Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-09, 21:04
goclever 3520 / lark 35.2 / maxcom 35(A)
Autor Wiadomość
jaspin
azymut


Dołączył: 20 Lut 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-02-22, 13:13   

Dzisiaj ściągnąłem mapę Austrii 2008.Q1 do SygicDrive ver.7.528. Działa - nie wiesza się na Goclever 3550. Prawdopodobnie potrzebuje ta wersja nowych map. Szukam aktualnie map Czech i Polski w wersji 2008.Q1.
 
 
 
adas01 
GPS instruktor



Pomógł: 19 razy
Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 559
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-02-22, 16:16   

jaspin, wersja 7.573 działała z mapami 10.2007
a map wschodniej europy Q1.2008 szuka dużo ludzi... :) tylko nikt jej nie oferuje :(
 
 
boozy 
Waypoint


Wiek: 34
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 17
Skąd: szczecin/złocieniec
Wysłany: 2008-02-23, 13:22   

a ma ktoś auto mapę 3.9 w plikach. Na torrentach znajduję same instalki. Może ktoś próbował starszą AM wrzucić na goclever 3520??/
 
 
 
jedrek2k 
azymut


Dołączył: 01 Maj 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-05-01, 15:26   

Witam!
Przymierzam sie do zakupu jakiegos urzadzonka i wlasnie goclever 3520 mi sie spodobalo. Mam legalna AM, a na stronie AM pisza, ze jest kompatybilna z Windows CE 4.2 (rozumiem, ze najnowsza wersja czyli AM 5). Czy poprzez zmiane nazw katalogow i plikow na karcie z zainstalowana AM bede mogl ja uruchomic? Czy nadal potrzeba dogrywac jakies biblioteki? W sumie nie interesuje mnie odblokowanie windowsa, a jedynie uruchomienie AM jako programu do nawigacji. Czy ktos juz to testowal?
 
 
rafal13913
azymut


Dołączył: 20 Sty 2008
Posty: 3
Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2008-05-04, 09:49   lark 35.2...i automapa 5..

witam..
na tym urządzeniu wyśmienicie pracuje AutoMapa 5.0.5.
linki z których można sobie ją pobrać,oczywiście jest to wersja do zainstalowania.
http://rapidshare.com/fil.../AM50.part1.rar
http://rapidshare.com/fil.../AM50.part2.rar
pliki zawierają program instalacyjny z lekarstwem+mapa PL/CZ/SK..,
po zainstalowaniu można sobie zmienić nazwę katalogu z Automapa na MobileNavigator..i
pliku wce42Am.exe na mobilenavigator..i w drogę...

instalacja przez ActiveSync ,zmiana nazw też i sama instalacja zgodnie z opisem w w/w plikach,nie wymaga zadnych dodatkowych dll...
 
 
siwyandy
Waypoint


Dołączył: 18 Mar 2008
Posty: 97
Wysłany: 2008-05-20, 07:42   

Witam.
Panowie, u mnie na GoClever 3520 AM 5.0.5 działa super.
Tak to zrobiłem:
1 Instalacja AM5 nie na SDMMC tylko na ResidentFlash-tutaj UWAGA.
2 (ze wskazaniem na SDMMC jako miejsce na mapy)!!!
3 Podmiana witaminki jak Pan Bóg przykazał ;-) .
4 Teraz zrobiłem kopię pliku wykonywalnego "AutoMapa EU.exe" i wpisałem go do katalogu MobileNavigator na karcie SD.
5 Oryginalnemu plikowi "mobilenavigator.exe" dodałem cyferkę 1 aby go nie utracić. Powstał "mobilenavigator1.exe"
6 Teraz plik (nie skrót) "AutoMapa EU" - zmieniłem nazwę na "mobilenavigator.exe"
7 Mapy przekopiowałem "na piechotę" w czytniku kart na kartę SD.

Koniec i kropka; AM5 chodzi jak zyleta.
W każdej chwili można wrócić do MapaMap 5, wystarczy w Katalogu MobileNavigator usunąć ten spreparowany plik Automapy, a oryginalny "mobilenavigator1.exe" przemianować na "mobilenavigator.exe".
Chyba jasne jest to, ze AM5 rusza po kliknięciu w samochodzik na MENU głównym Nawigacji - zamiast MapaMap rusza AM5.
ZERO ingerencji w system, nie ma śladu działalności a więc zachowane prawa gwarancyjne.
Podziękował.
 
 
adam242 
azymut


Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-05-20, 22:28   reality view dla navigona 2100

Witam.
Czy posiada ktoś RealityView dla NT2008 do Navigona ?
Chodzi mi konkretnie o plik EasternEurope_NT2008.jct
Przeszukałem większość for poświęconych tej nawigacji ale nigdzie nie znalazłem.

z góry dziękuję za pomoc
[/b]
 
 
 
tech84 
azymut


Dołączył: 28 Cze 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-06-28, 11:08   

Witam
Proszę o pomoc :?: :?: :?: bo jestem zielony w tych sprawach :???:
Mam nawigacje GOCLEVER 3520 i chciał bym odblokować urządzenie i wgrać automape 5.0.5 a nie mam pojęcia :oops: od czego sie zabrać,
może ktoś mi powie jak krok po kroku odblokować i co będzie mi potrzebne do tego
Z góry dzięki za pomoc :mrgreen:
Pozdrawiam :lol:
 
 
trawqu 
Waypoint
Serwis GPS


Wiek: 49
Dołączył: 27 Lis 2007
Posty: 35
Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 2009-01-22, 10:46   Nawigacja Goclover 3520 potrzebne pliki rom

Witam
Ktoś wyczyścił cały rom w tej nawigacji
Potrzebuję pliki bin i program którym można to wrzucić .
Nawigacja łączy się z kompem w sposób z tej strony
http://blog.aggregatedint...-bd-driver.html

Będę wdzięczny za pomoc
 
 
 
LukaszekP
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 05 Sty 2010
Posty: 169
Wysłany: 2010-05-28, 12:22   ROM do 3520

3520 1.04A
3520 1.04CI

Należy się sprostowanie co do nagłówka. Po pierwsze to MaxCom 351 jest odpowiednikiem Goclever 3550A WTYF lub Goclever 3550A1, Lark to odpowiednik Goclever 3550A WTYF i w tych nawigacjach jest CE 5 :!: Goclever 3520 ma jedynie brata bliźniaka 3560 i oba są na CE 4.2, oraz Goclever 3550 MQN posiada CE 4.2.
_________________
Mapki pass nawigacja
Odblokowanie WindowsCE

Tabelka Modeli GoClever
 
 
firewater
Waypoint


Dołączył: 04 Cze 2009
Posty: 19
Wysłany: 2010-11-11, 16:33   

nie ten temat
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11