Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
MaxCom 432 programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
Marcin3001 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Cze 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-06-28, 15:11   

Czyli po prostu instaluje mapę na osobnej karcie pamięci i powinna działać ? Nie trzeba generować żadnych kluczy itp ?
 
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-28, 15:12   

Marcin3001, instalujesz na karcie pamięci a następnie używasz bardzo prostego patchera i on posłodzi zainstalowaną AM.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-06-28, 15:14   

Jeśli chodzi Ci o AM to ściągnij już wersję instalacyjną scrakowaną na pewno taką znajdziesz i nic nie będziesz musiał generować jak piszesz :lol:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Marcin3001 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Cze 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-06-28, 15:15   

Ok, dzięki. A jak by ktoś szukał to AutoMapa znajduje się TU
 
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-28, 15:17   

gustawox1, o ile taka wersja będzie właściwie scracowana i pod właściwy system. Z takimi wersjami też bywają problemy. Namawiam więc ponownie do zainstalowania czystej instalki i uzycia patchera. Wciśniecie w nim jednego przycisku by posłodzić to chyba nie jest trudne zadanie? ;-)
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-06-28, 15:20   

Cybant napisał/a:
Wciśniecie w nim jednego przycisku by posłodzić to chyba nie jest trudne zadanie?

No może i tak chociaż jak wiesz z tym też różnie bywa :lol: a zrobi kolega jak uważa :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Marcin3001 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Cze 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-06-28, 15:47   

No mam zamiar zainstalować którąś z TYCH tylko jeszcze muszę się dowiedzieć czy kolega chce Europy czy starczy Polska (mniej ściągania :) ) i one są z patchami lub scrackowane
 
 
 
pietrzak2704 
azymut
pietrzak2704


Wiek: 23
Dołączył: 11 Cze 2013
Posty: 1
Skąd: Kalisz
  Wysłany: 2013-06-11, 19:25   Maxcom navi 432 odblokowanie/ wgrać Automape

Witam. Mam pewien problem nie jestem dobry w te klocki a naprawdę potrzebuje jak najszybciej odblokować nawigację firmy Maxcom navi 432 żeby wgrać nową Automapę europy. Jakby ktoś mógł pomóc, albo wyjaśnić co miałbym zrobić krok po kroku, żebym zrealizował swój cel. Z góry dziękuję i pozdrawiam
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2013-06-11, 19:41   

pietrzak2704, nic nie musisz odblokowywać wystarczy jak zainstalujesz na kartę SD według tego poradnika >> http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32484 i zmienisz ścieżkę w ustawieniach (menu nawigacji) lub zaznaczysz dodatek Maxcom i AM powinna wystartować z przycisku nawigacja .
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-06-11, 20:38   

pietrzak2704
laub napisał/a:
Nie potrzeba odblokowywać wystarczy na karcie zrobić folder mobilenavigator i plik wykonywalny am zmienić na mobilenavigator.exe i śmiga aż miło już 3 takie maxcomy robiłem znajomym


Scaliłam z istniejącym tematem regulamin punkt 4.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
S_H_O_O_T
azymut


Dołączył: 16 Mar 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-03-16, 15:15   MaxCom 432

Witam. Kolega dał mi nawigację do MaxCom 432 abym wgrał mu nowe mapy. Zrobiłem backup danych z karty na dysk. Po wgrywałem rózne wersję na kartę jednak żadna nie działała. Teraz gdy przerzucam stare pliki z dysku na kartę i włączam navi to gdy ładuję się AM to gdy ładuję się to wywala mnie. Jakby się resetowało. Co się stało skoro to te same pliki? Proszę pilnie o pomoc ponieważ na jutro potrzebna mu ta automapa
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4556
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-03-16, 16:10   

S_H_O_O_T napisał/a:
Co się stało skoro to te same pliki?
Przy robieniu backup pewnie uszkodził się jakiś plik. Wgraj jedną wersje , a nie kilka i zrób tak
laub napisał/a:
Nie potrzeba odblokowywać wystarczy na karcie zrobić folder mobilenavigator i plik wykonywalny am zmienić na mobilenavigator.exe i śmiga aż miło już 3 takie maxcomy robiłem znajomym
gustawox_1 napisał/a:
wystarczy jak zainstalujesz na kartę SD według tego poradnika >> http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32484 i zmienisz ścieżkę w ustawieniach (menu nawigacji) lub zaznaczysz dodatek Maxcom i AM powinna wystartować z przycisku nawigacja .


Scaliłam z istniejącym tematem , regulamin punkt 3.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9