Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-06-18, 18:53
mio moovo 200 jak to odblokowac?
Autor Wiadomość
Payti
Navi Expert



Pomógł: 4 razy
Dołączył: 25 Mar 2008
Posty: 345
Wysłany: 2008-10-18, 21:40   

No to pochwal się jak żeś to zrobił to spróbuję wypruć dll'ki z Moov 360 ;)
 
 
maxpl 
GPS instruktor



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 683
Skąd: Polska
Wysłany: 2008-10-19, 07:17   

Payti napisał/a:
No to pochwal się jak żeś to zrobił to spróbuję wypruć dll'ki z Moov 360 ;)


Poczytaj kolego ten wątek => http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=3166
_________________
Jeżeli myślisz, że jesteś "cienki" to nie jesteś sam. Każdy kto tu trafi stanie się ekspertem tylko musisz dużo czytać zanim zadasz pytanie.
 
 
Orionator
Waypoint


Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 20
Wysłany: 2008-10-20, 20:47   

Witam

Ludzie albo ja ślepy jestem, albo czegoś nie rozumiem - gdzie jest link do pobrania tej paczuszki z modyfikacją która jest tu opisana ?
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2008-10-20, 21:10   

1 post olbrzymie niebieskie litery ?
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
Orionator
Waypoint


Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 20
Wysłany: 2008-10-20, 23:07   

Ok Znalazłem i zainstalowałem, mam jednak pytanie czy na tak zmodyfikowanycm urządzeniu da się teraz zainstalować .NET Compact Framework 3.5 i jak to sie zchowa po twardzm restarcie ?

Swoją drogą może jakiś programista wymyśli co trzeba zrobić aby po restrcie nic się nie zmieniało ?????

Pozdrawiam
 
 
wmbt
azymut


Dołączył: 28 Sie 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-10-21, 22:20   

MIO MOOV 200 pięknie się odblokowało! Ale...
Próba odpalenia czegokolwiek z pulpitu lub Start/Programs kończy się mało radosnym komunikatem
"Error opening the shortcut or locating the target filename".

W Start/Settings Panel i Taskbar odpalają prawidłowo. Po uruchomieniu CEcmd (poprzez Run...) wszystko daje się uruchomić: Automapa, Ozi, gry itd.

Bez bicia przyznaję, że grzebałem - zainstalowałem panel sterujący wg przepisu z http://www.msi.pl/~msi466/ (opisane na http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=3887). Przed wgraniem paczki z katalogami Windows oraz Cobia_300_32 na kartę SD starałem się przywrócić fabryczną konfigurację- ale chyba coś nie wyszło.

Co dalej - nie mam pojęcia - zbyt cienki jestem, poczekam na jakieś porady, by więcej nie popsuć.
 
 
Orionator
Waypoint


Dołączył: 17 Paź 2008
Posty: 20
Wysłany: 2008-10-22, 13:30   

Hej

Jeśli ikonki z pulpitu ci nie odpalają, to usuń je i porób nowe z faktycznych lokalizacji twoich map na urządzeniu.

[ Dodano: 2008-10-22, 13:32 ]
A ja dalej się przypominam z tym Microsoft .NET Compact Framework, udało się to komuś z powodzeniem zainstalować, a jeśli tak, to niech zapoda instrukcję.
 
 
daro_m79
azymut


Dołączył: 06 Sie 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-10-24, 10:46   

panowie jakie pliki trzeba usunac zeby byl syg GPS?
 
 
XTROnETS 
Waypoint



Wiek: 41
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 19
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-10-24, 10:50   

nic nie trzeba usuwać żeby był sygnał . Po prostu musisz być w "zasięgu" Standardowo dla seri MOOv com_2 57600 budrate.
_________________
Mio Moov 300+ AM 5.2b +IGO8 +MioMap2008 +Sygic 7.6
 
 
 
daro_m79
azymut


Dołączył: 06 Sie 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-10-24, 10:57   

GOsc na 2 stronie pisal ze trzeba cos usunqc
 
 
XTROnETS 
Waypoint



Wiek: 41
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 19
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-10-24, 11:00   

Orionator napisał/a:
Hej

Jeśli ikonki z pulpitu ci nie odpalają, to usuń je i porób nowe z faktycznych lokalizacji twoich map na urządzeniu.

[ Dodano: 2008-10-22, 13:32 ]
A ja dalej się przypominam z tym Microsoft .NET Compact Framework, udało się to komuś z powodzeniem zainstalować, a jeśli tak, to niech zapoda instrukcję.



NET standardowo jest w unlokerze MIO POCKET wersja 28. Czy po sofcie czy hardzie zawsze jest tam gdzie powinien być. W nowej wersji v30 NEt Framework nie działa.
_________________
Mio Moov 300+ AM 5.2b +IGO8 +MioMap2008 +Sygic 7.6
 
 
 
daro_m79
azymut


Dołączył: 06 Sie 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-10-24, 11:04   

XTROnETS ustawilem tak jak napisales i nadal nic szuka sygnal nadal
mam Mio na dworze
 
 
XTROnETS 
Waypoint



Wiek: 41
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 19
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-10-24, 11:06   

To może napisz w jakiej aplikacji poszukujesz tego sygnału. Z doświadczenia wiem że np. Automapa zawsze dłużej szuka sygnału w porównaniu z np. igo8
_________________
Mio Moov 300+ AM 5.2b +IGO8 +MioMap2008 +Sygic 7.6
 
 
 
leopold93 
Waypoint


Wiek: 55
Dołączył: 22 Mar 2008
Posty: 18
Wysłany: 2008-10-28, 10:36   

Orionator napisał/a:
Witam

Ludzie albo ja ślepy jestem, albo czegoś nie rozumiem - gdzie jest link do pobrania tej paczuszki z modyfikacją która jest tu opisana ?


Ja tez nic nie widze zadnego linku jakbyscie mi mogli podac go bylbym wdzieczny.

Pzdr.
 
 
maxpl 
GPS instruktor



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 683
Skąd: Polska
Wysłany: 2008-10-28, 23:32   

Nie ma linku odsyłającego do innych serverów.
Jeżeli przeczytalićie początek tegoż tematu to w pierwszym poście jest link do odblokowania http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5301 a tam na samym dole jest napis pobierz i tam pobieramy paczuszkę (dla zarejestrowanych).
_________________
Jeżeli myślisz, że jesteś "cienki" to nie jesteś sam. Każdy kto tu trafi stanie się ekspertem tylko musisz dużo czytać zanim zadasz pytanie.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 11