Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Backup ActiveSync Lark 70.0 LM
Autor Wiadomość
david6985
azymut


Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 4
Skąd: pl
  Wysłany: 2011-03-27, 10:39   Backup ActiveSync Lark 70.0 LM

Zakladam nowy temat bo szukam juz 2 dzien i nie umiem znalezc ani na google ani na forum, szukam backupu do Larka 70.0 LM.

Mam z nim problem, odblokowalem windowsa dzieki zakupowi na allegro a mianowicie paczce frixi_pl i wszystko bylo super ale pokusilo mnie by ustawic sobie haslo w windowsie (tak na wszelki wypadek gdyby kogos pokusilo ja ukrasc) po uruchomieniu musze wpisac haslo mam ramke z wklikaniem hasla ale nie mam opcji wyciagnac klawiatury ;/ haslo oczywiscie znam.
probowalem w rejestrze pokopac ale tak sie oburzył ze sie rozsypal rejestr i w active sync widzi go jedynie jako goscia, explorator plikow nie dziala, program ceregeditor tez nie dziala,
wydaje mi sie ze to jedyna opcja ten backup ale jezeli macie jakies pomysly to pomozcie.

Ahh najwazniejsze: moja prosba to by ktos z tym samym modelem wrzucil na serwer backup.stg tego larka ;/ Bo ja juz nie widze innych opcji niestety
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18806
Wysłany: 2011-03-27, 10:41   

Jeden problem - aby wgrać backup, musisz się połączyć z Larkiem przez ActiveSync. Czyli musi urządzenie się włączyć...
_________________

 
 
david6985
azymut


Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 4
Skąd: pl
Wysłany: 2011-03-27, 10:45   

ActiveSync go widzi i probowalem dla proby z larka 50 czy to ruszy i pójdzie ale musze miec pod mojego larka backup

I lark tez sie włącza tylko zatrzymuje sie na ekranie logowania
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-27, 10:48   

Nie będę sie wypowiadał o frixi bo to nie ten temat ale szkoda kasy.
Masz AS to i hasło możesz wpisać, poczytaj tematy o hasłach.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
david6985
azymut


Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 4
Skąd: pl
Wysłany: 2011-03-27, 10:54   

No umiem od razu jak AS sie wlacza pokazuje mi na kompie podaj haslo i podaje wtedy polaczy sie jako gosc ale na navi nie manic, nic sie nie zmieni i nic sie nie pojawi, nie wykrywa nawet mi na kompie karty pamieci
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-03-27, 11:00   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=10416
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
david6985
azymut


Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 4
Skąd: pl
Wysłany: 2011-03-28, 00:23   

A nie moze mi ktos poprostu pomoc znalezc backupa poprostu? MyMobilerem tez probowalem ale ma problem przez ta edycje rejestru

prosta sprawa, doszlem do wniosku ze chce wyczyscic navi do stanu "ze sklepu" i zrobie wszystko na nowo ale jak ;/ jedynie ten backup, niech ktos zrobi ze swojego larka 70.0 backup i wrzuci bo ja juz zalamuje rece :-(

[ Dodano: 2011-03-29, 10:41 ]
Jesteście poprostu swietni :-| cale te forum to jedna wielka sterta odsyłań do innych tematów i spekulacji zamiast pomocy i udzieleniu wskazówek w konkretnym kierunku lepiej siedziec cicho. Do mojego Larka nie znalazlem tu nic konkretnego ani zadnego tematu ktory by mnie zaciekawil, szkoda czasu na rejestracje.

czy wogole jest jakas konkretna osoba co zna sie na rzeczy i poswieci 5 minut by zrobic backup active sync wrzucic go na jakikolwiek serv do pobrania i poda go w tym temacie?

wiem google nie boli ale przeszukiwalewm je juz przez 3 dni w poszukiwaniu rozwiazania dlatego nim ktos tak powie niech lepiej sam sprobuje poszukac do tego modelu czegokolwiek

pozdrawiam wszystkich tych co maja to w dupie :)
 
 
Trojan9 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 09 Sie 2010
Posty: 9
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2011-04-19, 07:43   

Nie ma się co irytować. Ja już na początku pracy z larkiem 70.0 wrzuciłem kopie zapasową WIN ce i RF2 na serwer http://nsm.pl/~trojan9/ i stamtąd możesz pobrać nie naruszone pliki które sobie podmienisz na swoim jak to nie pomoże to postaram się wrzucić tam też backup tego larka w wersji AS
_________________
Lark FreeBird 70.0
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9