Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 09:46
Becker 7928-uwalony.
Autor Wiadomość
filet187
azymut


Dołączył: 30 Sty 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-10-27, 22:26   

7928 ta kto bym nie pisał:D
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2009-10-29, 18:09   

Nie,takiego softu nie dostalem.
Pytalem we wszystkich serwisach europy i nici.
Wszystcy wymiguja sie i mowia ze nie maja.
Nie pisalem tylko do niemca,bo pewnie i tak nie dadza.
Odeslalem nawigacje i dostalem nowa w ramach gwarancji.
Pozdro.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
soniq6
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Lip 2009
Posty: 8
Wysłany: 2010-10-14, 20:40   Becker be7928 potrzebna kopia

WItam!
Potrzebuje dobrą kopie z beckera be 7928 najlepiej pełna kopia wszystko co sie da :)bo coś namieszałem i po właczeniu mam ekran beckera a później wielki zielony guzik z napisem ok i tyle :) navi komunikuje sie z as :) z góry dzięki za wrzucenie mi całej kopi.
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2010-10-16, 00:29   

Pobierz sobie update ze stronki beckera i sprawa zalatwiona.
Romu jeszcze nie rozwaliles ;-)
Musisz pobrac System Update,czy jakos tak.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
jachu1706
Waypoint


Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 32
Wysłany: 2011-06-20, 10:35   Uśpiony Becker 7928

Witajcie mój becker odmówił posłuszeństwa. Nie wiem czy z moją pomocą ale fakt to fakt . Mam system WIN 7 i tam nie wiem jak wgrać nowe pliki bo aktivesync jakiś inny . Może ktoś pomoże . Mam płytkę którą dostałem z beckerem ale nie chce mi się otworzyć .I mam zonka bo navi potrzebna mi na niedzielę bo wyjeżdzam w trasę . Pozdrawiam i liczę na pomoc .
 
 
likwid
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Mar 2010
Posty: 23
Wysłany: 2011-06-20, 11:00   

Spróbuj w ten sposób:
Zdobyć najnowszą wersję oprogramowania do Twojego Becker'a. Skopiuj oprogramowanie na kartę (najlepiej max 2GB bez sdhc). Włóż do naładowanej nawigacji i wciśnij reset.
 
 
jachu1706
Waypoint


Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 32
Wysłany: 2011-06-20, 15:02   

spróbowałem, ale jest problem instalacja nie dochodzi do końca wyskakuje błąd an error occurred o co chodzi miał ktoś coś podobnego .
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2011-06-20, 19:16   

Na karcie musza znajdowac sie tylko pliki upgrade.
Czy plytka CD jest napewno oryginalna?

Moze trzeba wejsc do Control Panel i dodac pamieci.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
jachu1706
Waypoint


Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 32
Wysłany: 2011-06-20, 21:55   

a więc miałem wgrane same pliki upgardu 1.1.3 i własnie instalacja do końca nie dochodzi bo wyskakuje błąd który napisałem powyzej

[ Dodano: 2011-06-20, 21:56 ]
płytkę mam tą którą dostałem razem z urządzeniem w zestawie

[ Dodano: 2011-06-20, 21:59 ]
a upgard ze stronki beckera
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2011-06-20, 21:59   

Opisz czy masz polaczenie z komputerem i jak wyglada Becker.
Czarny ekran?
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
jachu1706
Waypoint


Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 32
Wysłany: 2011-06-20, 22:06   

Połaczenie z komputerem mam a becker stanął na obrazie gdzie jest widoczny napis BECKER i tyle dalej nie poszedł .a jak wgrałem soft to prawie wszystko było ale nie nie szło wejść nigdzie czyli do języka czy do informacji soft pokazywało ale tych obrazków z boku navteq już nie było np

[ Dodano: 2011-06-20, 22:24 ]
a może ty masz kolego działający soft gdzieś ?? może gdzieś byś udostepnił np.może coś te które ja mam są skopane albo coś w tym stylu .
Albo ja tego poprostu robić nie potrafię
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2011-06-20, 23:01   

Wejdz z poziomu komputera do My Flash Disk\MNAV i zobacz jakie tam masz pliki .exe.
Mysle,ze cos sie nie skopiowalo,bo zabraklo miejsca.
Stawiam na Shell.exe.

Na dzis koncze.Jutro wieczorem spotkamy sie znowu.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
jachu1706
Waypoint


Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 32
Wysłany: 2011-06-20, 23:12   

shell.exe jest instalacja stanęła na jakis ikonkach po video.exe
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2011-06-21, 05:39   

Wejdz do:My Flash Disk\MNAV i usun plik Becker_Demo.mpg,wykonaj update jeszcze raz.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
likwid
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Mar 2010
Posty: 23
Wysłany: 2011-06-21, 15:22   

W linku poniżej jest torrent do .iso Becker'a v51, ponieważ nie mam konta premium na żadnym z płatnych serwerów. Niestety nie wiem jaka jest tam wersja oprogramowania do twojego urządzenia.
Jest to mój pierwszy torrent więc proszę o wyrozumiałość jeżeli będzie coś nie tak. W razie problemów proszę o info na pw.

http://www.filesonic.com/file/1278391404/B.e.c.k.e.r.Traffic.Assist.[7827.7926.7927.7928.7977.Z101.Z200.Z250].DVD_ISO.maps_v51.2010.iso.torrent
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11