Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
lark 50.4 BT i inne programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2012-03-24, 20:20   

TR_THE_BEST napisał/a:
czy ktoś wgl napisał takie menu??

I znów nie czytałeś/szukałeś, bez obrazy, ale jest cały dział poświęcony pulpitom, wystarczy tam zajrzeć, poczytać, zrozumieć, a będzie jasność.
Może być każdy pulpit dla rozdzielczości jaką posiada Twoje urządzenie, odpowiedni skrypt startowy, prawidłowe ścieżki dostępu do programów w pulpicie i gotowe.

Jak poświęcisz trochę czasu to wszystko znajdziesz na forum, jak już będziesz wiedział dokładnie co chcesz mieć, a coś Ci nie zadziała to wtedy zapytaj, ale nie oczekuj że ktoś da Ci gotowy pulpit, napisze skrypt, a Ty tylko skopiujesz i będziesz się cieszyć. ;-)
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
TR_THE_BEST
azymut



Dołączył: 24 Mar 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-03-26, 23:06   

no i dało rade :D

Ale mam pytanko co do przycisku restart a właściwie to do programu restartującego.
czy program restartujący winCE 5 nie powinien restartować winCE 4??

jak rozwiąże problem restartu wrzuce swój pulpit i instrukcję
 
 
wojtekd
azymut


Dołączył: 22 Cze 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-06-22, 13:46   Problem po instalacji automapy 6.10B

Witam serdecznie.
posiadam nawigacje Lark firebird 50.4 BT. Jest odblokowana (wchodzi odrazu na win CE).
Mam problem tego typu. do wczoraj mialem wersje automapy 6.9 EU i była to wersja "gotowiec" na karte sd. Teraz zamarzylem sobie zrobic aktualizacje map wiec sciagnałem wersje instalacyjną w pliku .iso 6.10B ze scrackowaną mapa. Poprzednią wersje zachowałem kopiując na dysk. Sformatowałem karte, zainstalowałem aplikacje na karcie, wkładam karte do navi, chce właczyc automape a tu wyskakuje błąd cannot run aplication:/ probowałem na wszelkie sposoby sciagałem witaminki patchery i nic. doszedłem do wniosku ze najlepszym wyjsciem bedzie podmianka calego folderu Maps w miejsce tego "gotowca który miałem wczesniej. No i wszystko spoko automapa sie włączyla ale znowu wyskakuje błąd że nie można pobrać pliku hubnet czy jakos tak. Co mam zrobic? wyczytalem sie tych artykółów ale zadnego wniosku nie wysnułem. prosze o pomoc z góry dzieki
Wojtek;)
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18858
Wysłany: 2012-06-22, 13:48   

Pliku hubnet nie mozna przenosić między wersjami AM.

Format SD + ponowna instalacja i patchowanie dokładnie według poradnika
Który plik uruchamiasz? Wce5AM?
_________________

 
 
wojtekd
azymut


Dołączył: 22 Cze 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-06-22, 13:55   

ok sprobuje tak zrobic jak mówisz
w tym głównym folderze są 2 pliki .exe ten o którym mówisz i automapa cos tam, ale przy obu jest to samo czyli cannot run.
a może jakies pliki zostały w rejestrze z poprzedniej wersji i sie gryzą?



edit:
Zrobiłem reinstal i teraz wszystko smiga. nie wiem czemu wczesniej nie chciało się włączyć.
Dzieki wielkie za pomoc;)
pozdrawiam
 
 
Tadeusz74
Waypoint


Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 115
Wysłany: 2012-08-17, 16:27   

renron napisał/a:
mepsik, usuń te wynalazki które dotychczas skopiowałeś do ResidentFlash (skrypt), pobierz z tego linku archiwum,
http://www.przeklej.pl/pl...ar-002bbpa8ebq4
rozpakuj i otrzymany folder Skrypt w całości skopiuj do ResidentFlash, jako program nawigacyjny na urządzeniu ustaw

Witaj renor potrzebuje tego skryptu a link nie działa

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-10-12, 08:36 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Przyciąłem przydługie przytoczenie
_________________
Mio Moov M300
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-10-12, 08:36, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Lejna 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 40
Dołączył: 04 Maj 2009
Posty: 10
Wysłany: 2012-09-17, 19:22   

podpinam się pod temat

czy posiada ktoś działającego Navigona pod Lark`a 50.4 z opisem jak zainstalować i jak odpalić ??
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9629
Wysłany: 2012-09-17, 21:39   

W dziale o navigonie są wersje na WinCE5 i 6 - na pewno jakas podpasuje
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Andrzej P 
guru
Merc(124)maniak



Pomógł: 72 razy
Wiek: 68
Dołączył: 20 Sie 2009
Posty: 1314
Skąd: (z)Dolny Śląsk
Wysłany: 2012-09-18, 21:30   

Ostrzegam, że Navigon chodzi na Larkach bardzo topornie. Może 50.4 ma lepszy procesor i zapewni płynną nawigację. Na 50.1 raczej kiszka.
_________________
---
Lark 35.5c, 50.1, 50.3 - wszystkie WCE 5.0
 
 
soundkail
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Lut 2012
Posty: 8
Wysłany: 2012-11-10, 16:42   Jaka mapa dla sam. cieżarowego

Witam mam larka z wgraną automapą i szukam jakiejś mapy eu dla sam ciężarowych. Jaka będzie najlepsza ? Pozdrawiam
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9629
Wysłany: 2012-11-10, 22:06   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1306
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
5zef
azymut


Dołączył: 31 Sty 2013
Posty: 1
Wysłany: 2013-01-31, 19:52   Problem z larkiem

ściągłem igo z tej strony http://www.mynavi-expert....l-pl-multi.html wgrałem na karte pamięci dałem w ustawieniach ścieżki do iigo primo , włanczam ikone nawigacji i nic się nie dzieje , wcześniej miałem automape powiem szczerze że nie wiem czy jest odblokowane czy nie i czy to jest konieczne ... proszę o szybką odp. jutro jade w trasę a automapa strasznie męczy.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18858
Wysłany: 2013-01-31, 19:57   

Uruchom z Windowsa, żeby było widać komunikaty błędów.
Który plik wskaząłeś?
_________________

 
 
suchy866
azymut


Dołączył: 11 Paź 2014
Posty: 3
Wysłany: 2014-10-11, 22:13   Problem z AM Lark 50.4 HD BT

Witam,dzisiaj zakupiłem nawigacje Larka 50.4 i kartę Emteca micro SDHC 8 Gb Class 10 no i wgrałem najnowszą AM 6.16 14.09 i mam pytanie bo mam nawigacje po raz pierwszy,mam tylko mapę Polski i strasznie mapa klatkuje...nie wiem czy ma chodzić płynnie czy nie ale chodzi chyba kiepsko,AM zainstalowałem na karcie.Odptaszkowałem sporo rzeczy i ekran dotykowy i menu troszkę przyspieszyło ale mapa sama w sobie nie chodzi płynnie.Wiecie czy da się to jakoś poprawic?Czy ten Lark mój jest za słaby?Czy mapa jest za nowa i dlatego zamula?Czy ściągnąć z innego źródla AM?Pomocy:)
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-10-11, 22:57   

suchy866,
Format karty SD, usuń z urządzenia wszystko co jest związane z AM i ponowna instalacja.
AM pobierz tu :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=438826#438826
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10