Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2008-12-30, 17:45
Binatone Carrera A350 - reanimacja
Autor Wiadomość
w_szafie_spi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Cze 2008
Posty: 9
  Wysłany: 2008-06-25, 16:43   Problem z binatone

Witam....
Czesto gesto przegloadam te forum i musze przyznac ze znajduje sie tu naprawde paru dobrych kolesiu ktorzy potrafia wiele.... a wiec pytanie do znawcow dostalem binatone do odblokowania wszytsko ladnie pieknie sposobem manty i wogole. jednak chcialem poszukac innego sposobu... wiec zaczelem przegladac rejestr... pozmnienialem zeby zamiast glownego programu wczytywal sie explorer i po restarcie pozakazuje sie tylko intro z napisem binatone i czarno wogole nie pome sie polaczyc przez activsyns jest jakis sposob na przywroceniu rejestru moze rozladowanie do konca bateri bo przelacznik off on nic nie pomogl.... bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek rady pozdro
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-25, 18:02   

x350 tak ???
 
 
w_szafie_spi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Cze 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-06-27, 15:40   

a350 robilem z sposobem na zrobieniu zpiecia na kosci pamieci jak robie to spiecie i wlaczam to dalej to samo moze ma ktos inny sposob bardzo prosze
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-10, 18:41   Binatone Carrera A350 - reanimacja

I stalo sie udalo mi sie uwalic GPS przez zly wpis w rejestrze (chwila nieuwagi enter i mamy) stoi na ekranie powitalnym.

kombinowalem z http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=102802.0 ale cosik nie dziala,albo robie cos zle:D

Przyokazji urwalem mocowanie tasmy z gniazda,ale z tym sobie poradzilem karta doladowywujaca z Sami Swoi 8-)

tera zlicze na wasza zacna pomoc,bo czas Mi kiedys pomoc :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2012-07-30, 21:50, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3460
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-10, 19:55   

satan9 napisał/a:
tera zlicze na wasza zacna pomoc,bo czas Mi kiedys pomoc
Jak Ci można pomóc, dobry człowieku... :?: :mrgreen:
_________________

 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-10, 21:40   

harry napisał/a:
satan9 napisał/a:
tera zlicze na wasza zacna pomoc,bo czas Mi kiedys pomoc
Jak Ci można pomóc, dobry człowieku... :?: :mrgreen:


Hard resecik i nic wiecej niechca ;]
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3460
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-10, 21:50   

satan9 napisał/a:
i nic wiecej niechca
Czytaj pocztę... :mrgreen:
_________________

 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-10, 22:02   

harry napisał/a:
satan9 napisał/a:
i nic wiecej niechca
Czytaj pocztę... :mrgreen:


sie bede zabawial w zaciszu jednego z naroznikow pokoju :oops:
 
 
maxpl
GPS instruktor



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 684
Wysłany: 2008-08-10, 23:23   

satan9 napisał/a:
tera zlicze na wasza zacna pomoc,bo czas Mi kiedys pomoc


Czym Ty robiłeś te zdjęcia ? wszystkie rozmazane.
Opis powinien pasować do twojej nawigacji, chociaż kości nie są takie same.
z Pdaclub kość pamięci to HY27US08121A
a twoja kość pamięci to HY27UFO82G2A
Jeżeli dobrze rozszyfrowałem z tych zdjęć :evil:
_________________
Jeżeli myślisz, że jesteś "cienki" to nie jesteś sam. Każdy kto tu trafi stanie się ekspertem tylko musisz dużo czytać zanim zadasz pytanie.
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-08-11, 15:56   

maxpl napisał/a:
satan9 napisał/a:
tera zlicze na wasza zacna pomoc,bo czas Mi kiedys pomoc


Czym Ty robiłeś te zdjęcia ? wszystkie rozmazane.
Opis powinien pasować do twojej nawigacji, chociaż kości nie są takie same.
z Pdaclub kość pamięci to HY27US08121A
a twoja kość pamięci to HY27UFO82G2A
Jeżeli dobrze rozszyfrowałem z tych zdjęć :evil:


heh wyslalem nie te,mam lepszej jakosc,zaraz sie pojawia
 
 
pannonia75 
guru



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 1030
Skąd: U.K.
Wysłany: 2011-07-08, 16:58   Binatone Carera A350UK&ROI Backup

Witam jak by ktoś potrzebował to tu:

http://www.multiupload.com/E792TQ4WQF

wstawiłem backup plików do Binatone Carera A350UK&ROI.

Cała zawartość folderu ResidentFlash - z mapami itp.
wypakować rar i ZAWARTOŚĆ folderu "Binatone uk&roi" wkleić do folderu "ResidentFlash" (uprzednio usuwając jego zawartość.

Hasło:
Kod:
www.mynavia.pl


Potem restart nawi i gotowe.
_________________
Modecom MX3 + Primo 2.0 9.6.5.245577 + diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5 +tts_by_Wiman_ver.5.x + TMC RTA-3000
 
 
Lucky610
azymut


Dołączył: 30 Lip 2012
Posty: 1
Wysłany: 2012-07-30, 21:34   Binatone A350 Backup potrzebny

Witam. Mam problem z nawigacją, próbowałem ją odblokować coś skasowałem i nie chce mi się nic uruchomić czarny ekran połączenie przez AS jest może posiada ktoś backup do tego modelu A350.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 11