Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Nokia PD-14 (Nokia 500) i AutoMapa
Autor Wiadomość
piotre.k
azymut


Dołączył: 23 Kwi 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-04-23, 20:00   

Witam wszystkich :)

mam pytanie na pd-14 mam automape 5.3 jak ją zaktualizowac do nowszej wersji ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18863
Wysłany: 2013-04-23, 20:03   

Dokładnie tak samo, jak zrobiłeś to z wersją 5.3.
Zajrzyj do postów na poprzedniej stronie
_________________

 
 
piotre.k
azymut


Dołączył: 23 Kwi 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-04-24, 15:26   

tylko problem jest taki że nie ja instalowałem wcześniej wwersje :)

pytanko czy jak już jest zainstalowana automapa to czy robie aktualizacje czy format karty i instaluje ja na nowo ?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9630
Wysłany: 2013-04-24, 16:58   

Zależy, co masz na SD - jak jakieś pliki z odblokowania, to nie formatuj.

Usuń po prostu folder Automapa EU i instaluj nową AM wg opisu na poprzedniej tronie
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
marko_1984 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Maj 2011
Posty: 14
Wysłany: 2013-10-17, 18:00   

Witam mam nokie pd 14 zainstalowałem auto mape przy uruchamiania pisze Mapa nie jest poprawnie zarejestrowana Zarejestruj mapę czy moze ktoś również miał taki problem z góry dziękuje za pomoc dodam że próbowałem podmienić pliki itp jak podmieniłem wceAM.exe na Mobile Navigator.exe wogóle navi sie nie załonczy zawiesi się
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18863
Wysłany: 2013-10-17, 18:11   

Podaj szczegóły patchowania
_________________

 
 
jakub1118
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Lip 2014
Posty: 7
Wysłany: 2014-12-02, 22:26   nokia PD-14

Siemka, mam problem z Nokią PD-14. Dostałem od kolegi z oryginalną kartą AutoMapy. Chciałbym ją zaktualizować do najnowszej. wgrywam na tą kartę najnowszą AM i wywala błąd

Kod:
nie powiodła się próba uruchomienia modułu dane rozdzielczość ekranu cxxcy


Ponoć już ktoś wcześniej grzebał mu w tej navi i aktualizował ją. Jakieś porady co zrobić?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18863
Wysłany: 2014-12-03, 06:41   

Ten błąd opisano juz dawno temu - patrz http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=15573 punkt 10

Wywal starą AM (wszystkie foldery z urządzenia i rejestr) i wgraj na nowo wg poradnika

[ Dodano: 2014-12-03, 06:42 ]
P.S. Scalam z istniejącym wątkiem - pregulamin forum, p.3
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 9