Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
SMART GPS 600 odblokowanie, nowy pulpit
Autor Wiadomość
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2012-01-30, 19:02   

U mnie działą na kompie pod Windowsem na emulatorze WinCE.

Jak ściągasz? Jaka przeglądarka internetową? Klikasz w link w tamtym poście, otwiera się chomik, klikasz POBIERZ PLIK i co dalej?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Adam57
Waypoint


Dołączył: 28 Sty 2012
Posty: 37
Wysłany: 2012-01-30, 19:10   

linux go ściągnął i odpala
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2012-01-30, 19:15   

Wrzuć do panelu AdJa - obok AdJa.exe i uruchom spod NAWIGACJA
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Adam57
Waypoint


Dołączył: 28 Sty 2012
Posty: 37
Wysłany: 2012-01-30, 19:42   

odpaliło jest ok., ale to pomoże odpalić Miopocket?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2012-01-30, 19:45   

Sądząc z komunikatu o błędzie przy uruchamianiu - małe szanse
Ale w taki własnie sposób możesz uruchomić dowolny panel z dzialu z panelami - a sa prawie identyczne z MioPocketem
W dodatku mozna napisac skrypt, który spod NAWIGACJA uruchomi albo MapęMap (jeśli w slocie nie będzie karty), albo panel
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Adam57
Waypoint


Dołączył: 28 Sty 2012
Posty: 37
Wysłany: 2012-01-30, 19:49   

ok. Dzięki

[ Dodano: 2012-01-30, 19:51 ]
muszę teraz poszukać panela
 
 
irex333 
azymut
Irek


Wiek: 47
Dołączył: 15 Mar 2012
Posty: 2
Skąd: Radom
  Wysłany: 2012-03-15, 20:05   SMART GPS 600 odblokowanie, nowy pulpit

Witam Wszystkich :roll: .

Jestem nowy w temacie navi i nawet niedawno mało co o niej wiedziałem.
Wiem że są zablokowane i odblokowane.

Moja domyślam się jest zablokowana, bo jak bawię się w windowsie, gram w gierki, zmieniam pulpit, reguluję głośność systemu, to po ponownym uruchomieniu np, po użyciu navi wszystko wraca po staremu.

Wkurza mnie to trochę :evil: .

Miałem okazję pobawić się kiedyś odblokowaną no i podoba mi się, bo to co zapodam na pulpit tam pozostaje i nigdzie nie znika po ponownym uruchomieniu :-D .

Więc proszę o pomoc w odblokowaniu mojego SMART GPS SG 600.
Widzę tutaj na forum najprzeróżniejsze metody i triki.
:arrow: Dowiedziałem się też już że pewne metody z innych modeli pasują do odblokowania także innych.

:arrow: Próbowałem wg podanego na forum postępowania z SG 601.
Wszystko robiłem po opisie i bez błędów a jednak u mnie bez zmian.

Proszę o podpowiedzi z góry dziękując :lol:
Aby do wiosny i 3majtasię :!:
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-11-22, 21:53, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-03-15, 20:30   

irex333,

SMART GPS SG 600 jest już fabrycznie odblokowany .

Cytat:
bawię się w windowsie, gram w gierki, zmieniam pulpit, reguluję głośność systemu, to po ponownym uruchomieniu np, po użyciu navi wszystko wraca po staremu


SMART GPS SG 600 nie ma uśpienia (czuwania) . Z chwilą wyłączenia po-prostu robisz reset . I to jest największa wada tego urządzenia brak uśpienia .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18779
Wysłany: 2012-03-16, 11:24   

O zachowywaniu zmian w pulpicie http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 punkt 12
_________________

 
 
scottn
azymut


Dołączył: 02 Kwi 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-04-02, 12:43   SMART GPS SG600

Witam na poczatku proszę o wyrozumiałość

Zakupiłem ostatno nawigację smart GPS Sg 600 wgrałem na pamieć nową mapę mapamap i teraz chciałbym wgrać inną nawigację na kartę Automape i Igo pytanie czy mogę być te nawigacje na jednej karcie?

I drugie pytanie... jak zmienić menu żeby dodać ikony? Czytałem wiele postów na tym formum prbowałem zrobić tak jk było napsiane jednakże połowy nei mogłem odnależć w nawigacji czy może ktos pomoc?

pozdrawiam i dziękuję
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2012-04-02, 13:01   

1. Na karcie możesz mieć co tylko chcesz - ograniczeniem jest wielkośc karty
O programach nawigacyjnych jest juz wątek

2. W którym menu? Fabrycznym - niemozliwe. W innym - tak.
Jak wgrać nowe - patrz wątki o odblokowaniu SG600
Jak je zmienic - o tym tez jest wątek w dziale PulpitClub Maniaca


Do zamknięcia
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Matthew_d
azymut


Dołączył: 10 Cze 2011
Posty: 3
Wysłany: 2013-11-22, 20:16   

Link do odblokowania SmartGPS SG600 już wygasł i nie wiem jak zrobić aby wejść do windowsa bo mam menu producenta a chce wrzucić inną mapę

[ Dodano: 2013-11-22, 20:16 ]
Link do odblokowania SmartGPS SG600 już wygasł i nie wiem jak odblokować ta nawigacje a potrzebuje jechać z towarem w nowe miejsca i bez nowych map nie dam rady. Pilne w niedziele będzie mi bardzo potrzebna.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-11-22, 20:30   

Matthew_d napisał/a:
chce wrzucić inną mapę
Aby wgrać inne mapy nie trzeba odblokowywać, wystarczy jak w ustawieniach urządzenia wskażesz ścieżkę do oprogramowania nawigacyjnego.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Matthew_d
azymut


Dołączył: 10 Cze 2011
Posty: 3
Wysłany: 2013-11-23, 11:40   

A jak mam zrobić aby odpalał się windows a nie mapamap. i aby mógł korzystać z innej mapy.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2013-11-23, 13:25   

Zacznij od uważnej lektury tego wątku
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10