Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-01-02, 15:08
navroad leeo S6 i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
prokolo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Wrz 2013
Posty: 7
Wysłany: 2013-09-29, 21:10   

no_taki sprawdz wiadomosci prywatne napisalem do Ciebie
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6188
Wysłany: 2013-09-29, 21:23   

szwagier22 napisał/a:
Cytat:
Spróbuj pobrac najnowsze fotoradary ;-)

Pobrane w kilka sekund, plik 1.3 MB, w katalogu pliki dla każdego kraju.

Mi wyrzuca.. :-( Dzięki.. sprawdze ustawienia.
EDIT: Firefox nie obsluguje Poszło przez IE. Dzięki :-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18783
Wysłany: 2013-09-30, 07:26   

1. Zmieniłem tytuł - było "Problem z wgraniem Igo Primo+Automape"

2. Przeniosłem do działu o Navroadzie - było w dziale o iGO. Przypominam o obowiązku przestrzegania regulaminu (tu: p.3 - w sekcji iGO pytałeś o AM)
_________________

 
 
aropi
Waypoint


Dołączył: 08 Paź 2013
Posty: 100
Wysłany: 2013-10-11, 11:20   

:evil: Próbował ktoś wgrać Nawigona 8.2.5 - u mnie za cholerę nie chce pójść... :cry: :evil:
Ostatnio zmieniony przez aropi 2013-10-17, 08:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
niewidzialny100
[Usunięty]

  Wysłany: 2013-10-13, 11:04   

dzieki :lol:
Ostatnio zmieniony przez 2013-10-15, 23:27, w całości zmieniany 5 razy  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9616
Wysłany: 2013-10-13, 11:32   

niewidzialny100 napisał/a:
iGO na ciężarówki
Patrz wątek o iGO Truck.
A co do najnowszego - 9.6.1 od 9.6.23 rózni sie ozdobnikami, a trasy wyznacza tak samo. I wyższy numer to nie tyle nowsza, poprawiona wersja co modyfikacja pod kolejne urządzenie.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
djcebul
azymut


Dołączył: 16 Lut 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-02-16, 21:57   Navroad Leeo S i wiele map na jednej karcie...

Witam,
mam wyżej wymienioną nawigację i zainstalowaną AM na niej. Karta ma jednak dużą pojemność i pomyślałem, że warto by umieścić na niej również inne mapy np. TomToma czy iGo. Czy jest to możliwe, żeby przy włączaniu urządzenia wybierać, z której mapy chcemy korzystać?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18783
Wysłany: 2014-02-17, 06:57   

djcebul napisał/a:
Czy jest to możliwe
Tak, jest to możliwe

Poszukaj MapSelectora na stornie Navorada + modyfikacja wg "Menu wyboru nawigacji - NavRoad Q1"
_________________

 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9616
Wysłany: 2016-03-03, 19:46   

Przerób mapselectora - w nim są dwa programy do wyboru. Zamiast fabrycznego daj iGO
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
Ostatnio zmieniony przez jestem_ktoś 2016-03-03, 21:00, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9616
Wysłany: 2016-03-03, 21:01   

Mapselector jest dla różnych modeli.
Opis jest na naszym forum w dziale o Q

Zajrzy do http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=39165
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
aropi
Waypoint


Dołączył: 08 Paź 2013
Posty: 100
Wysłany: 2016-03-04, 11:58   

Ja w moim mam tak, że jak kliknę na GPS to idzie AM a pod przyciskiem www mam IGO - żadnego panelu nie wgrywałem, jedynie ze strony Navroada jakies uzupełnienia - i hula.....
 
 
aropi
Waypoint


Dołączył: 08 Paź 2013
Posty: 100
Wysłany: 2016-03-04, 20:27   

Nie pamiętam za bardzo - natomiast spróbuj tak jak mówię , na karcie AM i IGO, przyciśnij GPS lub www. zobacz co się dzieje? Jesli nic to zgraj ze strony pliki NavRoadMaps i NavroadMapsF. No ichyba to :
http://navroad.com/wp-con...pl_en_ver_3.pdf
ze str chyba 57? o navi link.
 
 
aropi
Waypoint


Dołączył: 08 Paź 2013
Posty: 100
Wysłany: 2016-06-11, 09:11   

Czy ma ktoś dobre IGO Nextgen, które śmiga na Leeo S6 za zatrzymań - moje przy zakręcie staje (mimo, że skręcam w dobrą stronę) i przelicza na nowo trasę. Upierdliwe w mieście :-x . Poza tym Agatka warczy mimo skasowania plików Phoneme.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13