Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
nawigacja tevion
Autor Wiadomość
mlody010 
Waypoint


Dołączył: 06 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2016-08-06, 21:00   nawigacja tevion

witam, znajomy poprosił o aktualizacje map w:
tevion z win CE 4.2 core
jest tu stara automapa z 2011r
wgrałem nowa (gotowiec)
ale na inną karte SD bo na orginałna sie nie zmieściła
skopiowałem wszytskie pliki ze starej karty.
plik addons:
[modules]
Nawigacja = "", "\\storage card\\AutoMapa EU\\AutoMapa EU.exe"
Explorer = "", "\\Windows\\Explorer.exe"

ale po wsadeniu karty mam tylko multimedia i ustawienia
_________________
mój chomik:
http://chomikuj.pl/mlody010
Navcore, mapy, aktywatory
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2016-08-06, 21:22   

mlody010 napisał/a:
wgrałem nowa (gotowiec)
AutoMapa nie wspiera już systemu Windows CE 4.2 od wersji 6.10b.
mlody010 napisał/a:
ale na inną karte SD
Tevion czyta karty SD tylko do 2 GB.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
mlody010 
Waypoint


Dołączył: 06 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2016-08-07, 15:29   

to jaka mope lub navigację wgrac do tego tevion by działało i było w miarę aktualne?
_________________
mój chomik:
http://chomikuj.pl/mlody010
Navcore, mapy, aktywatory
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2016-08-07, 15:31   

mlody010 napisał/a:
by działało i było w miarę aktualne?
MapaMap, lub iGO.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
mlody010 
Waypoint


Dołączył: 06 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2016-08-07, 15:46   

mam:
MapaMap SD Top 10.0.2 Polskia 2016.Q2

a jak ma wyglądać ścieżka w addons do mapamap?
_________________
mój chomik:
http://chomikuj.pl/mlody010
Navcore, mapy, aktywatory
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2016-08-07, 15:50   

mlody010 napisał/a:
plik addons:
[modules]
Nawigacja = "", "\\storage card\\AutoMapa EU\\AutoMapa EU.exe"
Explorer = "", "\\Windows\\Explorer.exe"
plik addons:
[modules]
Nawigacja = "", "\\storage card\\Mobilenavigator\\mobilenavigator.exe"
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
mlody010 
Waypoint


Dołączył: 06 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2016-08-07, 15:54   

[quote="___Olivia_"][quote="mlody010"]plik addons:

zrobiłem tak ale po wsadzeniu karty nadal mam tylko:
multimedia i ustawienia
_________________
mój chomik:
http://chomikuj.pl/mlody010
Navcore, mapy, aktywatory
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2016-08-07, 15:58   

A po wyciągnięciu karty SD masz przycisk NAWIGACJA ?
Masz połączenie z komputerem, jeśli tak podaj zawartość pamięci urządzenia .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
mlody010 
Waypoint


Dołączył: 06 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2016-08-07, 16:03   

jak wsadze starą orginalna kartę to tak, ale jak nową z mapamap to nie

ta nawigacja nie ma możliwości polączyc się z komputerem, tylko ma wejscie na karte SD
_________________
mój chomik:
http://chomikuj.pl/mlody010
Navcore, mapy, aktywatory
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2016-08-07, 16:07   

mlody010 napisał/a:
jak wsadze starą orginalna kartę to tak,
Sprawdź czy na starej karcie zadziała MapaMap. Oczywiście kopia zawartości starej karty na PC. Usuwasz tylko program nawigacyjny reszta plików zostaje.
Jakiej pojemności używasz kartę SD.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
mlody010 
Waypoint


Dołączył: 06 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2016-08-07, 16:24   

stara - 512MB
nowa 2GB

na starej karcie działa, tzn włączyła sie mapamap i poprosiło o kod

robiłem pachowanie ale udalo sie tylko zrobić: patch serial
dalej wywala bład pachowania
_________________
mój chomik:
http://chomikuj.pl/mlody010
Navcore, mapy, aktywatory
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2016-08-07, 16:26   

Patcherze zaznacz tylko patch serial i ma działać.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
mlody010 
Waypoint


Dołączył: 06 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2016-08-07, 16:31   

___Olivia_ napisał/a:
Patcherze zaznacz tylko patch serial i ma działać.


zrobiłem tak, pokazał się zielony ptaszek.
po wsadzeniu do navi, komunikat: ODBLOKOWANIE MAPY?
_________________
mój chomik:
http://chomikuj.pl/mlody010
Navcore, mapy, aktywatory
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2016-08-07, 16:31   

Sprawdź na nowej karcie SD, wklej wszystkie pliki ze starej karty, z nowym programem nawigacyjnym i odpowiednią ścieżką, powinno zadziałać.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2016-08-11, 18:34, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
mlody010 
Waypoint


Dołączył: 06 Sie 2010
Posty: 61
Wysłany: 2016-08-07, 16:49   

wgrałem na nowa kartę - 2GB
tak samo jak na starą i nie dziala :D masakra
chyba karta za duża

problem był z karta, nie mogła byc wieksza niż 1GB
_________________
mój chomik:
http://chomikuj.pl/mlody010
Navcore, mapy, aktywatory
Ostatnio zmieniony przez mlody010 2016-08-07, 17:18, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10