Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-03-01, 14:37
Automatyczne uruchamianie programu przy starcie
Autor Wiadomość
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2011-07-10, 13:01   

remix1984 napisał/a:
ewentualnie za doplata Garmin Nuvi 1300 ?

Tu musisz pamiętać że nie będziesz miał pola manewru, nie ma tam Windowsa i zapomnij o np. AutoMapie, iGO czy coś podobnego, tylko mapy Garmina.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
remix1984
Waypoint


Dołączył: 04 Paź 2008
Posty: 64
Wysłany: 2011-07-10, 17:33   

Dobra... sprawa wygląda tak... mimo iż larka 50 miałem chwile to się nie rozstałem z ta firma i na szybko przygarnąłem sobie 43.3.. o 100zl taniej wiec nie ma co wybrzydzać :)

Temat do zamknięcia...

Rozwiązanie usterki : zwrot nawigacji i odzyskanie złotówek
 
 
mnich209
azymut


Dołączył: 17 Sty 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-12-17, 18:30   Automatyczne uruchamianie programu przy starcie

Witam. posiadam nawigację lark 50.6 hd. Przy uruchamianiu włącza mi się nawigacja larkmap. nie chcę aby ona się uruchamiała przy stacie, co musze pozmieniać? Od razu mówie, że na komputerze mam Windows 7
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2012-03-01, 14:35, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
izaw 
GPS instruktor
izaw


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 19 Maj 2010
Posty: 815
Wysłany: 2011-12-17, 21:43   

A masz na komputerze Office? I podaj w jakie gry grasz.

Co to W7 ma do nawigacji?

Szukałeś rozwiązania na forum?
_________________
Prawo Murph'ego
"Jeśli wszystkie sposoby zawiodą to przeczytaj instrukcję."
 
 
mnich209
azymut


Dołączył: 17 Sty 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-12-17, 22:09   

Mam na komputerze office, nfs u2, tyle co mam. Nie wiem, tylko napisałem, że win7. Wstępnie szukałem, ale nie rozumiem tego. przez program ceregeditor jest potrzebny microsoft activesync. wiec nie wiem jak to zrobić.
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2011-12-17, 23:09   

mnich209, tak na prosty rozum, wejdź w ustawienia na nawigacji, tam gdzie ustawia się ścieżkę do programu nawigacyjnego i odznacz autostart tegoż programu, do tego nie potrzebujesz komputera.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
14c69
azymut


Dołączył: 11 Lis 2010
Posty: 2
Wysłany: 2012-01-05, 20:47   Biały ekran

Po wgraniu AM na larka (nie na sd) po uruchomieniu odpala ekran startowy ,nastepnie menu i po tym pokazuje się biały ekran(właczone w menu automatyczne uruchamianie navi).Moje pytanie brzmi nastepująco : jak wyłączyć z poziomu PC (activsinciem lub totalem lub czymś innym) automatyczny start navi ??? Ponieważ moja wiedza opiera sie tylko na tym co przeczytałem na tym forum proszę o dość dokładny opis czynności do wykonania Z GÓRY DZIĘKUJĘ
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2012-01-05, 21:35   

Podłącz navi pod PC, jak się zsynchronizuje wejdź w pamięć wewnętrzną i zmień nazwę plikowi *.exe, temu co ustawiłeś jako ścieżkę do programu.

Jak jest to AutoMapa to będzie to plik wceAm.exe, dopisz mu w nazwie np. 1, nawigacja nie znajdzie tego pliku i powinno się uruchomić menu fabryczne.

Ustawienie autostartu dla programu na nawigacji to niezbyt dobry pomysł.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
14c69
azymut


Dołączył: 11 Lis 2010
Posty: 2
Wysłany: 2012-01-06, 08:44   

dzięki za pomoc ,głupek działa !!! rzeczywiście autostart navi to głupi pomysł JESZCZE RAZ DZIĘKI I POZDRAWIAM
 
 
clukasc 
azymut


Dołączył: 01 Mar 2012
Posty: 1
Wysłany: 2012-03-01, 14:00   Lark 50.6 freebird z automapa 6.10 niemoge nic uruchomic

Wgrałem automape 6.10.0 na pamięć flash w moim larku 50.6 hd i teraz przy włanczaniu navi zaraz włącza się auto mapa nie mogę załączyć nic nawet nie mogę przejść do ścieżki gdzie wyłącza się auto uruchamianie przy starcie

jak sformatować pamięć flash mam windowsa 7

Pomóżcie !!!
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18792
Wysłany: 2012-03-01, 14:26   

clukasc napisał/a:
mogę załączyć nic
clukasc napisał/a:
wyłącza się auto
Chyba słabo znam ten język - przetłumacz na nasz ojczysty. Albo dodaj znaki interpunkcyjne.

I przeczytaj wątek, do którego dołączyłem Twój post - jest tu kilka porad
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12