Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-08-06, 20:07
Lark 50.2 odblokowanie SD
Autor Wiadomość
duczek9215
Waypoint


Dołączył: 17 Mar 2010
Posty: 37
Wysłany: 2010-06-06, 17:09   Lark 50.2 odblokowanie SD

jak zrobic coś takiego w lark 50.2
Gdy karta SD będzie w czytniku uruchomi się windows lub AdJa
jeśli w nawi nie będzie karty wystartuje fabrycznę menu
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18788
Wysłany: 2010-06-06, 17:14   

Było wiele razy:
1. http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=12163
2. Gotowy skrypt na chomiczku razem z menu AdJa.
3. Poczytaj o CePlatformway.exe
_________________

 
 
duczek9215
Waypoint


Dołączył: 17 Mar 2010
Posty: 37
Wysłany: 2010-06-06, 17:22   

a ten plik CePlatformway.exe nic nie zepsuje w ustawieniach navi??
_________________
Lark 50.2 +AM 6.5
CB alan 109 + Sirio ML-145
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18788
Wysłany: 2010-06-06, 17:29   

On w ogóle nic nie robi - nawi sprawdza, czy jest na karcie podczas włączania, Jeśli jest - pojawia sie Windows, jeśli nie ma - fabryczny pulpit.
Zobacz też http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=19683
_________________

 
 
duczek9215
Waypoint


Dołączył: 17 Mar 2010
Posty: 37
Wysłany: 2010-06-06, 17:31   

a jak bym wgrał panel z 50.1 na SD?? i czy to nic nie zepsuje w navi
i czy bedzie można jak cos powróci do zwykłego menu po wyieciu karty?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18788
Wysłany: 2010-06-06, 17:39   

Nie ruszy. Musisz zabić fabryczne menu - a w 50.1 robi się to inaczej niż w 50.2
_________________

 
 
duczek9215
Waypoint


Dołączył: 17 Mar 2010
Posty: 37
Wysłany: 2010-06-06, 17:42   

a jak w najprostszy sposób odblokować 50.2 na kartę sd aby po wyjęciu karty powracało do fabrycznego i czy jest taka możliwość
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2010-06-06, 18:19   

Plik CePlatformway na karcie.
Po włączeniu masz Windowsa, po wyjęciu karty wyłączyć i włączyć - i masz panel Larka
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Martinezku 
Waypoint
BatoRy Blue Fan



Dołączył: 25 Lut 2010
Posty: 53
Wysłany: 2010-06-06, 19:20   

jestem_ktoś napisał/a:
Plik CePlatformway na karcie.
Po włączeniu masz Windowsa, po wyjęciu karty wyłączyć i włączyć - i masz panel Larka


Nie da rady bo w 50.2 kartę inicjuje jak już jest fabryczne menu odpalone.
_________________
GoClever 5066
 
 
duczek9215
Waypoint


Dołączył: 17 Mar 2010
Posty: 37
Wysłany: 2010-06-06, 19:41   

czyli jak wrzuce na karte plik CePlatformway.exe to mam windowsa w larku a jak wime karte to tak jak jest teraz fabryczne menu?
_________________
Lark 50.2 +AM 6.5
CB alan 109 + Sirio ML-145
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10