Ogłoszenie | Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN
|
10 przykazań dla nowicjuszy |
Autor |
Wiadomość |
Hukkle
Maestro GPS Akira512

Pomógł: 88 razy Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 2772 Skąd: 52.8 17.2
|
Wysłany: 2009-03-07, 00:44 10 przykazań dla nowicjuszy
|
|
|
Ponieważ na forum ukazują się posty w których nowicjusze skarżą sie że starszyzna zostawiła ich samopas bez wskazówek jakimi mogliby się kierować postanowiłem to nadrobić
- Po pierwsze zawsze rób backup PRZED zmianami.
- Zmieniaj tylko to czego jesteś pewien w 100%
- Czytaj wszystkie posty z danego wątku, Pod koniec nawet najbardziej entuzjastycznego znajdziesz skargi i zawodzenia tych którym się nie powiodło.
- Czytaj tylko posty napisane po polsku. Jest wtedy większa szansa że prawidłowo rozumiesz intencje autora.
- Nawigacja lubi prąd i świeże powietrze. Ty też staraj się polubić.
- Jeśli coś działa nie zmieniaj tego na coś co nie działa choćby miało wyższy numerek.
- Zabawa w "przypadkiem skasowałem" jest zabawna jedynie dla tych których ona ominęła.
- Nie dotykaj programu off.exe z forumowej apteczki
- Niech nikomu nie strzeli do głowy by zakładać hasło do windowsa
- Hard Reset to nie jest lekarstwo na wszystko. To ostatnie pożegnanie nawigacji w drodze do kosza.
|
_________________ Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu |
|
|
|
 |
harry
Maestro GPS Szukaj-czytaj-pytaj

Pomógł: 88 razy Dołączył: 03 Sty 2008 Posty: 3457 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-03-08, 20:40
|
|
|
Hukkle napisał/a: | Hard Reset to nie jest lekarstwo na wszystko. To ostatnie pożegnanie nawigacji w drodze do kosza | lub znacznej* kwoty wyłożonej na naprawę w serwisie...
* - w odniesieniu do kwoty zakupu urządzenia
PS. Nareszcie zacząłeś pisać...
Prosimy raz na tydzień, w ostateczności raz na miesiąc. |
|
 |
marcinm
Waypoint

|
Wysłany: 2009-03-08, 21:11
|
|
|
ad. 4 Czytaj posty ze zrozumieniem, jeśli nie rozumiesz, przeczytaj jeszcze dwa razy i spróbuj zrozumieć.
Czasem instrukcję są jasne, tylko trzeba je jeszcze przeczytać. |
|
|
|
 |
jestem_ktoś
Maestro GPS

|
Wysłany: 2010-02-28, 16:55
|
|
|
A może ten wątek przesunąć do FAQ - pierwsze kroki z nawigacją - albo od razu dopisać do regulaminu (aby każdy przeczytał przed rejestracją?
Bo jest kolejny amator hasłowania WinCE: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=17826 |
_________________ Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|