Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Medion S3867 - jak odblokować
Autor Wiadomość
Malciszek
azymut


Dołączył: 25 Cze 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-06-25, 18:06   Medion S3867 - jak odblokować

Jak w temacie...

Czy udało się komuś odblokować Mediona S3867?

Chciałbym po uruchomieniu móc wybrać program navi do uruchomienia....

Próbowałem różnych poradników z Forum i porażka.. a niejedną już odblokowałem dzięki Wam.

Z góry dzięki za pomoc.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2013-06-25, 18:40   

Zobacz http://translate.google.c...ighlight%3D3867
_________________

 
 
Malciszek
azymut


Dołączył: 25 Cze 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-06-25, 19:59   dzięki

dzięki. działa
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18780
Wysłany: 2013-06-25, 20:56   

Może opisz, co zrobiłeś - bo nie każdy połapie się o co chodzi w tłumaczeniu przez google.
Cytat:
Powiedział CRACK słowo screen tutaj nie jest związane z korzystaniem z nielegalnej działalności, ale jest moje imię na narzędzia
Cytat:
nie FINGERS ODPOWIEDZIALNOŚĆ Away
_________________

 
 
szymi77
azymut


Dołączył: 23 Mar 2010
Posty: 3
Wysłany: 2015-02-16, 21:23   Medion GoPal S3867 (MD 99210)

Witam wszystkich. Prosiłbym o opinie na temat tej nawigacji Medion GoPal S3867, jak się sprawuje w terenie, jakie mapy można załadować (własne skany, mapy z OSM, format, itd.). Planuje ją kupić jest w atrakcyjnej cenie, ale nie wiem czy warto.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2015-02-16, 21:27   

szymi77 napisał/a:
akie mapy można załadować
Mapy ładujesz odpowiednie do programu nawigacyjnego. Czym sie to rózni czytaj http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=29094
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
deny212
azymut


Dołączył: 13 Gru 2009
Posty: 4
Wysłany: 2015-06-10, 18:46   

Witam serdecznie :)
Jestem zainteresowany odblokowaniem nawigacji Medion GOPAL s3867 niestety link już wygasł a nigdzie nie moge znaleźć informacji jak to zrobić może ktoś by pomógł z góry wielkie dzięki :-)
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9608
Wysłany: 2015-06-11, 06:47   

Który link wygasł?
Bo ja widzę
Cytat:
kto chce rozszerzyć na bieżąco być Start Menu tylko razy, aby wywołać mniejsze narzędzi (komputery, ...), trzeba spojrzeć na to czasu -> http: //www.gopal-navigator. de / wiki / G ... rozszerzenie ue
Jak klikniesz w ten link, to przechodzisz do strony z opisem zmian z pliku MNAV, a na końcu jest link do czegos takiego: http://www.gopal-navigato...=1&d=1390068843 (wraz z plikami)
Ściągasz, edytujesz plik na przykład calcCE.extra i zamiast ścieżki dostępu do kalkulatora podajesz ściezkę do jakiegos programu naowgacyjnego
Kod:
name:de=CalcCE
name:en=CalcCE
icon=\My Flash Disk\MNAV\Extras\CalcCE.png
exe=\My Flash Disk\exe\CalcCE\CalcCE.exe
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 9