Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
MapaMap 6.x
Autor Wiadomość
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 145 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2732
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2008-11-28, 17:25   

szymel, w 35.0 jest problem ze zmianą OEMInfo - nie zapisuywanie w rejestrze żadnych zmian. Próbowałem zmienić coś w samym pliku, ale kurcze co wpiszę (a może źle robię?) to wciąż to samo info: "Invalid OEM name" :-(
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
Ostatnio zmieniony przez Wedrowca 2008-11-28, 18:26, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
tomwie6 
Waypoint
Lark 35.3



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Wrz 2008
Posty: 75
Skąd: 3miasto
Wysłany: 2008-11-28, 17:26   

Fajne, jest A1 do Nowych Marz

Screen02.jpg
Wersja
Plik ściągnięto 6889 raz(y) 13,46 KB

Screen01.jpg
A1
Plik ściągnięto 6889 raz(y) 39,97 KB

PastedImage.jpg
[quote="Wedrowca"]W którym miejscu to wpisać[/quote]
Masz to w miejscu widocznym na ekranie. Wpisy są w unicode
Plik ściągnięto 243 raz(y) 62,79 KB

Ostatnio zmieniony przez tomwie6 2008-11-28, 17:41, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Sentinel
Waypoint


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 150
Wysłany: 2008-11-28, 17:26   

szymel napisał/a:
Jadę przez Łódź, z "mniejszą" navi :mrgreen:

Ładne, ale na prawdę nie znaleźli lepszego miejsca na wskaźnik baterii :roll:
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 145 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2732
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2008-11-28, 18:20   

Dziękuję tomwie6 za naprowadzenie :-) .
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
Sentinel
Waypoint


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 150
Wysłany: 2008-11-28, 18:31   

Czy ktoś komu już działa nowa MM mógłby napisać jak wygląda hierarchia katalogów i podkatalogów w nowej MM. Bo się upiera mi, że nie znaleziono mapy :evil: (rozpakowałem, nie instalowałem, Lark 35.0)
 
 
szymel 
Waypoint


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 87
Wysłany: 2008-11-28, 18:46   

Sentinel napisał/a:
... jak wygląda hierarchia katalogów i podkatalogów ...

A tak :-D

DrzewkoMM.jpg
Plik ściągnięto 6799 raz(y) 40,15 KB

_________________
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
 
 
Sentinel
Waypoint


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 150
Wysłany: 2008-11-28, 19:04   

szymel napisał/a:
A tak :-D

Zbawco! Królu złociuchny... Działa :-) Podziękował, Szerokości, Bajo ;-)
Lark 35.0 ver. GW
 
 
wojnapi 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 9
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-11-28, 19:14   

Sentinel, Witam.
Jak rozpakowałeś. U mnie kończy instalację, gdy nie podłącze Larka 35.0 do komputera.
_________________
Lark 35.0
 
 
Sentinel
Waypoint


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 150
Wysłany: 2008-11-28, 19:19   

wojnapi napisał/a:
Sentinel, Witam.
Jak rozpakowałeś. U mnie kończy instalację, gdy nie podłącze Larka 35.0 do komputera.

Innounp z tego wątku.
 
 
oizdob 
Waypoint
Spec od dużych chec



Dołączył: 23 Mar 2008
Posty: 89
Skąd: MŁP
Wysłany: 2008-11-28, 19:34   

Witam. Można prosić o instalkę MM 6? :roll:
Może i ja bym potestował :-P
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-11-28, 19:35   

"Invalid OEM name"
Navia nv-35 :-(
_________________

 
 
Sentinel
Waypoint


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 150
Wysłany: 2008-11-28, 19:43   

oizdob napisał/a:
Można prosić o instalkę MM 6?


Tu , sekcja Manta.
 
 
oizdob 
Waypoint
Spec od dużych chec



Dołączył: 23 Mar 2008
Posty: 89
Skąd: MŁP
Wysłany: 2008-11-28, 19:55   

Dzięki Wielkie.
Już nie dowidzę na starość :-D
Pozdrowionka
 
 
remmyhi
Waypoint
Prawie jak GPS ;)



Pomógł: 3 razy
Dołączył: 22 Mar 2008
Posty: 91
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-11-28, 20:28   

Czy udało się komuś już znaleźć MapeMap 6 na PPC?
 
 
kropka 
Waypoint
kropka


Wiek: 47
Dołączył: 27 Lis 2008
Posty: 112
Skąd: bratyslawa
Wysłany: 2008-11-28, 21:09   

:-) na mio 200 bedzie dzialac ?? :?:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,28 sekundy. Zapytań do SQL: 14