Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-07-12, 10:10
Goclever 500 i inne programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-12, 19:44   

Menu jest pod przyciskiem navigacja
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
bingulak
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2011
Posty: 33
Wysłany: 2011-07-12, 19:45   

No właśnie nie ma. Gdy naciskam nawigacja odpala oryginalna mapa.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-12, 19:48   

Zmien sciezke na sdmmc\mobilenavigator\mobilenavigator.exe
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
bingulak
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2011
Posty: 33
Wysłany: 2011-07-12, 19:52   

Zrobiłam i nadal nic :(
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-12, 19:57   

a masz tam menu??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
bingulak
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2011
Posty: 33
Wysłany: 2011-07-12, 20:02   

Gdy nacisnę "nawigacja" włącza się oryginalna mapa. I jest tam oryginalny przycisk "menu". Ale Twojego menu nie widzę.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-12, 20:10   

rozpakowałaś pliki na sd i wybrałaś to co Ci napisałem jako sciezke??? jak tak to musi działać.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
bingulak
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2011
Posty: 33
Wysłany: 2011-07-12, 20:13   

Zrobiłam tak: rozpakowałam plik na komputerze. Nazwałam folder: mobilenavigator. Plik mobilenavigator.exe. Skopiowałam na SD. Włożyłam do nawigacji. Włączyłam nawigację. Po bardzo długim odpalaniu nawigacja włącza się. I chyba nie widzi karty SD, bo wszystko po staremu. Jedyna różnica to ta, że cholernie długo się uruchamia.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-12, 20:18   

Pobierasz moje menu, rozpakowujesz. Tam będzie już folder mn i kilka plików, kopiujesz folder na sd i gotowe.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
Ostatnio zmieniony przez dasior591 2011-07-12, 20:21, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
bingulak
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2011
Posty: 33
Wysłany: 2011-07-12, 20:19   

Tak właśnie zrobiłam. I nic. Możliwe, że moja nawigacja jest nieodblokowana, albo nie widzi SD?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-12, 20:22   

Jak wybierasz sciezke na SDMMC to znaczy ze widzi bo SDMMC to karta.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
bingulak
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2011
Posty: 33
Wysłany: 2011-07-12, 20:30   

Co to znaczy, że wybieram ścieżkę na SDMMC?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2011-07-12, 21:02   

Czytałeś instrukcje obsługi urządzenia?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
bingulak
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2011
Posty: 33
Wysłany: 2011-07-12, 21:03   

Tak. Jest tylko mowa o obsłudze mapy.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2011-07-12, 21:10   

Wskazywanie programu uruchamianego spod NAWIGACJA - w opcjach
Pokazujesz plik exe gdzieś na karcie
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10