Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-08-05, 21:05
[NOWOŚĆ] Modecom Freeway MX3
Autor Wiadomość
pietrek07
Waypoint


Dołączył: 18 Maj 2009
Posty: 53
Wysłany: 2014-01-21, 18:02   

mnie przekonuje z uwagi na w miare szybki procesor
nie ma problemu z innymi programami nawigacyjnymi na nim?(am Igo )?
I czy idze na tej nawigacji i igo primo odbierac komunikaty tmc?
Ostatnio zmieniony przez pietrek07 2014-01-21, 18:08, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4557
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-01-21, 18:04   

pietrek07 napisał/a:
mnie przekonuje z uwagi na w miare szybki procesor
Śmiga, aż miło :-D Nie ma żadnego problemu z oprogramowaniami nawigacyjnymi, bardzo szybko łapie fixa.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
zorkadar
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Wrz 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-12-22, 00:45   

Kupiłem i mam obawy co do uchwytu , czy ten górny zaczep nie wyrobi się lub nie złamie przy codziennym wyciąganiu nawigacji? Jak to u was wygląda po dluższym użytkowaniu.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4557
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-12-22, 12:38   

zorkadar,
To zależ jak z tym będziesz się obchodził, nic na siłę. Ja ściągam zawsze z pleckami, a uchwyt zostaje na szybie.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
zorkadar
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Wrz 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-12-22, 14:59   

Tylko z pleckami nie schowa się nawigacji do etui , szkoda że nie ma aktywnego uchwytu tak jak miałem w Navroad 460. Zdecydowałem się na Modecoma po negatywnych opiniach na temat nowej serii Navroad, jednak mam poważne obawy że przy codziennym wyciąganiu długo to nie wytrzyma :-( .
Nawigacja bardzo dobra ale uchwyt do bani :-(
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4557
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-12-22, 15:13   

zorkadar,
Etui można kupić trochę większe.




Lub zamówić u producenta.




_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
zorkadar
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Wrz 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-12-22, 15:18   

Co do etui do dopiero jestem na kupnie , jeżeli ten z zdjęcia to twój to pamiętasz może co to za model ?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4557
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-12-22, 15:24   

zorkadar,
To jest firmy "hama" na 5 cali.



Jak będziesz kupował etui, to weź urządzenie wtedy dopasujesz.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
zorkadar
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Wrz 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-12-22, 19:38   

Dziękować :-D
 
 
jenks
Navi Expert


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 229
Wysłany: 2016-04-22, 14:30   

Informacja dla Kolegów zainteresowanych kupnem Modecom MX3.
W sklepie Internetowym Funtech.pl są jeszcze te nawigacje z AM EU w cenie 349 zł.
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1100
Wysłany: 2016-05-16, 19:30   

Otrzymałem wreszcie dzisiaj ten sprzęcik, przełożyłem kartę z Beckera 50Pro - i wszystko działa bez problemu. Oryginał B50Pro, Revo, Igo, Nextgen, Automapa - żadnych problemów. Nawet nie trzeba żadnego panela, chociaż działa, ale po co obciążać system. Wystarczy dodać co się chce do ulubionych i wszystko śmiga.
 
 
zukers 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Maj 2009
Posty: 114
Wysłany: 2019-03-21, 19:51   

posiadam mx3 którego chciałbym zaktualizować co teraz można wgrać z aktualnej nawigacji na to urządzenie? obecnie mam igo 9.6.13.405512 ale to na pewno ma z kilka lat, jest coś nowszego? lub jakaś lepsza nawigacja?
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6121

Wysłany: 2019-03-21, 20:15   

zmień mapy w iGO na aktualne i uzywaj.
Ta wersja iGO jest stabilna , a na tym sprzecie cudów nie zainstalujesz.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12