Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 09:43
BECKER Traffic Assist 7934 i inne programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18774
Wysłany: 2016-11-30, 10:40   

bobi74 napisał/a:
to stara nawigacja i win 4.2
Czyli albo zajrzeć do wątku AM na WinCE4.2 http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=28980 . albo do mojego postu z 12.11.2013 godz. 7:15
_________________

 
 
Greto
azymut


Dołączył: 29 Lis 2016
Posty: 4
Wysłany: 2016-12-01, 16:56   

Bardzo dziękuję za pomoc. Zainstalowałem iGo Primo i działa z poziomu windowsa. Ale chciałbym by nawigacja działała z poziomu menu po klknięciu na przycisk nawigacja. Przekopiowałem na urządzenie i zmieniłem nazwę pliku autorunu na MNVADCE, ale wyskakuje komunikat "global_cfg not found", więc przekopiowałem plik global_cfg do folderu content/global_cfg , ale dalej nie działa.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18774
Wysłany: 2016-12-01, 17:19   

Zostaw Primo na SD i użyj skryptu przekierowującego - moge go zrobic, powiedz tylko gdzie jest plik EXE od Primo i jak nawi widzi kartę (jako SDMMC, czy StorageCard)
_________________

 
 
Greto
azymut


Dołączył: 29 Lis 2016
Posty: 4
Wysłany: 2016-12-01, 19:10   

Storage Card\Primo24\ (a nazwa pliku to Primo)
 
 
norris99 
azymut


Dołączył: 05 Gru 2011
Posty: 3
Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Wysłany: 2019-06-01, 01:25   Wgrywanie map do becker traffic assist highspeed 7934

Witam. Chciałem zapytać kolegów czy jest możliwość aby ten becker odczytał kartę sd hc. I prosiłbym o podanie jakiegoś linka albo albo tutka do instrukcji jak wgrać nową auto mapę i jak ją przerobić aby działała na tej navi w navi jest windows 4.2. Z góry dziękuję za pomoc


 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18774
Wysłany: 2019-06-01, 13:26   

norris99 napisał/a:
by ten becker odczytał kartę sd hc
Bez zmiany oprogramowania przez producenta raczej nie
.
norris99 napisał/a:
tutka do instrukcji jak wgrać nową auto mapę
Patrz wątek, do którego dołaczyłem Twój post. Ale raczej na WinCE 4.2 AM nie ruszy
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10