Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: jacekp1313
2013-07-28, 23:47
Wątek z postami leniuszków
Autor Wiadomość
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6127
Wysłany: 2015-07-28, 17:38   

Ech. Zawsze się znajdzie ktoś kto leniuchowi któremu nie chce się sprawdzić linka pomoze
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
wujekbaniu
azymut


Dołączył: 15 Sie 2015
Posty: 2
Wysłany: 2015-08-15, 17:40   Mio moon S600 automapa

Witam
Chciałbym zainstalować automapa na mio moon S600. W trakcie instalacji trzeba wybrać z listy urządzenie - mio tam nie ma. Co więc powinienem zaznaczyć?

Z góry zaznaczam, nie interesuje mnie "wszystko" tylko odpowiedź na te konkretne pytanie. Proszę uprzejmie o pomoc. Jak zechce przeczytać że temat był wielokrotnie poruszany to wejdę sobie na elektrode.

Dziękuję i pozdrawiam.
 
 
Bodek63 
Navi Expert
niedarady



Pomógł: 8 razy
Dołączył: 08 Gru 2012
Posty: 404
Skąd: Lubuskie
Wysłany: 2015-08-15, 18:22   

wujekbaniu napisał/a:
Co więc powinienem zaznaczyć?

Nic nie zaznaczasz.
 
 
wujekbaniu
azymut


Dołączył: 15 Sie 2015
Posty: 2
Wysłany: 2015-08-15, 18:44   

Tak zakładałem, ale na forum wyczytałem żeby zaznaczyć nokia 500 i mi nie pasowało... Dziękuję za pomoc, jak zainstaluje to potwierdzę, że ok
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2015-08-15, 19:03   

wujekbaniu napisał/a:
na forum wyczytałem żeby zaznaczyć nokia 500
Ciekawe, w którym miejscu...

Poradnik instalacji AM:
Cytat:
Dodatek jest tylko dla tych urządzeń, w których nie da się wybrać programu uruchamianego z przycisku NAWIGACJA Czyli w 95% pomijamy ten krok
Wątek o programach nawigacyjnych na S600 (post na początku wątku oraz krótki poradnik na końcu)
Cytat:
Zainstaluj AM normalnie na karcie . Zmień nazwę katalogowi Automapa EU na.....


Ale jak widac, nie chce Ci się czytac, dlatego Twoje posty trafiaja na odpowiednie dla nich miejsce
_________________

 
 
Nenecho
azymut


Dołączył: 24 Lis 2015
Posty: 1
Wysłany: 2015-11-24, 14:36   Igo na androida

Witam posiadam tablet Lark FreeMe X2 7 gps wersja systemu jaki na nim jest to 4.2.2. A Igo to 9.6.29 i chodzi o to że muszę mieć zainstalowane igo na karcie pamięci bo tablet ma małą pamieć. Problem jest z tym że za każdym razem po wyłączeniu aplikacji wszystko trzeba ustawiać i nie zapisuje ulubionych.
Z góry dziękuje za pomoc.
 
 
siger7
Waypoint


Dołączył: 03 Lip 2014
Posty: 15
Wysłany: 2016-02-13, 18:30   

@jestem_ktoś
Wiesz może, ile kosztuje mapa Truck na kartę od TT ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2016-02-13, 18:54   

siger7 napisał/a:
@jestem_ktoś
Wiesz może, ile kosztuje mapa Truck na kartę od TT ?
Tak trudno sprawdzić na stronie TomToma ?
https://www.tomtom.com/pl...Selected=Europa
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11