Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-01-15, 11:14
Pioneer Avic-F220 a Automapa
Autor Wiadomość
Don.Vito
azymut


Dołączył: 25 Kwi 2016
Posty: 3
Wysłany: 2016-04-25, 03:50   Pioneer Avic-F220 a Automapa

Witam.Posiadam moduł nawigacji Pioneer Avic-F220 który współpracuje z AVH-5300.Odblokowałem moduł przez testmode,wgrałem Automapę.Automapa uruchamia się ale...wyskakuje komunikat że mapa nie jest zarejestrowana.Wspomnę że pobrałem tutejsze crackowane instalki pod WinCe.Może mi ktoś pomóc w tym temacie?
Pozdrawiam
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9632
Wysłany: 2016-04-25, 06:58   

Wywal je i użyj czystej instalki zgodnie z poradnikiem.

[ Dodano: 2016-04-25, 07:07 ]
Do przeniesienia do działu WBUDOWANE
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 56
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 623
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2016-04-26, 19:33   

Jeżeli dostajesz w/w komunikat to:
a) instalacja przeprowadzona niezgodnie z poradnikiem
b) pozostałości po poprzednich instalacjach AM na urządzeniu
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10