PW/GG/e-mail !
 
 
 
patrzan 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 38
Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 6
Skąd: Głogów
Wysłany: 2010-06-05, 07:27   

Na tej płycie dołaczonej do navi to nic takiego nie ma.
A czy tu na forum znajdę softy lub zawartości tej navi?
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-06-05, 12:03   

Jak masz plyte to zainstaluj mio more desktop i tam jest funkcja przywróć oprogramowanie czy jakoś tak.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
patrzan 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 38
Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 6
Skąd: Głogów
Wysłany: 2010-06-05, 18:51   

Dzięki chłopaki wszystko wróciło do normy a w szczególności wielkie dzięki dlaBismar, zaraz będę nagradzał
 
 
10dar
azymut


Dołączył: 05 Cze 2010
Posty: 1
  Wysłany: 2010-06-05, 19:27   oprogramowanie mio m300

no i stało się tak długo bawiłem się nawigacją, aż w końcy skasowałem wszystkie pliki systemowe Czy est ktoś kto może mi pomóc przywrócić opogramowanie do nawigacji Mio M300, proszę o pomoc

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-06-05, 20:32 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Prosze o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 4
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-06-06, 07:25, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
marek216 
GPS instruktor
serwis elektroniki



Pomógł: 18 razy
Wiek: 40
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 754
Wysłany: 2010-06-05, 19:30   

Jeśli PC widzi mio to przywrócisz wszystko za pomocą płyty z pudełka.
_________________

Serwis elektroniki: www.soft-serwis.eu
Części i narzędzia: www.sklep.soft-serwis.eu
Projektowanie urządzeń: www.fenikstech.pl
Ogłoszenia dla elektroników: www.elektronika.sprzedawaj.eu

Nie pomagam na PW/GG/e-mail !
 
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3470
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2010-06-05, 21:43   

http://www.my-navia.pl/vi...p=197715#197715
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
jaczylibodzio 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Cze 2010
Posty: 11
Wysłany: 2010-06-19, 14:09   

Jeśli masz to wgraj paczuszkę z tego tematu

http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=m300

, no chyba że chcesz oryginał to mogę Ci spakować backup...
 
 
koonrad86
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 12 Sie 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-08-12, 13:29   mio moov m300

Posiadam mio moov m300 który nie posiada systemu, jest zupełnie pusty został sformatowany po podłaczeniu do PC.

Proszę o pomoc jak wgrać system ponownie do niego.

[ Dodano: 2010-08-12, 14:43 ]
Na płycie niestety nie ma.
Płyta mio eplore more posiada : Miomore deskop, use manual, systemu nie ma na niej.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-08-12, 14:44 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 11