Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Czyszczenie pamięci ResidentFlash na przykładzie Lark 43.1
Autor Wiadomość
___Olivia_ 
Maestro GPS


Wiek: 27
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4523
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-07-15, 09:57   

Google napisał/a:
Do czyszczenia użyłem swojego odblokowanego Larka 43.1.

Również , ten sposób działa na Manta 510MST ; Aristo VOYAGER S430
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Google 
Maestro GPS



Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2340
Skąd: Google
Wysłany: 2012-07-15, 10:19   

Czy ktoś ma jeszcze odwagę aby spróbować działanie opisu na swojej nawigacji?
_________________
Poradniki
 
 
zibi1953 
guru
stypendysta MON



Wiek: 64
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1539
Skąd: Mazowsze - WPL
Wysłany: 2012-07-15, 14:05   

Tym sposobem robiłem to swego czasu (2008 rok) na Lark-u 35.0
Wyczyściłem tym sposobem różniste krzaczki i chwaściska, których nijak nie dało się usunąć.
Wniosek: tu również działa.
_________________
WayteQ X960, HUAWEI P10, Lenovo Yoga 2 1050L.
- MapaMap SD Top PL 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- MapaMap Android 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- AutoMapa - aktualna (WinCE, Android).
Android 4.4.2 KitKet; Android 5.0.1 Lollipop; Android 8 Oreo.
 
 
Google 
Maestro GPS



Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2340
Skąd: Google
Wysłany: 2012-07-15, 14:12   

zibi1953, dzięki.

Mamy już 4 różne urządzenia na których owy sposób działa.

Ktoś jeszcze chętny?
_________________
Poradniki
 
 
wojtek1972 
Waypoint



Dołączył: 08 Sty 2011
Posty: 65
Skąd: KRAKÓW
Wysłany: 2012-07-15, 16:04   

Sposób działa na Modecomie FreeWay MX2 z procesorem SiRF Atlas-V i 4GB pamięci Flash.
_________________

 
 
Google 
Maestro GPS



Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2340
Skąd: Google
Wysłany: 2012-07-15, 16:54   

wojtek1972, super.

Dzięki.

Może jeszcze ktoś się dopisze?
_________________
Poradniki
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Wiek: 27
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4523
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-07-15, 17:18   

Również działa na Goclever Navio500 i Navio400
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
perczi 
Waypoint


Dołączył: 25 Lip 2012
Posty: 43
Skąd: częstochowa
Wysłany: 2013-07-30, 15:07   

Wypróbowałbym twój sposób ale nie mogę połączyć Larka 43.3 z XP przez ActivSync . Wyświetla się komunikat aby zaktualizować program choć mam pobrany najnowszy ze strony Microsoftu . Lark poprzedni 35.7 łączy się bez problemu ale zależy mi na zwolnieniu pamięci z tego większego .
 
 
Google 
Maestro GPS



Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2340
Skąd: Google
Wysłany: 2013-07-30, 15:41   

perczi napisał/a:
Wypróbowałbym twój sposób ale nie mogę połączyć Larka 43.3 z XP przez ActivSync .
Przecież możesz to zrobić bez MyMobiler. Rysik w rękę i do dzieła.
_________________
Poradniki
 
 
adijos93 
GPS instruktor
Honor 4C


Wiek: 25
Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 811
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2013-07-30, 21:11   

Google, Masz możliwość udostępnić ten programik którym wybiera się explorer zamiast launcher.exe??
_________________
MapaMap Android PL + Yanosik + NaviExpert na Honor 4C
 
 
Google 
Maestro GPS



Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2340
Skąd: Google
Wysłany: 2013-07-31, 15:33   

adijos93 napisał/a:
Google, Masz możliwość udostępnić ten programik którym wybiera się explorer zamiast launcher.exe??
Jest na chomiku: http://chomikuj.pl/G.o.o....,2696936581.rar
_________________
Poradniki
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18627
Wysłany: 2013-12-26, 12:48   

mrsnavi napisał/a:
sformatowałem dysk w SG600, ale niestety navi uruchomiło się po jakimś czasie ponownie i od tamtej pory ciągle świeci się zielona dioda, ale na ekranie kompletnie nic się nie wyświetla
_________________

 
 
sidi999 
azymut


Wiek: 51
Dołączył: 11 Maj 2014
Posty: 4
Wysłany: 2014-05-13, 14:14   

Witam

a u mnie nie można w ogóle przeformatować jak na poprzednich postach - cały czas odmowa.
Dodatkowo nie widzi w ogóle SD :(

Pozdrawiam Grzesiek
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Wiek: 27
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4523
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-05-13, 15:46   

sidi999,
Napisz coś o urządzeniu nawigacyjnym.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,24 sekundy. Zapytań do SQL: 9