Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navman 5000LM
Autor Wiadomość
sewer29
Waypoint


Dołączył: 28 Sty 2010
Posty: 19
Wysłany: 2018-08-18, 14:40   Navman 5000LM

Czy da się uruchomić AutoMape zamieniając np.jakieś pliki, czy tylko odblokowanie żeby używać AM.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2018-08-19, 00:36   

Uruchomienie innego programu niż fabryczny to jest forma odblokowania: http://www.my-navia.pl/vi...p=200108#200108
_________________

 
 
adijos93 
GPS instruktor
Honor 4C


Pomógł: 1 raz
Wiek: 26
Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 867
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2019-01-07, 20:12   

Cześć,mam pytanie, ktoś zna jakość tego urządzenia oraz dołączonych map a także ich aktualność??

Navi potrzebna dla osoby starszej, co korzysta okazyjnie.

Wiadomo,kto jest producentem oprogramowania mapowego do tego wynalazku??
_________________
MapaMap Android PL+EU + Yanosik + NaviExpert: Honor 4C

MapaMap Win CE Europa ? : Lark 50.3
 
 
bzyk83 
Navi Expert


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 254
Wysłany: 2019-01-08, 21:11   

Mio to produkuje
_________________
 
 
grzesio764
Waypoint


Dołączył: 04 Lut 2016
Posty: 41
Wysłany: 2019-07-02, 20:23   

Witam, jest jakiś tutorial jak odblokować navi z tematu?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2019-07-02, 20:51   

Nie ma.
Spróbuj wg http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=31981
_________________

 
 
grzesio764
Waypoint


Dołączył: 04 Lut 2016
Posty: 41
Wysłany: 2019-07-03, 21:12   

jacekp1313 napisał/a:
Nie ma.
Spróbuj wg http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=31981

Ok. Dzięki, mam następny problem z ustawieniem daty i godziny, jak to ustawić?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2019-07-04, 07:02   

A jaką datę i godzine masz po złapaniu sygnału GPS i w jakim programie?.

Byc może w tym modelu bez poprawki błedu Rollover week nie da sie tego zrobić.
_________________

 
 
grzesio764
Waypoint


Dołączył: 04 Lut 2016
Posty: 41
Wysłany: 2019-07-04, 13:39   

jacekp1313 napisał/a:
A jaką datę i godzine masz po złapaniu sygnału GPS i w jakim programie?.

Byc może w tym modelu bez poprawki błedu Rollover week nie da sie tego zrobić.

Automatyczna strefa czasowa.
Czas lokalny 09:10 środa 10/10/2018 i czas nie zmienia się stoi w miejscu.
Ręczna strefa czasowa
22:30 15/01/2014.
Co jest grane z tym ustrojstwem.
Jeżeli jest jakiś błąd, to może zaktualizować urządzenie poprzez program NavDesk? Może to rozwiąże problem.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10