Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Auto Mapa 6.24 (1904)
Autor Wiadomość
Felix57 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 63
Dołączył: 31 Sty 2013
Posty: 9
Wysłany: 2019-07-01, 20:55   

Potwierdzam U mnie też wywala ten błąd,
 
 
gotowe
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Paź 2017
Posty: 14
Wysłany: 2019-07-08, 20:00   

witam przepraszam jesli juz bylo ale automapa od patryka nie 6.24 nie daje mi mozliwośći wpisania numeru ?? ktos wie jak to zrobić

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2019-07-08, 21:21 ]
Przeniosłam do odpowiedniego tematu.
Regulamin punkt 3.
 
 
Andrzej G 
Waypoint


Dołączył: 19 Gru 2018
Posty: 29
Skąd: Z lasu
Wysłany: 2019-07-08, 20:58   

gotowe napisał/a:
witam przepraszam jesli juz bylo ale automapa od patryka nie 6.24 nie daje mi mozliwośći wpisania numeru ?? ktos wie jak to zrobić

1- skoro używasz programu 6.24, to dlaczego prosisz o pomoc tutaj, a nie w temacie dot. 6.24 ?
Prosisz o pomoc, to daj trochę z siebie i podaj konkrety - jaka mapa, o jaką miejscowość i ulicę chodzi, bo wróżki na etacie nie mamy.
Dodam, że wszelkie dylematy dot. wybierania nazw ulic związane z używaniem programu 6.24 zostały na forum wielokrotnie opisane, więc wystarczy trochę poczytać.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2019-07-08, 21:15   

gotowe napisał/a:
ktos wie jak to zrobić
Andrzej G napisał/a:
wystarczy trochę poczytać.
:arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=483085#483085
Andrzej G napisał/a:
1- skoro używasz programu 6.24, to dlaczego prosisz o pomoc tutaj, a nie w temacie dot. 6.24 ?
Uporządkowałam :-)
Użyłam magicznej miotełki :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=485917#485917
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
SQT
Waypoint


Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 29
Wysłany: 2020-02-08, 12:47   

Witam.

Zainstalowałem niedawno Automapę 6.24 z mapą 1912 na dosyć już leciwej nawigacji (GC-5055+). Efekt jest taki że przy odpalaniu jej przez automapa.exe praktycznie co chwila wyskakuje komunikat o braku pamięci. Zmiana limitów trochę pomaga jednak dłuższe trasy się wysypują. Zauważyłem natomiast, że gdy uruchomię automapę przez wceAm.exe to pamięci nie brakuje. Z czego to wynika? Czym powinno się uruchamiać automapę?
 
 
Andrzej G 
Waypoint


Dołączył: 19 Gru 2018
Posty: 29
Skąd: Z lasu
Wysłany: 2020-02-08, 18:47   

SQT napisał/a:
Zauważyłem natomiast, że gdy uruchomię automapę przez wceAm.exe to pamięci nie brakuje. Z czego to wynika? Czym powinno się uruchamiać automapę?

Bo właśnie tym plikiem (wceAm.exe) powinno się uruchamiać AM
_________________
https://www.facebook.com/...55928778619531/
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9