Ogłoszenie | Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN
|
Przesunięty przez: jacekp1313 2015-08-05, 19:48 |
Modecom Freeway MX2 i inne programy nawigacyjne |
Autor |
Wiadomość |
zbyszekr114
Navi Expert ZBYSZEKR114

Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 08 Kwi 2010 Posty: 208 Skąd: Ligotka Kameralna
|
Wysłany: 2014-06-08, 22:21
|
|
|
___Olivia_ napisał/a: | A jak nazywa się katalog pulpitu w którym jest mobilenavigator.exe ?
Poszukaj w głównym katalogu panelu plików.ini , w którym podane są ścieżki do programów nawigacyjnych. | Katalog pulpitu ; nawigacie modecom ścieżki śą takie ; do MM SDMMC\mobilenavigator\mobilenavigator.exe |
|
|
|
 |
gdziasek
Waypoint

|
Wysłany: 2014-10-18, 21:01
|
|
|
Witam,ma może ktoś na chomiku, navigona 7.7.5 z tmc działającego na mx2. |
|
|
|
 |
slawas2001
Waypoint

|
Wysłany: 2016-03-24, 21:43 nawigacja bardzo długo oblicza trase
|
|
|
Witam, sprzet mam już od dawna, wszystko hulało sprawnie na automapie 6.10.0 ale od jakiegoś już czasu strasznie długo wylicza trasę tj jakieś 3-5 minut... nawet już słychać dźwięk którędy jechać gdzie skręcić itp ale obraz jest ciągle zamrożony i dopiero po tych 3-5 minutach normalnie zaczyna reagować. Czy jest jakiś sposób żeby to rozwiązać? Jeśli nie to może łatwiej będzie kupić nową - które rozwiązanie polecacie? przyznam że jest to męczące ale strasznie się przywiązałem do tej mapy i POI/bazy fotoradarów etc. i jakoś brak czasu żeby wszystko od nowa wyszukiwać, instalować itp..
Pozdrawiam,
Slawek |
|
|
|
 |
jestem_ktoś
Maestro GPS

|
Wysłany: 2016-03-25, 06:55
|
|
|
Wątek o przyspieszaniu AM.
ALbo temat o przenoszenio ustawień między wydaniami AM |
_________________ Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie |
|
|
|
 |
no_taki
Maestro GPS

|
Wysłany: 2016-10-19, 16:51
|
|
|
W specyfikacji MX2 obsluguje karty do 16 GB, wiec takie podwojenie to nic nadwyczajnego.
Moje stareńkie Mio 500 obslugujące wg specyfikacji karty do 4 GB cale życie chodzilo ( i nadal umrzeć nie chce ) na SDHC 8 GB.
Pewnie producenci zaniżaja limity, bo problemy mogą występować ( i u mnie występowały ) przy prawie calkowitym zapelnieniu karty ( spowolnienia przy ładowaniu programu - iGO potrafilo ladowac się i 2-3 minuty, znaczenie zaczynalo miec polożenie programow na karcie etc..etc... ale wszystko dzialalo )
P.S We wszystkich w MX2 i MX3 wystepowaly problemy z parowaniem dla profilu DUN . Czasem pomaga usunięcie w obu urządzeniach profili i ponowne parowanie od nowa, szczegolnie jesli uzywa się zewnetrznego oprogramowania uruchamiającego DUN w tel ( czy co tam ma dostarczać internet ) . . |
_________________ Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny. |
|
|
|
 |
no_taki
Maestro GPS

|
Wysłany: 2016-10-28, 17:00
|
|
|
Całkowicie się z Toba zgadzam. Dwójki i trójki sa dopracowanymi konstrukcjami o świetnej relacji jakości do ceny.
Czworka niestety jest o klase gorsza, tak za sprawą badziewnego wyświetlacza , jak i pisanego na kolanie i po pijaku oprogramowania. |
_________________ Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny. |
|
|
|
 |
bobek11
azymut jozin

|
Wysłany: 2018-01-02, 14:48
|
|
|
witam Koledzy możecie poradzić jak wgrać, i skąd pobrać bezpłatna wersje automapy do modecom mx2, mam obecną wersje 6,19,o EUROPE 1602 |
|
|
|
 |
___Olivia_
Maestro GPS

Pomogła: 183 razy Wiek: 28 Dołączyła: 19 Gru 2009 Posty: 4559 Skąd: Wawa
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|