Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
odblokowanie, czysty windows na lark 50.3
Autor Wiadomość
Gregrin
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Lis 2008
Posty: 146
Wysłany: 2011-06-23, 23:06   

Przyciskiem też nie można uśpić ? Pytam bo pierwszy raz spotykam się z nawigacją którą trzeba wyłączać jak się odkłada bo nie można jej uśpić :/
 
 
Andrzej P 
guru
Merc(124)maniak



Pomógł: 72 razy
Wiek: 67
Dołączył: 20 Sie 2009
Posty: 1314
Skąd: (z)Dolny Śląsk
Wysłany: 2011-06-24, 11:29   

Widziały gały co kupowały (żart) - tak jest w tym modelu i pretensje można mieć do sprzedawców o znikomą wiedzę na temat sprzedawanych produktów.
_________________
---
Lark 35.5c, 50.1, 50.3 - wszystkie WCE 5.0
 
 
Buther 
azymut


Dołączył: 28 Cze 2011
Posty: 2
  Wysłany: 2011-06-28, 10:31   windows

Chciałbym się dowiedzieć jak mogę odpalić windowsa. Jest odblokowana i sprawdzałem przez usb, że windows jest tylko nie wiem jak go odpalić :P ( a tu link gdzie kupiłem tą nawigację )
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-06-28, 10:37   

Buther, bo to nie jest pełne odblokowanie :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...&highlight=50.3
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Buther 
azymut


Dołączył: 28 Cze 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-06-28, 10:47   

Dzięki za szybką pomoc już windows mi działa :P

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2011-06-28, 12:49 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Proszę o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 4
 
 
miloniu 
Waypoint


Wiek: 42
Dołączył: 05 Cze 2010
Posty: 25
Wysłany: 2014-03-09, 23:05   

Moi drodzy, mam problem.
Autor postu napisał na początku: "ja tam ustawilem ten ceDesktop.exe. i teraz mi sie uruchamia sam windows".
Więc ja również ustawiłem w sekcji Launch50 taka wartośc, ale teraz ekran startowy wisi na "Welcome", a po próbie zapisania spowrotem komendy "loader.exe" to tak jakby sięto nie zapisuje. Klikam miekki reset po zapisie a nawi nadal wisi po restarcie, a po odczytaniu rejestru nadal widnieje zapis ceDesktop.exe zamiast zapisanego loader.exe

[ Dodano: 2014-03-10, 00:21 ]
Ok, pobrałem z netu kopie rejestru i udało mi się ją przywrócić, jest już "po staremu".
Jednakże nadal nie rozwiązałem meritum, dla którego zmieniałem w rejestrze pplik startujacy = potrzebuje odblokować do poziomu Windowsa ta nawigacje.
Chyba że ktoś z Was ma inny pomysł - mam stłuczony w prawym górnym rogu ekran i nie mogę zatwierdzić wyboru sciezki, dlatego chce odblokować windows i na pulpicie umiescic skrot do programu nawigacyjnego.

Pozdrawiam.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2014-03-10, 07:01   

Prościej - zamiast pliku exe od fabrycznego programu nawigacyjnego (ew. tego, na który masz obecnie ustawiony) daj skrypt przekierowujący na program na karty lub explorer.exe
_________________

 
 
miloniu 
Waypoint


Wiek: 42
Dołączył: 05 Cze 2010
Posty: 25
Wysłany: 2014-03-10, 08:37   

Dzięki za odpowiedź. Problem w tym, że obecnie nic nie jest ustawione - na żaden plik. A ustawić również nie mogę, bo jak pisałem prawy górny róg jest pęknięty i nie mogę zatwierdzić zmian ścieżki. A nie można tego gdzieś w rejestrze zmienić ??
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2014-03-10, 08:47   

Połącz do kompa i ustaw MyMobilerem
_________________

 
 
miloniu 
Waypoint


Wiek: 42
Dołączył: 05 Cze 2010
Posty: 25
Wysłany: 2014-03-10, 09:56   

Dzięki, jednakże po wielu próbach nie udało mi się ustawić żeby działał ten program. Czytałem wątki na forum, jednakże nie chce się łączyć z Larkiem.
A może ktoś z Was mógłby mi podpowiedzieć który zapis w rejestrze zmienić, aby zamiast shella uruchamiał się jakiś dowolny panel?? Panele juz dwa mam wgrane do urządzenia, tylko nie chcę aby startował oryginalny shell, a potem panel, tylko od razu panel. Ewentualnie pulpit widnowsa. Nadmienię że zmiana w rejestrze na explorer.exe nie pomogła u mnie.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2014-03-10, 11:26   

Rejestr zniknie po resecie (wyłączeniu).
A próbowałeś wszystkiego z wątku o tym programie?
Lark łączy sie z kompem przez ActiveSync?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10