Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
P5210 - wyłącza się podświetlenie
Autor Wiadomość
radexon 
Waypoint


Dołączył: 24 Cze 2008
Posty: 48
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2012-06-27, 21:50   P5210 - wyłącza się podświetlenie

Odblokowałem powyższą navi.Wgrałem automape i tak.Niby jest ok działa odpala.

Ale jak odłącze od USB to pojawia się napis ZZZ i wyłącza się.

Odznaczyłem w ustawieniach navi ZARZĄDZANIE ENERGIĄ.Wyłaczyłem i włączyłem od nowa ale dalej to samo.

W ustawieniach WIN CE dałem w Control Panel i Dispaly na wszystko odznaczone w zakładce BACKLIGHT.

Zrobiłem tez hide task bar.Po restarcie nie trzyma ustawień i dalej pasek na wierzchu no i automapa ZZZ robi po odłączeniu od USB.

Znalazłem to:
http://www.my-navia.pl/vi...der=asc&start=0
Ale po wrzuceniu i zastosowaniu się do instrukcji efekt ten sam dalej
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-07-23, 14:21, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
tikotka
Maestro GPS


Pomógł: 148 razy
Dołączył: 05 Paź 2007
Posty: 2408
Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-06-28, 09:20   

Co do wyłączania - trudno powiedzieć, czemu tak masz. Czy w AutoMapie masz zaznaczone zarządzanie energią i ekranem (pisałeś, że ODZNACZYŁEŚ w navi)? Być może fabryczna nakładka ma taką wątpliwą funkcjonalność i trzeba by się jej pozbyć.
Co do paska - zmiany w rejestrze na większości nawigacji zapisują się podczas usypiania, dlatego wprowadzając taką zmianę (np. ukrywanie paska) trzeba nawigację najpierw uśpić, a dopiero później resetować. Inaczej nic z tego nie będzie. Jeśli i to nie działa (to raczej tylko na Samsungach może się zdarzyć), to trzeba dorobić skrypt.
 
 
 
radexon 
Waypoint


Dołączył: 24 Cze 2008
Posty: 48
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2012-06-28, 10:59   

Zauważyłem,że nawet w windows CE jak grzebie bez odpalania NAVI to też robi się ZZZ. Jak podłączę USB to chodzi OK .

Także jednak Automapa to nie wina.

A niech mi ktoś powie ona w aucie jest ładowana przez ten kabel USB też? czy w inne gniazdo wchodzi ładowanie
 
 
kendzior64 
Waypoint



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 18 Kwi 2010
Posty: 117
Skąd: horní Slezko
Wysłany: 2012-06-28, 16:09   

a w ustawieniach win ce w zakładce power->schemes->battery power dałeś wszystko na never?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10