Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2010-07-17, 20:22
Lark 35.6 - Kalibracja ekranu
Autor Wiadomość
pyra 
Waypoint


Dołączył: 09 Paź 2008
Posty: 46
Skąd: Pyrlandi
Wysłany: 2009-03-07, 20:03   Lark 35.6 - Kalibracja ekranu

Witam
Mam problem z kalibracja ekranu w larku 35.6 Po każdym uruchomieniu rozkalibrowuje się ekran do tego stopnia ze nie można kliknąć na ustawienia zeby wejsc w kalibracje ekranu Pomaga dopiero połączenie przez pc ( MyMobile ) Czy jest na to jakiś sposób Czy znowu wizyta w serwisie
_________________
Android
Gość pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-03-20, 22:52, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-07, 20:09   

Autorun który będzie przywracać
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH\CalibriationData:CalibrationData
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
pyra 
Waypoint


Dołączył: 09 Paź 2008
Posty: 46
Skąd: Pyrlandi
Wysłany: 2009-03-07, 20:38   

Ok tylko proszę jeszcze o pomoc jak to utworzyć ?

klik
I w jaki sposób zapisać te zmiany w rejestrze ?
Lark nie jest "odblokowany"
_________________
Android
Gość pozdrawiam
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-07, 20:41   

Export
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
pyra 
Waypoint


Dołączył: 09 Paź 2008
Posty: 46
Skąd: Pyrlandi
Wysłany: 2009-03-07, 20:47   

Dziękuje za pomoc ale czy mozna prosić trochę bardziej szczegółowo Gdyż nie jestem orłem w tych sprawach a nie chcę coś sknocić
_________________
Android
Gość pozdrawiam
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-07, 20:49   

Wybiasz klucz a następnie File >Export
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
pyra 
Waypoint


Dołączył: 09 Paź 2008
Posty: 46
Skąd: Pyrlandi
Wysłany: 2009-03-07, 21:01   

Przykro mi ale nie daje rady Jeśli to nie kłopot To prosze krok po kroku
_________________
Android
Gość pozdrawiam
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-07, 21:04   

1.Wybierasz klucz
2.File
3.Exports Registry...
4.Pierwsze O
5.OK
6.flash_storage
7.Enter
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
pyra 
Waypoint


Dołączył: 09 Paź 2008
Posty: 46
Skąd: Pyrlandi
Wysłany: 2009-03-07, 21:11   

Czy tak ma byc wpisane?
klik
_________________
Android
Gość pozdrawiam
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-07, 21:14   

Źle się zrozumieliśmy mi chodziło żebyś w eksportował swój klucz działający i ładował jakimś autorunem-autostartem przy uruchamianiu systemu
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
pyra 
Waypoint


Dołączył: 09 Paź 2008
Posty: 46
Skąd: Pyrlandi
Wysłany: 2009-03-07, 21:30   

Zapisalem ten plik tylko jak go uruchomic? Przy starcie Probowałem go uruchomic tak jak program nawigacyjny ale nie widac tego pliku {w taki sposob}
klik
klik
_________________
Android
Gość pozdrawiam
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-08, 08:49   

MortScript
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
MaX771 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 31
Dołączył: 18 Mar 2009
Posty: 6
Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2009-03-19, 17:24   

ja mam problem z rozkalibrujacym sie ekranem po zainstalowaniu AutoMapy 5.3.0 EU z witaminami... kilka pierwszych polaczen ok, kazde nastepne rozkalibrowany ekran, potem jak sie zalacza satelity, to jest ok i mapa ladnie chodzi i wszystko z ekranem ok, potem restartuje w domu i znow lipa rozkalibrowany. dodam ze Moj Lark to 35.0 z RTV euro AGD nie wykastrowany, odblokowany :)
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-03-19, 18:32   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5851
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
daniel88
azymut


Dołączył: 04 Maj 2011
Posty: 3
  Wysłany: 2011-05-04, 19:13   Problem pomozcie

Mam problem z lark 35.6 gdyz mi sie sama rozkalibrowala usuniecie folderu $MSD$ tez nic nie daje bo po wlaczzeniu larka klikam w krzyzyki i nie wyskakuje OK.Gdy wejde przez mymobile do painta to rysuje tylko tyle co na zdjeciu na moim chomiku http://chomikuj.pl/szulcud a jezdze rysikiem po calym ekranie.
Ostatnio zmieniony przez daniel88 2011-05-04, 19:21, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12