Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-06-03, 16:47
BLOKADA PIN !!!
Autor Wiadomość
ogerard 
Navi Expert
Gerard O.



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 24 Wrz 2009
Posty: 364
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-06-02, 23:58   

A co ma win ce wspólnego z pinem navigona? Pod explorerem wejdź do ukrytej partycji MN Settings i tam poszukaj. Ma ona wielkość ok. 500kB i w niej navigon przetrzymuje wszystkie swoje ustawienia.
_________________
/iPhone 6/Alga Prima 5050/Navigon 40 PR
 
 
 
konias 
azymut


Wiek: 42
Dołączył: 01 Cze 2012
Posty: 4
Skąd: Holandia
Wysłany: 2012-06-03, 16:27   

Metodom wpisywania kodu na ślepo trafiłem na odpowiedni dzięki wszystkim za pomoc
 
 
kamillionaire81 
azymut
MOC MNIE PROWADZI


Wiek: 38
Dołączył: 30 Kwi 2011
Posty: 3
Skąd: SZCZECIN
Wysłany: 2012-06-22, 09:31   

Witam czy mogę się podpiąć pod temat mam Navigon 6310 i tata zapomniał pinu...Co teraz można zrobić??
 
 
Holtek 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 22 Gru 2011
Posty: 5
Wysłany: 2013-06-01, 13:25   

Witam

Odkopię stary temat ale myślę, że warto. Nawigację można bez problemu odblokować dzwoniąc na infolinię Navigona. Podajemy swoje dane oraz wygenerowany przez nawigację klucz i za chwilę otrzymujemy kod PIN. Sprawdziłem to osobiście kilka dni temu :!:

Pozdrawiam
 
 
staszko05
azymut


Dołączył: 29 Mar 2012
Posty: 1
Wysłany: 2013-08-25, 23:20   

Potwierdzam, też tak miałem ze zapomniałem pinu po trzykrotnym wpisaniu błędnego pojawił się kod po czym zadzwoniłem do serwisu w wawie, podałem wyświetlony kod i po chwili usłyszałem jaki jest pin.

Pozdrawiam
 
 
Neosternik
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Lip 2012
Posty: 6
Wysłany: 2014-01-03, 14:14   Navigon Canada 310....pomocy

Witajcie.
Może od początku....Znalazłem się w Niemczech i moja nawigacja z jaką dojechałem umarła.Mój szwagier dał mi w/w navigona ale po uruchomieniu navi żąda kodu a on go nie pamięta.Karta pamięci to oryginał,jest nas niej napis Navigon Europe.
Po podłączeniu kablem navi do komputera widzi następujące pliki:
MN6
RealityView
Autorunce
WesternEurope_NT2008.map

Jak uruchomić tą navigację,albo jak ją wyczyścić i wrzucić nowy program?
Pozdrawiam
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18761
Wysłany: 2014-01-03, 14:42   

Spróbuj sposobów z wątku, do którego dołączyłem Twój post
_________________

 
 
Neosternik
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Lip 2012
Posty: 6
Wysłany: 2014-01-04, 10:28   

Poradziłem sobie inaczej.Z karty wywaliłem plik z mapami :
WesternEurope_NT2008
Potem zainstalowałem na kartę AM,zmieniłem nazwę folderu AM na MN6,zmieniłem plik uruchamiający AM na MN6.exe i po resecie odpala się AutoMapa :)
Pozdrawiam
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10