Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Wybór z pamięci i karta - Copernicus/MapaMap
Autor Wiadomość
damifor
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Mar 2008
Posty: 11
Wysłany: 2010-11-08, 17:16   Wybór z pamięci i karta - Copernicus/MapaMap

Witam.
Mam potwornie długą przerwę w opanowywaniu nawigacji tak, że proszę mnie nie zbluzgać na wstępie.
Do tej pory miałem larki z MapąMap i np. oryginalna Easy zostawała w pamięci larka zaś jakaś Top była wgrywana lub kopiowana na kartę pamięci.
Podczas startu map miałem wybór - pamięć/karta.
Teraz mam jakiegoś Copernicusa i ostatnią MapęMap na karcie.
System nawi odpala zaraz tego Copernicusa nie dając wyboru mapy z karty pamięci.

Bardzo proszę mi łopatologicznie napisać co mam zrobić, żeby mieć zostawioną orygnalną mapę a odpalać np. MapęMap.

Pozdrawiam
Damian
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-11-08, 18:17   

W ustawieniach masz przecież przycisk wyboru ścieżki GPS. Wybierz tam MM i będzie MM.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
damifor
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Mar 2008
Posty: 11
Wysłany: 2010-11-08, 19:23   

I wszystko jasne.
O to mi chodziło.
Dziękuję
Pzdr
Damian
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9