Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-21, 21:43
Garmin na windows CE 5
Autor Wiadomość
marillion
Waypoint
marillion


Dołączył: 16 Sty 2010
Posty: 18
Skąd: zachodnie pomorze
Wysłany: 2013-03-07, 22:15   

Nie wiem czy dobry temat wybrałem ale siedzę cały dzień w sieci i nie mogę znaleźć lekarstwa. Pokrótce - mam Larka 35.7 a menu AnnA. Poszukuję mapy Islandii i póki co wyszukałem, że takową ma nawigacja Garmina z mapą City Navigator. I tu zaczyna się problem. Chciałem wgrać Garmina z tematu http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5412 ale linki z I-go postu i (i nie tylko) są nieaktywne. Pewnie dlatego, że temat stary dość. Co prawda dotyczy on sprzętu Mio ale na następnych stronach osoby pisały, że udało się także uruchomić na Larkach, tyle że innych modelach.
Stąd pytanie - czy w Lark 35.7 z menu AnnA możliwe jest uruchomienie Garmina z mapami np z pierwszego postu w http://www.my-navia.pl/vi...p=395678#395678 ?
I prośba - podanie sposobu instalacji (jeśli będzie różny od tego z http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5412 ) i aktualnych linków do programu, który te mapy (bądź inne mapy Garmina zawierające Islandię) obsłuży.
_________________
Lark 35.7
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18792
Wysłany: 2013-06-10, 13:07   

Kolejny opis instalacji przygotował kol. bzyk83 : http://www.my-navia.pl/vi...p=405489#405489 - warto się zapoznać

Wszystkie pliki sa dostępne również na forum
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-07-15, 19:32, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2381
Skąd: Google
Wysłany: 2013-06-10, 15:01   

jacekp1313 napisał/a:
Kolejny opis instalacji przygotował kol. bzyk83
Trzeba by przetestować.
_________________
Poradniki
 
 
bzyk83 
Navi Expert


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 254
Wysłany: 2014-07-15, 19:11   

Dzisiaj uruchomiłem na Blaupunkt Travelpilot 100, jak coś zapraszam po wskazówki
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10