Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Primo - zapisywanie ustawień
Autor Wiadomość
przemek171070
Navi Expert


Dołączył: 15 Kwi 2016
Posty: 393
Wysłany: 2018-12-23, 22:05   

Przy jakiejś zmianie w sys.txt system się resetuje i trzeba ustawić go od zera. Po ustawieniu przenoszę zapisany wcześniej save i wszystko pięknie wraca, wszystkie ustawienia za wyjatkiem speedcam. Tak jak doradziliście przeniosłem również cały privdocs ale niestety nie przywróciło to moich ustawien radarów
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6179
Wysłany: 2018-12-23, 22:07   

Przemek. Odpowiadaj na pytania.
Jasno i konkretnie.
Bo : bardzo milo ze to i tamto, ale to nic nie wnosi i nie przybliża do rozwiazania problemu
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
przemek171070
Navi Expert


Dołączył: 15 Kwi 2016
Posty: 393
Wysłany: 2018-12-23, 22:11   

jakie jest pytanie?
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6179
Wysłany: 2018-12-23, 22:15   

dlatego proszę Przemka o podanie cyfrowej wersji .
I niestety dostaje zwrotnie opowieści :-(
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
przemek171070
Navi Expert


Dołączył: 15 Kwi 2016
Posty: 393
Wysłany: 2018-12-23, 22:16   

A gdzie to znajde? Sory ale nic mi nie mówi "Cyfrowa wersja"
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6179
Wysłany: 2018-12-24, 11:27   

przemek171070 napisał/a:
Już kilka razy miałem poustawiane wszystkie fotoradary w sensie kierunek ostrzegania, przejazdy kolejowe, progi.

Dopiero doczytalem to co napisałeś, bo byc może rozmawiamy o dwóch róznych rzeczach.

Wiec: GDZIE i w jaki sposob to wszystko ustawiales w programie ?
Czy przez opcję "dodaj radar" na mapie ? ( bo o tym z wal24 piszemy ), czy tez w inny sposób ?
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
przemek171070
Navi Expert


Dołączył: 15 Kwi 2016
Posty: 393
Wysłany: 2018-12-24, 12:00   

Na mapie zaznaczam punkt speedcam (czyli wszystko co mam w folderze speedcam) klikam na ikonke która sie pojawiła z edycją i ustawiam sobie kierunek oraz predkość. Mogę też zaznaczyć jakieś miejsce na mapie i klikajac na ikonke dodaj, dodaje nowe miejsce i tam tez mogę ustawić kierunek oraz prędkośc. Dokładnie chodzi mi o zapis tych wszystkich ustawien, bo po przeinstalowaniu mam wszystko od zera, czyli moje ustawienia znikaja.
 
 
piotrr989
Waypoint


Dołączył: 17 Maj 2010
Posty: 111
Wysłany: 2019-04-10, 22:11   

Czy miał ktoś z was problem z Giftem na androdzie 9 tel samsung, że nie zapisuje ustawień np. auta ciężarowego? Odpala ustawiam i jadę. po ponownym uruchomieniu z automatu ustawia się auto osobowe. Gif zainstalowany na karcie pamięci z uprawnieniami do pamięci.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18784
Wysłany: 2019-04-11, 06:06   

1. Sprawdź, czy po instalacji w pamięci urządzenia będą te same objawy
2. Przeniosłem z wątku " iGO Primo na Androida", przejrzyj go uważnie.
_________________

 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1117
Wysłany: 2019-04-11, 06:30   

piotrr989 napisał/a:
Gif zainstalowany na karcie pamięci z uprawnieniami do pamięci.

Jeżeli nie masz roota to program nie zapisze ustawień. Jeżeli masz to doinstaluj moduł Magiska - ExSDCard Acces Enabler.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9