Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2018-10-02, 20:43
Navigon 1400 i klawiatura
Autor Wiadomość
sylwa22 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 10
Wysłany: 2010-09-26, 20:17   Navigon 1400 i klawiatura

Panowie!!! Z skąd mogę pobrac gotowy skrypt MortScript. W ateczce nie mogę go odnaleśc.
Proszę o jakiś link.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2018-10-02, 20:43, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-09-26, 20:30   

Nie ma gotowych!!!
każdy do czego innego przecież, jakby byl jeden to by to nie było takie skomplikowane i to by była aplikacja a nie skrypty.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
sylwa22 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 10
Wysłany: 2010-09-26, 20:55   

Zależy mi , aby ten skrypt zmieniał ustawienia w rejestrze
"HKCU","ControlPanel\Volume","Screen","5")
"HKCU","ControlPanel\Volume","Key","2")
"HKCU","ControlPanel\Volume","Mute","7")
("HKCU","ControlPanel\Volume","Volume","99999999")

zmieniłbym to ręcznie ale nie mam działającej klawiatury dla tej nawigacji!!!
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-09-26, 22:24   

A nie da rady z pozimu PC przez edytor rejestru lub MyMobilera?
_________________

 
 
sylwa22 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 10
Wysłany: 2010-09-26, 22:39   

Właśnie nie, ta nawigacja nie jest kombatybilna z Active Sync.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-09-26, 22:45   

W apteczce jest kilka różnych klawiatur - wypóbowałaś/łeś wszystkie?

Co do połączenia z PC - są w może w nawigonie tryby USB/AS (i przełączanie)?

W CeCMD (też w apteczce) można edytowac rejestr.
_________________

 
 
sylwa22 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 10
Wysłany: 2010-09-27, 10:13   

Właśnie w tym nawigonie nie ma trybu przełanczania USB/AS.
Moge edytowac rejestr, ale nie mogę zmieni nic bo nie działa klawiatura.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2010-09-27, 10:33   

Żadna z dostępnych w apteczce?
_________________

 
 
sylwa22 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 10
Wysłany: 2010-09-27, 13:05   

Niby się otwiera jedna z klawiatur ale nie zmienia nic ( zadnych wartości)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12