My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 
Goclever NAVIO 515 Polska
Goclever NAVIO 515 Polska
179.99 PLN
TomTom XXL Classic Europa
TomTom XXL Classic Europa
347.00 PLN
TomTom Start 25 M Europa
TomTom Start 25 M Europa
589.00 PLN
Garmin Nuvi 50 LM EE Europa
Garmin Nuvi 50 LM EE Europa
359.00 PLN
Goclever NAVIO 405 Polska
Goclever NAVIO 405 Polska
166.99 PLN
TomTom GO 500 Europa
TomTom GO 500 Europa
789.00 PLN
TomTom Start 20 Europa
TomTom Start 20 Europa
499.00 PLN
ModeCom FreeWAY MX3 HD bez map
ModeCom FreeWAY MX3 HD bez map
344.92 PLN
 
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Rider alfa - odblokowanie, programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
pluszak79
azymut


Dołączył: 17 Lip 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-07-17, 18:19   gps RIDER ALFA

Witam. Kilka dni temu zakupiłem nawigację RIDER ALFA. Nie posiada ona innych oznaczeń. Poszukuję sposobu na odblokowanie jej. Chciał bym móc korzystać z innych map. Na necie nie mogę nic znaleźć. Jeżeli jest ktoś kto może mi pomóc to z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-04-12, 17:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 494 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 16871
Wysłany: 2011-07-17, 18:31   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 punkt 1
_________________

 
 
pluszak79
azymut


Dołączył: 17 Lip 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-07-17, 19:05   

Dzięki. Zaglądałem wszędzie ale nic nie znalazłem. Nie wiem co to za typ.
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 574 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6368
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-17, 19:18   

Słabo szukałeś. Tu http://merlin.pl/Nawigacj...9.html#fullinfo jest info o tym sprzęcie.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
haya
azymut


Dołączył: 11 Wrz 2013
Posty: 2
  Wysłany: 2013-09-11, 00:37   Rider alfa - odblokowanie, programy nawigacyjne

Witam posiadam nawigacje Rider Alfa, mój problem polega na tym że nie włącza mi się automapa i wyskakuje następujący błąd


"An unknown error occurred while accessing \RESIDENTFLASH\AUTOMAPA\EU\PROFILES\OSOBOWY\DataFiles\_RESIDENTFLASH_AUTOMAPA EU_MAPS_POLSKA_2012-07-16 16_53.ADDRESSES.DATA."

gdy daje ok pojawia się klepsydra i potem nic się nie dzieje, nawet nie wiem lub nie mogę wyjść do menu głównego nawigacji. Proszę o pomoc

edit: dostałem się do menu teraz pisze nieobsługiwana wersja mapy i scieżka ?? co robić
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-09-11, 06:58, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 494 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 16871
Wysłany: 2013-09-11, 06:57   

Skasuj AM i zainstaluj ponownie wg poradnika.
Masz tak WinCE 4.2 czy wyżej?
_________________

 
 
haya
azymut


Dołączył: 11 Wrz 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-09-12, 00:22   

Mam CE 5.0, ponowna instalacja mapy rozwiązała problem, dzięki.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,55 sekundy. Zapytań do SQL: 15