Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-10-15, 07:35
Rejestracja MapyMap
Autor Wiadomość
kogutko21
azymut


Dołączył: 21 Kwi 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-06-05, 09:07   

Witam,
Mnie również dotknął problem braku rejestracji produktu na stronie Imagis - dane z urządzenia przypadkowo usunięte. Napisałem maila do serwisu MapaMap i po kilku wymianach informacji otrzymałem nr seryjny (na podstawie nr urządzenia).
Trwało to co prawda ok. 3 dni ale odzyskałem oryginalne i legalne mapy. Pozdrawiam
 
 
elektro69 
guru
Już czas !



Pomógł: 104 razy
Dołączył: 21 Cze 2008
Posty: 1409
Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-06-05, 09:12   

kogutko21 napisał/a:
Trwało to co prawda ok. 3 dni ale odzyskałem oryginalne i legalne mapy.


Wniosek z tego taki , że najpierw trzeba czytać potem robić. :mrgreen:
Każdemu pomoże magiczny Guzik
_________________

 
 
Danuel
azymut


Dołączył: 22 Sty 2010
Posty: 4
  Wysłany: 2010-01-22, 17:52   MaxCom Navi 351 - problem z rejestracją

Witam, wczoraj odkupiłem od znajomego nawigację MaxCom Navi 351, i chciałbym ją zaktualizować. Problem jest w tym, że on nie pamięta loginu i hasła który podał gdy rejestrował sprzęt. Może ktoś zapodać najnowsze wersje aplikacji i map MapyMap i wytłumaczyć jak poprawnie dokonać aktualizacji. Jestem laikiem w tych sprawach :-)

Produkt MapaMap Top for GoClever
Wersja 5.10 mapa PL_1749-200706
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-02-12, 13:38, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
vibor 
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 31 Mar 2008
Posty: 91
Wysłany: 2010-01-22, 18:00   

a wystarzy użyc opcji szukaj i wszystko staje się jasne :)
_________________
Lark FreeBird 50.1 unlocked :) : +8GB SDHC : MapaMap Top for Lark 7.4.2 PL-2012Q4 , AutoMapa 6.11e PL
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18816
Wysłany: 2010-01-22, 18:23   Re: MaxCom Navi 351

Danuel napisał/a:
nie pamięta loginu i hasła który podał gdy rejestrował sprzęt.
Mail do Imagisu z opisem problemu oraz podaniem obecnym numerów MM - jak w http://www.mapamap.pl/pl/content/faq#4 - załatwi sprawę.
_________________

 
 
Danuel
azymut


Dołączył: 22 Sty 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-01-22, 20:48   

dzięki za pomysł, tylko że potrzebuje nawigacji na niedziele a dział techniczny pracuje od pon do pia w godz. 8-18 :-( mógłby ktoś pomóc (dać link z najnowszym oprogramowaniem i wytłumaczyć jak je zainstalować)?? Aha jeszcze jedno, jeśli zainstaluje oprogramowanie te które mi ktoś może zapoda to stracę oryginalność map??
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18816
Wysłany: 2010-01-22, 20:57   

Linki do map: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=4473
Keygen: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=10229

Tracisz oryginalność map - masz wersję z innym numerem niż ten zarejestrowany w Imagisie.

Ale po załatwieniu sprawy z loginem będziesz mógł wykasować to, co wgrałeś i zainstalować oryginalną MM z konta znajomego w Imagisie.
_________________

 
 
skorik 
Navi Expert



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 386
Skąd: Toruń
Wysłany: 2010-01-22, 22:57   

Czy mogę prosić o kopie plików z katalogu DataStorage?
_________________
GoClever 4330A

Moje menu:
 
 
markman 
Navi Expert



Pomógł: 24 razy
Dołączył: 18 Paź 2008
Posty: 215
Skąd: PL
Wysłany: 2010-01-23, 12:55   

skorik, jeżeli masz na myśli nawigację MaxCom Navi 351, to znajdziesz tutaj:

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=13994
 
 
skorik 
Navi Expert



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 386
Skąd: Toruń
Wysłany: 2010-01-23, 13:43   

Dzięki. Już zasysam.
_________________
GoClever 4330A

Moje menu:
 
 
Luke16 
azymut


Wiek: 30
Dołączył: 25 Kwi 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-04-25, 09:24   Problem z Lakr 35.7 a dokładnie z MapąMap

Witam! Jako że jestem kompletną nogą w nawigacjach... chciałbym przedstawić mój problem mianowicie ściągnąłem aktualkę ze strony MapaMap... miała być darmowa ok... wgrałem mape wpisałem numer seryjny... I co ciekawsze zacząłem generować klucz i pojawiło mi się wogóle inny nr urządzenia przez co wygenerowany klucz nie pasuje :/ Bardzo się tym zdenerwowałem bo jutro jadę w trasę i potrzebuje nawigacji .... Zmienić nr urządzenia się nie dało wogóle właśnie :/ Larka dostałem przy przedłużaniu umowy z TP .... Nie wiem co zrobić teraz...

Mój numer urządzenia to:

5FFD2C4DC2A48767

numer mapy:

1A5C07FC22BB


Kurcze jak dzisiaj tego nie zrobie to jutro czeka mnie mapa a znając życie to i tak zabłądzę :/
_________________
Lark FreeBind 35.7
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-04-25, 09:50   

Napisz do suportu po powrocie z wycieczki i przekaż dowód zakupu nawigacji itd.

Na razie masz zrób wersje bez licencji ;) http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=10229
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Luke16 
azymut


Wiek: 30
Dołączył: 25 Kwi 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-04-25, 10:18   

Dzakus, DZIĘKI WIELKIE!!! ŚMIGA!!!
_________________
Lark FreeBind 35.7
 
 
matyldaaaa 
azymut


Dołączyła: 04 Cze 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-06-04, 14:36   proble z rejestracją freebird 35.7

Ostatnio otrzymałam od telekomunikacji freebird 35.7. niestety nie mogę jej zarejestrować. jedyny kod który pasowałby jako nr seryjny jest przyklejony na tyle nawigacji, ale po wpisaniu go podczas rejestracji wyskakuje komunikat, że nie odnaleziono go w bazie. Wysłałam pytanie czemu tak jest do pomocy technicznej ale w odpowiedzi babka dała mi tylko linka do `gdzie znaleźć numer seryjny` tak jakbym była nienormalna i sama już tego osiem razy nie przeczytała. Wcześniej mój ojciec się bawił i coś tam naciskał czy jest możliwe, że coś usunął i dlatego ten kod nie działa? macie jakiś pomysł co z tym fantem zrobić?? :-D
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9625
Wysłany: 2010-06-04, 14:47   

Włącz MapęMap i tam możesz sprawdzić numery.
Ewentualnie http://www.lark.com.pl/mm_unblocking.htm
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12