Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
IGO 8.3.5.193799 May-27-2011(CR@CKED)
Autor Wiadomość
Pan_Karpik 
guru



Pomógł: 32 razy
Dołączył: 14 Lis 2010
Posty: 1421
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-08-27, 16:26   

Pablo77,
a jaką masz rozdzielczość ???????????
nie wiem co teraz tam jest ja pobierałem chyba 1-szego dnia jak temat zaistniał na forum i był komplet ( nawet podwójny ) ;-)
Ostatnio zmieniony przez Pan_Karpik 2011-08-27, 16:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Pablo77
Waypoint



Dołączył: 16 Paź 2009
Posty: 160
Wysłany: 2011-08-27, 16:30   

Potrzebowałbym dla rozdzielczości 800x480
 
 
ELM0 
guru
S10



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1276
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2011-08-27, 16:54   

Pan_Karpik, Pablo77, branding był tylko dla 480_272.
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
Pan_Karpik 
guru



Pomógł: 32 razy
Dołączył: 14 Lis 2010
Posty: 1421
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-08-27, 16:55   

Pablo77,
branding.zip multi res
masz tu :
Kod:
http://shrta.com/files/O15UODXR/branding_multir_8.3.5.rar

Enjoy ;-)
 
 
Pablo77
Waypoint



Dołączył: 16 Paź 2009
Posty: 160
Wysłany: 2011-08-27, 17:01   

Dzięki, ale widzę, że nie ma w nim twoich ikon :-) , czy wystarczy, że przerzucę katalogi common, defaults i icons ?
 
 
Pan_Karpik 
guru



Pomógł: 32 razy
Dołączył: 14 Lis 2010
Posty: 1421
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-08-27, 23:59   

Pablo77,
tak to wystarczy ;-) zresztą więcej się nie da :mrgreen:
 
 
bomba63 
guru
Bombuś



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 1047
Skąd: Turoń
Wysłany: 2011-08-28, 21:22   

mam pytanko wgrałem i_G_O_8_8_3_5_1_9_3_7_9_9 ze skórka GJ6.18.1p_da_fullpack odpaliłem GC5055+ 480x272 WinCE6 i wszystko zadziałało od kopa teraz mam pytanko bo nie ruszałem pliku system.txt co tam umieścic aby ta navi pracowała poprawnie na ori skórce i na skórce GJ nie mam wymagan wygórowanych zalezy mi aby były fotoradary ostzegało o stacjach benz i wszystko to co pozwoliłoby spokojnie uzytkowac navin mój plik system wyglada tak

[device]
type="Tempo_GPS-4305"

[project]
name="tempo"

bardzo prosze o rade

[ Dodano: 2011-08-29, 07:20 ]
w starym iGO8 miałem taki wpis w pliku system co moge z tego wykozystac a co usunać może cos dodać


[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"

[utility]
utilitymov=",1,\SDMMC\iGO8,"
utilitydel=",2,\SDMMC\iGO8,"

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
show_minimize=1
exit_on_restart=1
shutdown_time=20
skin="ui_igo8_da"
laneinfo_signpost_enabled=1
igo_da_buildnumber="8.3.4.142975"

[3d]
show_guidance_strip=1
show_guidance_arrows=1
guidancearrow_first_size=1.5
guidancearrow_first_alpha=24
guidancearrow_second_size=0.8
guidancearrow_second_alpha=12

[map]
2dheadup=1
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=4500
3dcarsizemax=10000
3dcarsizemul=25000
3d_max_tiltlevel=9000
3d_default_tiltlevel=9000
3d_max_zoomlevel=500
3d_min_zoomlevel=40
3d_max_zfar=500
stop_rotate_on_map_move=1
inertia_on_map_move=1
follow_gps=1

[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=0
rotated_roadsigns=1

[roundaboutcam]
enabled=0
centery=20

[feature]
signpost_coloring=1
_________________
Gość
Nie pomagam na PW !!




http://tb7.pl/polecam,bomba63,23329
 
 
 
Zbych123 
Waypoint


Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 112
Wysłany: 2011-09-04, 12:38   

Próbowałem uzyskać DriverAlert bo też nie miałem ani znaków ani bipkow.Wymieniałem rózne daty tak jak sugeruje tamaroczka na 3 stronie ale okazało się że to jest sprawa licencji
 
 
menteith
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 10 Lip 2011
Posty: 231
Wysłany: 2011-09-05, 12:48   

witam,

igo gdy jest jakas wieksza ilosc kilometrow do przejechania (u mnie to bylo 40km prosto), przechodzi z trybu nawigacji na pokazywanie calej trasy. Jest to dosc irytujace

jak to wylaczyc albo zmienic czas pokazywania sie widoku calej trasy, tak zeby szybko pokazala sie cala trasa, a potem po paru sekundach wrocilo do trybu nawigowania?

Zeby pokazalo sie to, o co mi chodzi mozna sobie ustawic symulacje zakopane - szczyrk i po zjezdzie z ronda pokaze sie wlasnie widok calej trasy do przejechania
_________________
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-09-05, 12:58   

menteith napisał/a:
jak to wylaczyc


Wyłącz w ustawieniach funkcję "automatyczna mapa poglądowa"
_________________

 
 
menteith
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 10 Lip 2011
Posty: 231
Wysłany: 2011-09-05, 13:03   

dzieki, o to wlasnie mi chodzilo:)
_________________
 
 
jurek7806
Navi Expert


Dołączył: 11 Gru 2008
Posty: 298
Wysłany: 2011-09-10, 12:50   

Używał ktoś tej wersji na HD2? Aby ją uruchomić muszę 3 razy naciskać ikonę. Po wyjściu z Igo nie mam górnego paska na ekranie ze stanem baterii. Jak już się uruchomi to działa rewelacyjnie, ale po wyjściu trzeba robić restart telefonu. Po usunięciu katalogu save, jest dobrze przez jedno lub dwa uruchomienia, później znowu to samo.
 
 
menteith
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 10 Lip 2011
Posty: 231
Wysłany: 2011-09-17, 10:56   

Moje poprawione tlumaczenie do Gurjon 6.18.3p_da dla najnowszego 8.3.5 z tego watku

bazowalem na tlumaczeniu alexdaro, poprawilem pare literowek, tlumaczen, dodalem brakujace. teraz wszystko powinno byc ok, jesli znajdziecie cos nie teges, to dajcie znac, poprawie. Plik Lang_Polish_Pna.zip wystarczy wrzucic do folderu content/lang.
Kod:
http://chomikuj.pl/menteith/GPS


EDIT:

Poniewaz teleatlas zostal wykupiony przez tomtoma i ta zmiana ma odwzwierciedlenie w nazwie mapy (TomTom 2011.Q2), postanowilem zmienic logo teleatlasu na logo tomtoma w GJ6.18.3p_da. Jak widac na screenie, zmienilem nazwe w menu na tomtom i dodatkowo z LOKALNE na TopMap. Zeby wszystko dzialo nalezy podmienic plik skina i plik jezykowy. Wszystko w paczkach do pobraniach ponizej.



Do pobrania stad:

Kod:
http://chomikuj.pl/menteith/GPS/GJ6.18.3p_da-ikony.TomTom+z


i stad:

Kod:
http://odsiebie.pl/hf0wkom1c3lo/GJ6.18.3p_da-ikony.TomTom.rar.html]GJ6.18.3p_da-ikony.TomTom.rar


Enjoy!
_________________
 
 
Bface
Waypoint


Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 47
Wysłany: 2011-09-24, 15:24   

witam wszystkich
mam problem z tym iGO...wgrałem na mio moov200 podmieniłem data.zip i branding.zip i po naciśnięciu ikony zamist wystartować iGO, następuje reset urządzenia i powrót do panelu...wczesniej miałem iGo 8.3.4.
w pliku Crash.txt na karcie pokakzuje indormacje, że mapa nie została znaleziona...wzuciłem mapę nq_2011.Q2 i nie wiem co jest grane, gdzie sprawdzić odniesienie do mapy?
 
 
Pablo77
Waypoint



Dołączył: 16 Paź 2009
Posty: 160
Wysłany: 2011-09-24, 18:28   

Jak tyle pozmieniałeś to zacznij od skasowania katalogu SAVE i zobacz czy się odpali poprawnie.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10