Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2019-06-15, 13:10
Mapy serii 8xx
Autor Wiadomość
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-07-29, 14:09   

Fakt, nie ma, z tych numerów to tylko

Cytat:
2802
Greece - 59 74 C1 D3 1F 93 BE 6E 94 AB 20 D8 6F D6 5A F9 Greece-165.meta ; Greece_850_2802
Europe - 35 E6 08 EE BC 60 64 75 16 A9 98 56 69 68 D1 5C Europe-165.meta ; Europe_850_2802
Europe_2GB - no meta yet
Europe_East - 4A B2 B3 80 FC 4D 98 53 DE CF 9E 04 0F 63 5A A5 Europe_East-165.meta ; Europe_East_850_2802


Ale możesz zastosować np. mapę Europe_2GB_850.2800 lub Western_and_Central_Europe_2GB_850.2800
 
 
leoo833
azymut


Dołączył: 04 Sie 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-08-04, 18:38   

Witam.
Mam nawigacje tom tom 730 i zastanawiam się nad jej aktualizacja do wersji 850.
Tylko mam prosbe do osób którzy maja juz nowa mapę Polski, czy w Płocku jest już wprowadzona druga przeprawa przez Wisłe??

Z góry dziekuje za odpowiedż...
 
 
cris420 
młodszy inspektor GPS
*TiroloT*



Dołączył: 25 Kwi 2009
Posty: 10
Skąd: Jaszczurowa
Wysłany: 2010-08-07, 14:07   

Przepraszam za OT, ale gdzie są informacje jakie pokrycie w % mają te mapy ?

Pozdrawiam
_________________
Piszę poprawnie po polsku. :)
 
 
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-08-07, 14:19   

cris420 napisał/a:
gdzie są informacje jakie pokrycie w % mają te mapy ?

Na stronie producenta, który i tak podaje 99,9% dla większości krajów.
http://www.tomtom.com/products/maps/select.php
 
 
cris420 
młodszy inspektor GPS
*TiroloT*



Dołączył: 25 Kwi 2009
Posty: 10
Skąd: Jaszczurowa
Wysłany: 2010-08-07, 15:49   

Dziękuję bardzo za odpowiedź ;)
_________________
Piszę poprawnie po polsku. :)
 
 
xzx 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 22 Cze 2009
Posty: 6
Wysłany: 2010-08-08, 22:02   

Witam

poszukuję linków do mapy Chin chętnie w wersji 850 na urządzenia TomTom (navcore 8.010)
z góry dziękuję :-)
_________________
pozdrowienia
 
 
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-08-08, 22:13   

Jest jedynie China mainland 740.21 i dodatkowo działa (chyba jedynie) pod asian navcore 8.02x or 8.450
Kod:
http://www.sendspace.com/file/pkvutg
 
 
szuma 
azymut


Dołączył: 21 Lip 2009
Posty: 2
Wysłany: 2010-08-09, 11:50   

Witam.

Posiadam nawigacje TomTom One 3rd edition. Posługując się poradnikiem dostępnym na forum. Sformatowałem pamięć, pobrałem najnowsze navcore przez tomtom home w wersji 8.010 . Zpachowałem yDGpatch, i wgrałem mapę Eastern_Europe_850_2782 która zpachowałem tt8_keygen2. Wyświetliło komunikat OK. Po uruchomieniu nawigacji wyświetla mi się komunikat "Problem z mapą. Nie można używać tej mapy w tym urządzeniu..."
Następnie pobrałem navcore ONE_XL_SD_8.562_SE i wgrałem mapę Poland_850_2781 pachowanie mapy zakończone komunikatem OK. I znów komunikat "Problem z mapą. Nie można używać tej mapy w tym urządzeniu..."
Może mi ktoś podpowiedzieć co może być nie tak??

Pozdrawiam
Szuma

Udało się zassałem tt8_keygen2 z innego źródła i działa.

Pozdro
Szuma
 
 
bm639 
Waypoint


Dołączył: 14 Wrz 2008
Posty: 20
Wysłany: 2010-08-10, 22:59   Re: cnode.dat

kaktoos napisał/a:
Witam,

usiłowałem dzisiaj ściągnąć DE_AT_CH_and_Eastern_Europe_850_2820 i o dziwo zaciągnąłem wszystko, ale pojawił się problem z rozpakowaniem...
Ja ściągnąłem 2 części rar i po rozpakowaniu są 2 katalogi ... w jednym jest jakiś program do patchowania i nie wiem jak tą mapę połączyć, żeby ją po prostu bez patchowania uruchomić na TT na mo moov 200 lub Larku :(
_________________
Lark 35.4
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9590
Wysłany: 2010-08-11, 06:34   

Bez patchowania mapy nie zadziała.
Przeczytaj bieżący wątek od początku + http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=6143 + http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=7819
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
bm639 
Waypoint


Dołączył: 14 Wrz 2008
Posty: 20
Wysłany: 2010-08-11, 08:30   

jestem_ktoś, ściągnąłem właśnie z chomika kolegi Andrzeja P (pierwszy twój link - ostatni aktualnie post) i chcę złożyć do niego mapę ... w poradniku instalacji czytałem, że do pna NIE TT nie trzeba nic patchować ... pytanie tylko jak i czy w ogóle da się, skleić te 2 części archiwum rar (powinny się skleić automatycznie przy wypakowaniu, a tu każda część woła o hasło i rozpakowuje się osobno!) Mapy są od pawel_1980
_________________
Lark 35.4
 
 
bony-m
Waypoint


Dołączył: 01 Sie 2009
Posty: 55
Wysłany: 2010-08-22, 01:25   

Witam!

Mam problem z mapą Western_and_Central_Europe_850_2801 nie mogę jej aktywować.
Sprawdzałem na kilku keygenach i nic. :(

Lark 50.1
TomTom w wersji 7.910
meta DA 84 18 81 80 42 D3 69 3D 7E C2 0F 10 F8 65 A5 Western_and_Central_Europe-162.meta

DeviceUniqueID=AB3SJ8DVNW


Jakieś sugestie ?
_________________
Lark 50.1 GC 705V Plus
Ostatnio zmieniony przez bony-m 2010-08-22, 18:28, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
pavlosz7 
Waypoint
GPS_new



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Maj 2009
Posty: 103
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-08-22, 02:45   

Moim zdaniem powinien się wypowiedzieć forumowy guru od TT czyli kolega dagetto







_________________
NOKIA 500
Jeśli Ci pomogłem to naciśnij :* POMÓGŁ *
 
 
dagetto 
guru
Samsung Galaxy I9305


Pomógł: 36 razy
Dołączył: 11 Paź 2008
Posty: 1136
Skąd: Mazowsze
Wysłany: 2010-08-28, 14:07   Nowe mapy w wersji 855 są dostępne - Linki

Tabele kompatybilności map





Ostatnio zmieniony przez dagetto 2010-09-20, 22:20, w całości zmieniany 4 razy  
 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 750
Wysłany: 2010-09-01, 17:13   KEYGEN aktywacja mapek 845.2666

witam
pobrałem keygen easy 5_v0.57.21 i chciałby skrakować mapki nim E.E 845.2666 nie wiem czy on jest najnowszy i czy odpowiedni do tych mapek ? proszę o pomoc? i może opisik krótki jak aktywować tym keygenem... :-| mam urządzenie mio moov 330 :-D dziękuje

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-09-05, 08:29 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku.
Prosze o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 4
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 10