My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Rider alfa - odblokowanie, programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
pluszak79
azymut


Dołączył: 17 Lip 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-07-17, 18:19   gps RIDER ALFA

Witam. Kilka dni temu zakupiłem nawigację RIDER ALFA. Nie posiada ona innych oznaczeń. Poszukuję sposobu na odblokowanie jej. Chciał bym móc korzystać z innych map. Na necie nie mogę nic znaleźć. Jeżeli jest ktoś kto może mi pomóc to z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-04-12, 17:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 503 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17201
Wysłany: 2011-07-17, 18:31   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 punkt 1
_________________

 
 
pluszak79
azymut


Dołączył: 17 Lip 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-07-17, 19:05   

Dzięki. Zaglądałem wszędzie ale nic nie znalazłem. Nie wiem co to za typ.
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6447
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-17, 19:18   

Słabo szukałeś. Tu http://merlin.pl/Nawigacj...9.html#fullinfo jest info o tym sprzęcie.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
haya
azymut


Dołączył: 11 Wrz 2013
Posty: 2
  Wysłany: 2013-09-11, 00:37   Rider alfa - odblokowanie, programy nawigacyjne

Witam posiadam nawigacje Rider Alfa, mój problem polega na tym że nie włącza mi się automapa i wyskakuje następujący błąd


"An unknown error occurred while accessing \RESIDENTFLASH\AUTOMAPA\EU\PROFILES\OSOBOWY\DataFiles\_RESIDENTFLASH_AUTOMAPA EU_MAPS_POLSKA_2012-07-16 16_53.ADDRESSES.DATA."

gdy daje ok pojawia się klepsydra i potem nic się nie dzieje, nawet nie wiem lub nie mogę wyjść do menu głównego nawigacji. Proszę o pomoc

edit: dostałem się do menu teraz pisze nieobsługiwana wersja mapy i scieżka ?? co robić
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-09-11, 06:58, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Mio500+MMSDTop legal


Pomógł: 503 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17201
Wysłany: 2013-09-11, 06:57   

Skasuj AM i zainstaluj ponownie wg poradnika.
Masz tak WinCE 4.2 czy wyżej?
_________________

 
 
haya
azymut


Dołączył: 11 Wrz 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-09-12, 00:22   

Mam CE 5.0, ponowna instalacja mapy rozwiązała problem, dzięki.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,3 sekundy. Zapytań do SQL: 12