Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 09:46
transmiter fm ecker 7928
Autor Wiadomość
xpawelek
azymut


Dołączył: 19 Sty 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-01-19, 10:25   transmiter fm ecker 7928

Witam

Coz mam uczynic aby transmiter dzielal nie tylko pod oryginalnym videoplayerem ale rowniez pod np Tcpmp. Probowalem wgrac do mnav Tcpmp zmienic nazwe tak ze spod menu beckera uruchamia sie Tcpmp lecz po wlaczeniu sie playera tcpmp transmiter rozlacza sie.

Za odpowiedz z gory dziekuje
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2010-01-22, 19:55   

Hah.
Dobre pytanie,tylko kto zna odpowiedz?
Moze sie i da,tylko ja odblokowalem Beckera 7928 calkowicie i teraz nie moge uruchomic ani Bluetooth ani FMTransmittera.
Z kolei jesli Becker nie jest calkowicie odblokowany,nie mozna uzywac wielu innych programow.
Zachecam do kontynuacji tematu. ;-)
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
xpawelek
azymut


Dołączył: 19 Sty 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-01-25, 21:30   

a moze da sie uczynic aby transmiter po aktywacji dzialal przez caly czas niezaleznie od uruchomionej aplikacji?
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1934
Wysłany: 2010-01-25, 21:55   

Uruchom Beckerowski playerek i ustaw w opcjach zeby gral na okraglo ten sem numer.
Ustaw w playerku Mute i potem wejdz do Windowsa i uruchom TCPMP Player.
Dzwiek powinien byc transmitowany. ;-)

Napisalem to tak z pamieci.
 
 
eauto
Waypoint


Dołączył: 27 Wrz 2012
Posty: 24
Wysłany: 2012-11-15, 09:28   becker i Transmiter FM

Czy jest mozliwośc wgrania aplikacji "Transmiter FM" w Becker z trafficiem?
w 7928 4,3 cala jest taka możliwość
jako laik dedukuje ze jeżeli odbiera sygnały radiowe (traffic) to i jest odwrotna możliwość
dzięki...
ps
może można aplikacje z w/w przenieść

[ Dodano: 2012-11-15, 09:30 ]
7928 4,8 cala
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2012-11-15, 10:33   

Radio też odbiera audycje, ale nie może nadawać. Czym innym jest odbiornik sygnałów radiowych (czy to GPS, czy TMC), czym innym nadajnik (np. transmiter FM)

Chyba, że Twój model ma wbudowany nadajnik, ale brak aplikacji do jego obsługi

[ Dodano: 2012-11-15, 11:00 ]
Do scalenia z http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=16743
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa

Wysłany: 2012-11-15, 16:28   

jestem_ktoś napisał/a:
Do scalenia
Scaliłam .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10