Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: jacekp1313
2015-04-19, 09:09
TomTom na Win CE 6
Autor Wiadomość
bomba63 
guru
Bombuś



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 1047
Skąd: Turoń
Wysłany: 2016-02-23, 23:28   

Gotowce TomTom na WinCe6 mapy 965.xxx


Gotowiec TT na WinCe6 Eastern_Europe_965_7280

Kod:
https://rapidu.net/0513533311/Gotowiec-TT-na-WinCe6-Eastern_Europe_965_7280.rar

Kod:
http://fileshark.pl/pobierz/10888374/dae85/gotowiec-tt-na-wince6-eastern-europe-965-7280-rar

Kod:
http://sharehost.eu/file/Gls5rJXmQATBbxzLxrF93w==/Gotowiec-TT-na-WinCe6-Eastern-Europe-965-7280.rar

Kod:
http://catshare.net/8sBIdpgYPuA61EhW/Gotowiec TT na WinCe6 Eastern_Europe_965_7280.rar


Gotowiec TT na WinCe6 Europe_965_7280
Kod:
https://rapidu.net/0913533309/Gotowiec-TT-na-WinCe6-Europe_965_7280.part1.rar
https://rapidu.net/1413533308/Gotowiec-TT-na-WinCe6-Europe_965_7280.part2.rar
https://rapidu.net/6413533306/Gotowiec-TT-na-WinCe6-Europe_965_7280.part3.rar

Kod:
http://fileshark.pl/pobierz/10888379/d36c7/gotowiec-tt-na-wince6-europe-965-7280-part1-rar
http://fileshark.pl/pobierz/10888355/d4523/gotowiec-tt-na-wince6-europe-965-7280-part2-rar
http://fileshark.pl/pobierz/10888399/1eab8/gotowiec-tt-na-wince6-europe-965-7280-part3-rar

Kod:
http://sharehost.eu/file/QI-Pu9EwVxXYMRWeOAhYYQ==/Gotowiec-TT-na-WinCe6-Europe-965-7280.part1.rar
http://sharehost.eu/file/pAdMJbqRQjCwiWd0jqZ+bA==/Gotowiec-TT-na-WinCe6-Europe-965-7280.part2.rar
http://sharehost.eu/file/wvmfh8n4AHvZOJkeYM1bvg==/Gotowiec-TT-na-WinCe6-Europe-965-7280.part3.rar

Kod:
http://catshare.net/gygLHG6gacQYJkNO/Gotowiec TT na WinCe6 Europe_965_7280.part1.rar
http://catshare.net/7OdJkhNtGDp83DgW/Gotowiec TT na WinCe6 Europe_965_7280.part2.rar
http://catshare.net/yRS9tzM3kkWkontN/Gotowiec TT na WinCe6 Europe_965_7280.part3.rar


Gotowiec TT na WinCe6 Europe_Central_965_7280
Kod:
https://rapidu.net/8213533310/Gotowiec-TT-na-WinCe6-Europe_Central_965_7280.rar

Kod:
http://fileshark.pl/pobierz/10888408/04d03/gotowiec-tt-na-wince6-europe-central-965-7280-rar

Kod:
http://sharehost.eu/file/kVtHDXy8Y-LASnU-ymRkYw==/Gotowiec-TT-na-WinCe6-Europe-Central-965-7280.rar

Kod:
http://catshare.net/5ngDlA6QICVeVrVp/Gotowiec TT na WinCe6 Europe_Central_965_7280.rar


Gotowiec TT na WinCe6 United_Kingdom_and_Republic_of_Ireland_965_7280
Kod:
https://rapidu.net/9213533307/Gotowiec-TT-na-WinCe6-United_Kingdom_and_Republic_of_Ireland_965_7280.rar

Kod:
http://fileshark.pl/pobierz/10888415/7d9b0/gotowiec-tt-na-wince6-united-kingdom-and-republic-of-ireland-965-7280-rar

Kod:
http://sharehost.eu/file/UEPcARVjTW20xXAUx5p5OA==/Gotowiec-TT-na-WinCe6-United-Kingdom-and-Republic-of-Ireland-965-7280.rar

Kod:
http://catshare.net/3iGD4sLxHoxAtvVP/Gotowiec TT na WinCe6 United_Kingdom_and_Republic_of_Ireland_965_7280.rar
_________________
Gość
Nie pomagam na PW !!




http://tb7.pl/polecam,bomba63,23329
 
 
 
virophage 
azymut


Dołączył: 14 Paź 2015
Posty: 2
Wysłany: 2016-02-24, 08:33   

Witam

Dzięki za mapy, Posiadasz może najnowszy FastActivate ? bo ten który mam aktywuje tylko mape Europe_955_6801 . Próbowałem aktywowac ta nowa i lipa :-(




OK, już znalazłem nowy FastActivate , wszystko działa, test na Europe_Central_965_7280 :-D Dziękuję ! 8-)
Ostatnio zmieniony przez virophage 2016-02-24, 09:14, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2016-02-24, 08:49   

1. Proszę nie cytować całego postu poprzednika - usunąłem
2. LAktywatory mają własny wątek - zajrzyj do niego
_________________

 
 
mixmusic 
GPS instruktor



Pomógł: 2 razy
Wiek: 51
Dołączył: 15 Cze 2009
Posty: 624
Skąd: ZASRAJDOŁY
Wysłany: 2016-02-24, 20:00   

(Gotowe)TomTom Mapy 965.XXXX + program (Win CE 6)



Gotowa wersja przeznaczona dla tych ,którzy maja urzadzenia z systemem Windows CE6 !!!
Do pełni szczęścia pamiętaj !!!! użyj FastActivate (dodany w środku)

TT na WinCe6 Eastern Europe 965.7280
TT na WinCe6 Europe 965.7280
TT na WinCe6 Europe Central 965.7280
TT na WinCe6 United Kingdom and Republic of Ireland 965.7280

Kod:
https://rapidu.net/4513540454/TT-Win-CE-6-Eastern-Europe-965.728.rar

https://rapidu.net/4213540460/TT-Win-CE-6-Europe-965.7280.part1.rar
https://rapidu.net/6013540458/TT-Win-CE-6-Europe-965.7280.part2.rar
https://rapidu.net/6513540456/TT-Win-CE-6-Europe-965.7280.part3.rar

https://rapidu.net/6013540461/TT-Win-CE-6-Europe-Central-965.7280.rar

https://rapidu.net/5613540451/TT-Win-CE-6-United-Kingdom-and-Republic-of-Ireland-965.7280.rar

http://turbobit.net/pfrke1sevzuj/TT Win CE 6 Eastern Europe 965.728.rar.html

http://turbobit.net/rd77fzeusvj7/TT Win CE 6 Europe 965.7280.part1.rar.html
http://turbobit.net/ikaoiv9sofhe/TT Win CE 6 Europe 965.7280.part2.rar.html
http://turbobit.net/7kskp6pvgmcc/TT Win CE 6 Europe 965.7280.part3.rar.html

http://turbobit.net/xl9k7v9wu4kw/TT Win CE 6 Europe Central 965.7280.rar.html

http://turbobit.net/yc4mzk7p5wnj/TT Win CE 6 United Kingdom and Republic of Ireland 965.7280.rar.html

http://uploaded.net/file/0lechl3j/TT%20Win%20CE%206%20Eastern%20Europe%20965.728.rar

http://uploaded.net/file/62o0vhcb/TT%20Win%20CE%206%20Europe%20965.7280.part1.rar
http://uploaded.net/file/qp0445ra/TT%20Win%20CE%206%20Europe%20965.7280.part2.rar
http://uploaded.net/file/i972qlp1/TT%20Win%20CE%206%20Europe%20965.7280.part3.rar

http://uploaded.net/file/jr7h07k9/TT%20Win%20CE%206%20Europe%20Central%20965.7280.rar

http://uploaded.net/file/6kq8uxn9/TT%20Win%20CE%206%20United%20Kingdom%20and%20Republic%20of%20Ireland%20965.7280.rar
 
 
PabloPce 
Waypoint


Dołączył: 26 Mar 2009
Posty: 16
Skąd: PL
Wysłany: 2016-02-29, 07:16   

Miał ktoś może problem z brakiem głosów w Navigatorze na WinCe 6? Aplikacja i mapy ściągnięte z powyższego linku. Głosów na sd w folderze voices jest masa ale po uruchomieniu aplikacji widać tylko 2 podstawowe i po naciśnięciu przycisku Testuj cisza....
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9636
Wysłany: 2016-02-29, 08:04   

Dla pewności - dźwięk w urządzeniu działa prawidłowo ?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
PabloPce 
Waypoint


Dołączył: 26 Mar 2009
Posty: 16
Skąd: PL
Wysłany: 2016-02-29, 08:18   

Kurcze, faktycznie było ściszone w menu samej navi tylko nie sprawdzałem wcześniej bo na AM dźwięk jest normalnie. Co do dodatkowych głosów to w powyższej paczce są one umieszczone w folderach i trzeba każdy osobno przegrać do katalogu głównego w folderze Voices;)
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2016-04-09, 21:50   

Nie mogę w/w nawigacji TT uruchomić na rozdzielczości 800x480.
Czy Bomba63 lub mixmusic coś pomogą?
 
 
bomba63 
guru
Bombuś



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Sie 2010
Posty: 1047
Skąd: Turoń
Wysłany: 2016-04-09, 22:19   

kolabio, o czym Ty piszesz, rozdzielczość nie ma tu nic wspólnego z uruchomieniem
_________________
Gość
Nie pomagam na PW !!




http://tb7.pl/polecam,bomba63,23329
 
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2016-04-09, 22:43   

Na rozdzielczości 480x272 jak zwykle uruchamia się bez problemów./
Na 7 calowej nawigacji ADAYO z win CE 6 wysypuje się po pierwszym ekranie z informacją brak pamięci.
Navi ma 128 MB RAM.
 
 
sadamkusz
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Sie 2010
Posty: 16
Wysłany: 2016-04-09, 23:56   

Modecom SX7 800x480 - nie mogę poradzić sobie z odpaleniem. Nawet ręcznie przesuwając suwak pamięci na prawo i uruchamiając z dopowiednim mapsettings.cfg nadal dostaje Not enough memory is available. Czy ktoś spotkał się z przypadkiem, że pamięc w tym urządzeniu mogę ustawić na max Storage 131004 a Ram na 102092? Czy komukolwiek udało się uruchomić TomToma na tym siedmiocalowcu?
 
 
japac
azymut


Dołączył: 05 Kwi 2010
Posty: 1
Wysłany: 2016-04-12, 06:54   

Witam
Chciałbym podłączyć się do tematu.
Wgrałem gotowca TomTom na WinCe 6 Europe_960_7075 z godnie z instrukcją na kartę razem z TT Navigator 7.
Całość ma działać we wbudowanej nawigacji w aucie. Nawi to wielofunkcyjne urządzenie CUSP - na win CE6.
Mapa się odpala wszystko ładnie ale po wbici wstecznego aktywuje się kamera cofania i przy powrocie do nawi TT się wysypuje wyświetlając błąd opisany chińskimi znaczkami(błąd w ramce Win Ce6). Dodatkowo za każdym razem przy odpaleniu trzeba mu wskazywać odbiornik GPS bo ma problem z sygnałem.

Czy ktoś z szanownych kolegów ma może pomysł jak to uleczyć?
Dodam że iGO działa bez problemów, natomias AM ma podobny problem jak TT.
_________________
lark 50.1 LM
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2016-04-18, 22:25   

Niestety na Win CE 6 z 128 MB RAM nie da się uruchomić TomTom'a. Jedynie na 64MB.
http://fixmygps.info/foru...tid=2156&page=1
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2016-04-19, 21:18   

No to super. Walczę z tym problemem od miesiąca. Próbowałem robić wersję wg. Tabarda Junior, potem próbowałem wersji gotowych bomba63. I zawsze nic, czyli po uruchomieniu się strony startowej wywala błąd braku pamięci. W sieci nie znalazłem na ten temat nic konkretnego poza linkiem podanym wyżej. Oczywiście są filmiki na YouTubie ale brak bardziej szczególowego info. Zatem jeśli możesz napisz jakiej wersji TT używasz ( navcore 7.9 ?). Jeśli możesz także, to podrzuć gdzieś TT, którego używasz, -bez map oczywiście.
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 56
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 621
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2016-04-20, 00:59   

Z twojego postu wnioskuję, że z tego miesiąca ani minuty nie poświęciłeś na lekturę tego wątku. Jest tutaj szczegółowe info, a zarazem najważniejsza informacja.
Aby program zadziałał na Win CE 6.0 musi zostać uruchomiony z wyznaczoną trasą
Takim zestawem program + mapa + trasa jest gotowiec kolegi bomba63. Wystarczy tylko jeszcze zastosować się dokładnie do wskazówek, jak go dopasować do konkretnej konfiguracji i wszystko hula, co może potwierdzić wielu kolegów. [/b]
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 11